Dostinex kullananlar bakabilirmi

ceylin-46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
2.732
1.499
83
31
Kızlar geçen ay proklatin yüksek çıkmıştı emar cektirdim temiz çıktı bugün adetimin 3. Günü yine baktirdim hâlâ yüksek 54 çıktı 8 aydir bebek istiyorum olmuyo doktor bu hormon etkiler dedi dostinex verdi bu ilaci kullanip hamile kalan varmi hemen düştümü bu ilaçla?

Canım ben iki çocuğumda da bu ilacı içerek hamile kaldım. Hamile kaldığımı öğrenince içmeyi bıraktım. Hamile kaldığımı öğrenene kadar içmem gerekiyordu çünkü bir ay ara versem tekrar yükseliyordu. İçer içmez 1 ay içerisinde düşürüyor Can'ım. Ben düşer düşmez de hamile kalmıştım. Senin de öyle olur merak etme

Canım ben iki çocuğumda da bu ilacı içerek hamile kaldım. Hamile kaldığımı öğrenince içmeyi bıraktım. Hamile kaldığımı öğrenene kadar içmem gerekiyordu çünkü bir ay ara versem tekrar yükseliyordu. İçer içmez 1 ay içerisinde düşürüyor Can'ım. Ben düşer düşmez de hamile kalmıştım. Senin de öyle olur merak etme
İnşallah canim ya adetlerim düzenli diğer hormonlarimda iyi esimdede sorun yok tek sorun proklatin. Doktor 3 günde bir yarim içeceksin dedi sendemi oyle kullandin

bende kullandım bu ay biraz umutluyum ama bilmiyorum kısmet yan etkileri çok fazla benim prolaktin 32 inşallah düşmüştür

bende kullandım bu ay biraz umutluyum ama bilmiyorum kısmet yan etkileri çok fazla benim prolaktin 32 inşallah düşmüştür

Senin çok yüksek diilmis hemen düşer ki zaten.
Gece uyumadan 10 dk önce iç ve uyu hiçbir etkisi kalmaz hissetmezsn

tamam canım teşekkür ederim mide yanması da mı yapmadı

Yoo hicbisey benim gündüz ictigimde oldu ama normaldm yani canm benmde bünye hassastir aslnda ağrı kesici bile bulanti yapar ama dostinex bisi yapmadi

Canım benim 63 tü. 2 aylık verdi doktor ben 1 ayın sonunda kendim meraktan gittim ölçtürdüm <0,60 çıktı. Busefer de dibe vurmuş :KK48:

Pazartesi başla içmeye kır hapı.
Perşembe de diğerini iç.
2 haftada düşürüyor bile diyebilirim canım efsana bir ilac :)
Eğer gerçekten tek sorunun prolaktin ise sende hamile kalmaya kendini hazırla allahn izniyle
Ben bugünden basladim canim adetli başlamanın bi zarari olurmu bilmiyorum

Back
X