Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım yuksrda çok net açıkladım ama neyi anlamadın anlamadım eğer prolaktin sebebiyle çocuğun olmuyorsa ilaç düşürdüğün için olur eşinde de sorun yoksaBrn testi salı günü yaptım bügün sonuç çıktı. Yani ben doktoruma özelikle hamile kalmak istiyorum çocuk düşünüyoruz bide şakayetletimi dile getirdim oda. Bu ilaçı verdi bana yani bunu gebe kalmakta bi alakası yokmu acaba. Ne yapmam lazım kulanayımı ilaçi kulandıkdan sonramı hamile kalınıyor bi çok kişi öyle yazmiş sizide soru yağmuruna tutum ama kusura bakmayın. Bu konuda çok bilgisizim bu ilaç hormonlarını artırıyor mu düşürüyor mu ? Kimi de öyle yazmış kafam çok karıştı![]()
Ben dostinex kullanırken hamile kaldım 2. Ay deger yüksekse kullanBen de 2 senedir evliyim ve cocuk olmadi malesef . Prolaktin hormonun yuksek cikiyor. Doktorlara gore normal diyen bile oldu. 42 38 33 surekli degisiyor. 28 de ilac vermedi doktorum. Gebe kalmak icin sorun yaratmazmis ve 2 aydir yumurta takibi yaptiriyorum. Parld...l kullandim. 28 di tekrar ayni cikti. Hic etki yapmadi. Bu sefer dos...tx e gectim. Ayrica 2 senedir evliyim ve bir kere dusuk yaptim. Tek sorun prolaktin.
Ben yumurtlamadan sonra kestim ilaca devam etmedim1. De adet oldum.2.sinde yine yumurtlamaya kadar devam ettim yumurtlamadan sonra bıraktım.Kullanmadım sonra hala 2 tane hap varBu ay 28 di kullandim sua. Dusmustur kesin ama adet oldum. Ustelik yumurta takibi yapmamiza ragmen. Dusuk olsa bile kullanmaya devam edicem. Cunku sureklu degisken durumda.
Nasip Can'ım ben bıraktım ama gelişememiş.Kürtaj olucamIlaci birakir birakmaz yukseliyor. Sanirim duşuk o yuzden oldu. Simdi birde testere disli aslan pencesi icicem. Bakalim. Hayirlisi artik.
Nasip Can'ım ben bıraktım ama gelişememiş.Kürtaj olucam