dostinex kullananlar yardım lütfen:(((

potipoto

Mevsimlerden sonbahardayım!
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
2.298
460
173
arkadaşlar lütfen bilgilerinize ihtiyacım vsruzun süredir çocuk tedavisi görüyorum.pkoluyum.bu ay prolaktin hormonum yükselmiş 32 olmuş.doktorum dostinex verdi dört kutu.bir ay kullanıcakmışım ve bir sonraki ay da öyle beklicekmişim.yani bu ay ve önümüzdeki ay tedaviye ara vericez dedi.ya ama ben 2 aylık zamanı kaybetmek istemiyorum(((kendi kendime çabalasam gebelik için ve diyelm ki olsa ne olur ki???????neden 2 ay ara verlmeli ki???

ya hiç kimse kullanmadı mı yadostinex kesin mi düşük yaptırır???

Arkadaşım zaten rabbim yazmışsa o ilacı kullanırken bebeğinin olması daha yüksek ihtimal. Bende kullandım onu. prolaktinim düştü evet. Düşüğe sebep olması gibi bişey olmaz. Sadece süt hormonunu düşürüyor merak etme. Ve stres yapma o illet hormon en ufak streste fırlıyor. benim bii ara 96 ydı

e o zaman doktorum niye korun dedi.tedaviye ara verecez dediacaba yne klomen alsam mı bugün adetimin 5. günü.klomene başlasam mı doktordan habersiz???kesin düşük sebebi değilse kullanayım. ayrıca çok tşk yardımın için

size de çok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun.sakin klomeni kendi başına kullanma gerçekten çok tehlikeli bir ilaç. .yumurta takıbı yapmadan kullanamazsin. .Çünkü yumurta fazla büyürse çok ama çok tehlikeli..Arkadasım sakin kendi başına kullanma.benimde 35 falandi dostinexkullandım 1.5 ay 1 e düştü. ...benim arkadaşın prolaktin i 100 lerdeydi şimdi doğurdu kızı var..sen sadece ilacini kullan...senin canın herseyden önemli.

canım benim benim de 2 ay önce 41 geldii dosieks içtim bi kutu ilaç bitti. ölçüm yaptırdım güya ama ölçülmemiş...sonra aslan pençesi kürü yaptım 1 ay bugün ölçtürdüm 22 çıktıı ..aslan pençesini önereilrim..geçmiş olsun bu arada...

canım çok tşk edrmya ama ben zaman kaybetmek istemiyorumdoktorum niye arav verelim dedi tedaviye.ve diyelim ki dostinex kullanırken hamile kalsam ne olur ki????

ooof offffben de ne yapacağımı şaşırdım.ya dostinex gebeliğe ne zararı var ki acaba ben daha önce de dostinex kullanmıştım benimki düşmüştü.aslan pençesini kullanmştm fayda görememştm

canım çok tşk edrmya ama ben zaman kaybetmek istemiyorumdoktorum niye arav verelim dedi tedaviye.ve diyelim ki dostinex kullanırken hamile kalsam ne olur ki????

Canım prolaktin yüksekken gebe kalmak zor...hele başla ilacini bakalım. ..benim dr ilaç içerken gebe kalmayacan falan demedi...hiç biri demedi uyarmadi hatta...acele etme..ilacini kullan buda tedavinin bir parçası. ..

canım bu ay bana da verdi doktor dostinex ama korun falan demedi.:26: bazı doktorlar diyormuş internette araştırınca öğrendim ben de.. ben korunmuyorum ama dediğim gibi doktorum demediği için.. deseydi riske atamazdım heralde

ya of benim doktor niye dedi bana acaba ya:///

Canm merhaba ben neredeyse 7 8 aydır dostinex kullanıyorum Dr bana korunma öğrendiğin an bırakırsın dedi. Evet hbr ilaç aslında düşük tehlikesi yaratıyor fakat hemen öğrenince bırakmanın bir sakıncası yok dedi ama bana sorarsan kendi bildiğinde klomen kullanma sakın ama eşinle yumurtlama günlerini değerlendir ok?

mrb çok tşk ederimya ben pkoluyum ilaçsız yumurtlamam da yok kiklomeni alsam mı ne olcak ki?e demek ki zararlı değil ki doktorun korunma demiş

mrb çok tşk ederimya ben pkoluyum ilaçsız yumurtlamam da yok kiklomeni alsam mı ne olcak ki?e demek ki zararlı değil ki doktorun korunma demiş

dr dan habersiz hiç bişey yapma klomen kullanmaya devam et. İstemiyorsan korunma. Ama d. kontrol hapı verdiyse kist olmasın diyedir. Kullanmanı tavsiye ederim.

dr dan habersiz hiç bişey yapma klomen kullanmaya devam et. İstemiyorsan korunma. Ama d. kontrol hapı verdiyse kist olmasın diyedir. Kullanmanı tavsiye ederim.
tşk edrmbu ay klomen de kullanmicam başlamadım.önümüzdeki ay başlayacam.adet zamanımda adet söktürücü kullanırım napim adet bile olmıyorum ilaçsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…