- 29 Aralık 2021
- 10
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi nuriella40
Selam kızlar ilk defa buraya konu açıyorum.. sorum şu bi yıllık evliyiz son 3 aydır bebek planlıyoruz. İlk ay kan testi hormon testi ultrason muayenesi her şeyi yaptırdım sonuç sadece prolaktin hormonum fazla çıktı ama buna bağlı ne adet düzensizliği ne yumurtlama da sıkıntı vs yoktu. Doktorum ilaç tavsiye etti ilk ay kullanmak istemedim. Haliyle gebelik olmadı. 2.ay dostinexe başladım ve prolaktinim 80 ken 0.063 e düştü . Ve o ay ilk defa regli olacağım zaman göğüs ağrısı yaşamadım normalde çok fazla göğüs hassasiyeti yaşarım. O ayda gebelik olmadı. Bu ay yumurtlama dönemini tekrar değerlendirdik. Şu an reglime 3 gün var ve göğüslerim yine acayip ağrımaya başladı. Sizce ilacım bittiği için prolaktin tekrardan bi ay gibi kısa sürede yükselmiş de o yüzden mi göğüslerim ağrıyor yoksa şu hamilelik belirtisi olan göğüs ağrısı mı bu? Çok meraktayım.. başka bir belirtim yok ama bu kadar kısa sürede tekrar yükselmesine de üstelik bu kadar düşmüşken aklım almıyor. Bu durumu yaşayan varsa cevap verebilir mi lütfen ?