merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım:) dostinex e dün başladım. prolaktin düzeyim 30.9 çıktı.
dr um bana korunma dedi ama ben araştırdığımda bu ilaç ağır bir ilaç ve gebelikte sorunlara neden olabilecek bir ilaç. başka bir dr a sordum oda korun riske atmaya gerek yok dedi. kendi dr umun bundan haberi yok tabi ki :) ama şimdi aklım karıştı doğal olarak( eğer bir şey olursa kahrolurum ( bana lütfen bir yorumda bulunun birşey diyin aklım bununla meşgul durumda ((
canım hoşgeldin aramıza hayırlısı olsun umarim sen de hamiş olursun da bizde 2012 anneleri grubuna katılırızdostinexe devam
merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım:) dostinex e dün başladım. prolaktin düzeyim 30.9 çıktı.
dr um bana korunma dedi ama ben araştırdığımda bu ilaç ağır bir ilaç ve gebelikte sorunlara neden olabilecek bir ilaç. başka bir dr a sordum oda korun riske atmaya gerek yok dedi. kendi dr umun bundan haberi yok tabi ki :) ama şimdi aklım karıştı doğal olarak( eğer bir şey olursa kahrolurum ( bana lütfen bir yorumda bulunun birşey diyin aklım bununla meşgul durumda ((
Hoşgeldin cnmmm umarımm hepimiz sağlıkla 2012 anne adayı oluruz :)
hoşbulduk kuzum :) inş. tüm dualar bizlere olsun....
bende bir ayımı doldurdum dostinexte normalde adetm çok sancılı olurdu ama bunda hiç sancım olmuyoo yeni başlar gibi oldu adetim göğüslerimde de ağrı olurdu o da yok sizce sonuç nedir merak ediyorum
tatlım ya cevap verdiğin için sağol:) insan vicdan azabı çekmek istemiyor riske atmak. korun deniliyor birde korunma hakikaten ne yapacağımı bilmiyorumolursa tutunması için tekrar ilaç veriliyor diye duydun demek bunu bir araştırmak gerek o zaman bakalım nasıl oluyormuş??? dimiii :) Allah hepimizin yardımcısı olsun bu işler zor işlermiş insan çok yoruluyor
Hoşbulduukkk :)) bu arada kızlar bu konuya nasıl abone olucamm biri yardım edebilirmiiii
benide aranıza alırmısınız buralarda yeniyim...
Özlemcim naber canım? Bi değişiklik yok dimi. Günüm 25 i demiştin ya ? 24 ü oldu. Heyecanla senden iyi bir haber bekliyorum. Görüşürüz cnm
canım bu ilaç adet düzensizliğini düzene sokuyomuş ağrıyı sancıyı kesiyomuş benim doktorum demişti.inşallah hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız ama ben bu ayda beklicem ve önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz eşimle bu karara vardık
tatlişkom çok iyi karar vermişsin beklemekle, zaten kocişi yeni buldun bari sıkı tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?