- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canim ya adetlerim düzenli diğer hormonlarimda iyi esimdede sorun yok tek sorun proklatin. Doktor 3 günde bir yarim içeceksin dedi sendemi oyle kullandinCanım ben iki çocuğumda da bu ilacı içerek hamile kaldım. Hamile kaldığımı öğrenince içmeyi bıraktım. Hamile kaldığımı öğrenene kadar içmem gerekiyordu çünkü bir ay ara versem tekrar yükseliyordu. İçer içmez 1 ay içerisinde düşürüyor Can'ım. Ben düşer düşmez de hamile kalmıştım. Senin de öyle olur merak etme
bende kullandım bu ay biraz umutluyum ama bilmiyorum kısmet yan etkileri çok fazla benim prolaktin 32 inşallah düşmüştür
öyle yapıyorum ama yinede baya kötü oldum kalkamadım yerimden biraz bünyem zayıf benim herhalde ondanSenin çok yüksek diilmis hemen düşer ki zaten.
Gece uyumadan 10 dk önce iç ve uyu hiçbir etkisi kalmaz hissetmezsn
öyle yapıyorum ama yinede baya kötü oldum kalkamadım yerimden biraz bünyem zayıf benim herhalde ondan
evet yarım içtimHapı tüm icmiyosun dimi kırıyorsun ?
evet yarım içtim
tamam canım teşekkür ederim mide yanması da mı yapmadıBende hic etki yapmamisti ya sen yinede dikkat et canm.
Olmadi dr a sor hormon hapı sonuçta
tamam canım teşekkür ederim mide yanması da mı yapmadı
şanslısın o zamanYoo hicbisey benim gündüz ictigimde oldu ama normaldm yani canm benmde bünye hassastir aslnda ağrı kesici bile bulanti yapar ama dostinex bisi yapmadi
şanslısın o zamanyoksa berbat yapıyor içmeye korkuyorum
![]()
Ben bugünden basladim canim adetli başlamanın bi zarari olurmu bilmiyorumPazartesi başla içmeye kır hapı.
Perşembe de diğerini iç.
2 haftada düşürüyor bile diyebilirim canım efsana bir ilac :)
Eğer gerçekten tek sorunun prolaktin ise sende hamile kalmaya kendini hazırla allahn izniyle
O kadar düşürmüşmü ya simdi kullanmiyosun o zaman ilaciCanım benim 63 tü. 2 aylık verdi doktor ben 1 ayın sonunda kendim meraktan gittim ölçtürdüm <0,60 çıktı. Busefer de dibe vurmuş![]()
Senin bat ne zaman canim benimki kadar yüksek değilmiş senin kibende kullandım bu ay biraz umutluyum ama bilmiyorum kısmet yan etkileri çok fazla benim prolaktin 32 inşallah düşmüştür