• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex kullanırken hamile kalanlar ya da kalamayanlar

Evet yaptırdı ya çok fazla bilgim Yok kimsede danışamıyorum yüksek çikti sanırım doktor hiç ilgilenmiyor bişey soruyorum cevabı yarım ağızla alıyorum ama yüksek çikti hafta 2 kez yarım içicekmişim yardımcı olun lütfen yanı hamile kalma ilacımı anlamadım hiç

öncelikle doktorunu değiştirip başka doktora gitmeni öneririrm .
testi adetinin 3 günü tekrarla en verimli sonuç o zaman alınıyormuş sen ne zaman yaptırdın haberm yok tabi.
Prolaktin (süt hormonu) beyindeki hipofiz bezinden salgılanır genellikle emziren annelerde çıkan diğer durumlarda çıkmasının nedeni gögüslerin aşırı uyarılması , incir, maden suyu, siyah beyaz kuru veya yaş üzüün çok tüketilmesinden veya beyinde bulunan hipofiz bezinde olan iyi huylu tümörden kaynaklanır bunun anlaşılması için adetinin 3 günü testi tekrarlatman ve hipofiz mr çekilmen . bütün bunlara bakıp sana o ilacı verebilir çünküü .
Benimde 46 yı 2 kere tekrar ettim mr çeildim ve öyle başladım dostinexe.
Eğer sadece prolaktin sebebiyle gebe kalamıyorsan bu ilaç düşüreceği için hamile kalıyorsun ama bu ilacı kullanırken korun çoğu kişi bu ilaçtan sora hamile kalıp düşük yapmış veya dış gebelik geçirmiş

Brn testi salı günü yaptım bügün sonuç çıktı. Yani ben doktoruma özelikle hamile kalmak istiyorum çocuk düşünüyoruz bide şakayetletimi dile getirdim oda. Bu ilaçı verdi bana yani bunu gebe kalmakta bi alakası yokmu acaba. Ne yapmam lazım kulanayımı ilaçi kulandıkdan sonramı hamile kalınıyor bi çok kişi öyle yazmiş sizide soru yağmuruna tutum ama kusura bakmayın. Bu konuda çok bilgisizim bu ilaç hormonlarını artırıyor mu düşürüyor mu ? Kimi de öyle yazmış kafam çok karıştı :(

Brn testi salı günü yaptım bügün sonuç çıktı. Yani ben doktoruma özelikle hamile kalmak istiyorum çocuk düşünüyoruz bide şakayetletimi dile getirdim oda. Bu ilaçı verdi bana yani bunu gebe kalmakta bi alakası yokmu acaba. Ne yapmam lazım kulanayımı ilaçi kulandıkdan sonramı hamile kalınıyor bi çok kişi öyle yazmiş sizide soru yağmuruna tutum ama kusura bakmayın. Bu konuda çok bilgisizim bu ilaç hormonlarını artırıyor mu düşürüyor mu ? Kimi de öyle yazmış kafam çok karıştı :KK43:
Can'ım yuksrda çok net açıkladım ama neyi anlamadın anlamadım eğer prolaktin sebebiyle çocuğun olmuyorsa ilaç düşürdüğün için olur eşinde de sorun yoksa

Anladım canım eşimde sorun yok o zaman bu ilaçı kulanıp beklicez zaten doktor 2 ay sonra gel dedi bakalım.

Ben de 2 senedir evliyim ve cocuk olmadi malesef . Prolaktin hormonun yuksek cikiyor. Doktorlara gore normal diyen bile oldu. 42 38 33 surekli degisiyor. 28 de ilac vermedi doktorum. Gebe kalmak icin sorun yaratmazmis ve 2 aydir yumurta takibi yaptiriyorum. Parld...l kullandim. 28 di tekrar ayni cikti. Hic etki yapmadi. Bu sefer dos...tx e gectim. Ayrica 2 senedir evliyim ve bir kere dusuk yaptim. Tek sorun prolaktin.

Ben de 2 senedir evliyim ve cocuk olmadi malesef . Prolaktin hormonun yuksek cikiyor. Doktorlara gore normal diyen bile oldu. 42 38 33 surekli degisiyor. 28 de ilac vermedi doktorum. Gebe kalmak icin sorun yaratmazmis ve 2 aydir yumurta takibi yaptiriyorum. Parld...l kullandim. 28 di tekrar ayni cikti. Hic etki yapmadi. Bu sefer dos...tx e gectim. Ayrica 2 senedir evliyim ve bir kere dusuk yaptim. Tek sorun prolaktin.
Ben dostinex kullanırken hamile kaldım 2. Ay deger yüksekse kullan

Bu ay 28 di kullandim sua. Dusmustur kesin ama adet oldum. Ustelik yumurta takibi yapmamiza ragmen. Dusuk olsa bile kullanmaya devam edicem. Cunku sureklu degisken durumda.

Ben dostinex icerken hamile kaldim. Cok sukur kizimi saglikla kucagima aldim.

Bu ay 28 di kullandim sua. Dusmustur kesin ama adet oldum. Ustelik yumurta takibi yapmamiza ragmen. Dusuk olsa bile kullanmaya devam edicem. Cunku sureklu degisken durumda.
Ben yumurtlamadan sonra kestim ilaca devam etmedim1. De adet oldum.2.sinde yine yumurtlamaya kadar devam ettim yumurtlamadan sonra bıraktım.Kullanmadım sonra hala 2 tane hap var

Ilaci birakir birakmaz yukseliyor. Sanirim duşuk o yuzden oldu. Simdi birde testere disli aslan pencesi icicem. Bakalim. Hayirlisi artik.

Kızlar bende o ilaçı kulanıyorum ama bu aralar pek saladım düzenli ollarak kullanmıyorum bu aralar içinde 3-4 tane kalmiş. Bundan 3 ay önce gitmişsdim doktora doktor da ilaçı kulan bitinci gel dedi henüz doktora da gitmedim. Sizce ne yapmam lazım prolaktini düşen varmı acaba ???

Bir kaç aydır aktif değil ama inşallah bir görüp cevap veren olur:( prolaktinim 33 çıktı ama doktor önümüzdeki ay kontrol edelim yine benzer çıkarsa ilaç kullanırız dedi. Ama ben de gebelik olsun istediğim için acaba bu seviye ile hamile kalma ihitmali düşük müdür yoksa eczacıya danışıp bir şey kullanmalı mıyım?

Canım ocak ayında bende doktora gitmiştim prolaktinim 58,9 çıkmıştı doktor çok zor hamile kalamasın dedi dostinex diye bi ilaç verdi ben onu kuşandım bide soğan kürü kuşandık bir ay, 5 ay sonra bügün gittim binseler başka doktora ve herşeyim çok iyi çıktı çok şükür bi sıkıntı Yok prolaktinim de 58,9. Dan 18 düşmüş ve doktor çok şaşirdi bende çok sevindim şükürler olsun canım takma kafana ama dana tavsiyem sojtinex kullanmadıysan kulan o ilacın gücü çok fazla

Dene canım İbrahim Saraçoğlunun videolarin da var, Aksatma canım rahat ol gerçekten ben bu bi kaç ay hiç kafama takmıyordum stresim de yoktu dikkat et ama senin ki öyle çok yüksek değil

Back
X