Dostinex kullananlar bakabilirmi

Canım bu konuyu açalı epey uzun zaman oldu. Yazdıkların için çok sağol. Hamileyim çok şükür. Oğlum olacak hayırlısıyla
ay mashAllah))))shimdi lutfen sen bana gecirdiyin sureyi anlatirmisin detayliya ben cok kafama takiyorumda bebish dunyaya geldi ya hamishsin??)))

ay mashAllah))))shimdi lutfen sen bana gecirdiyin sureyi anlatirmisin detayliya ben cok kafama takiyorumda bebish dunyaya geldi ya hamishsin??)))
Evet canım hamileyim. Dostinex ilaci kullandim prolaktin hormonu düştü ama hemen hamile kalamadim. Klomenle hamile kaldim. 3 kere denedim klomeni 3. Denemede oldu çok şükür

Baya bi eski konuymuş ama gören olur belki diye yazmak istedim. Bende bu ay doktor demeden dostinex kullanmaya başladım. Salı ve cuma günleri kullan dedi eczacı ve bütün olarak içiyorum. Prolaktin 21 lerde ama 2 3 lerde olması gerekiyor diye bildiğim için düşürmek istedim. 2 senedir uğraşıyoruz diyebilirim.. Duyduğum herşeyi denemeye çalışıyorum kötü mü yapıyorum onu da bilmiyorum ama Rabbim biliyo, nasip eder inşAllah..

Back
X