Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bekleriz bakalım haber ederim burdan bakalım adetime 13-15 gün anca var o zamana belli olurOrası öyle tabi canım veren de Allah alanda Allah, rabbim inşallah nasip eder canım merak etme :)
Canım ocak ayında bende doktora gitmiştim prolaktinim 58,9 çıkmıştı doktor çok zor hamile kalamasın dedi dostinex diye bi ilaç verdi ben onu kuşandım bide soğan kürü kuşandık bir ay, 5 ay sonra bügün gittim binseler başka doktora ve herşeyim çok iyi çıktı çok şükür bi sıkıntı Yok prolaktinim de 58,9. Dan 18 düşmüş ve doktor çok şaşirdi bende çok sevindim şükürler olsun canım takma kafana ama dana tavsiyem sojtinex kullanmadıysan kulan o ilacın gücü çok fazla
Yokk tatlım aslında benim de erken düşdü sadece ben doktora 5 ay sonra gittim anca o zaman nasip oldu yani düşeli baya oldu peki gebelik var mı sende ?
Canım hangi doktora gidiyorsun? Sevindim senin adına. Yumurta takibi önemli bence çünkü bir ayda yalnızca iki gün gebe kalma ihtimalin olduğunu düşünürsek :)Kızlar ben Pazartesi doktora gittim prolaktinim düşmüş hiç bir sorun yok hormonlarda falan şükür özele gidiyorum doktor cumartesi gel dedi yumurta takibi yapalım dedi ams çoğu kişi o çok önemli değil gitme diyorlar bende pek bilmiyorum sizce napıyor bilginiz var mı gideyim mi ?
Cook saol cnm haftaya son ilacimi icecem ve adetin 3. Günü yine gidip baktiracm düsmüsmü diyee ama doktor bana yumurta takibide yapmiyoo kii bekle diyorCanımmm geçmiş olsun erken yaşta tek çocuk istiyen ben zannediyordum :) ama neyseki benim gibileride varmiş, canım benimde prolaktinim vardı bende ocak ayında öğrendim benimki daha yüksekti doktor dostinex verdi aynen senin gibi kuşandım bide soğan kürü uyguladım geçen cuma doktora gittim bu sefer başka doktora gittim ve doktor 58,9 dan 18 düşmüş aferin sana falan dedi hatta sonra hormonlarima baktı hiç bir sorun yok dedi ilaç falan da vermedi yumurta takibi yap canım prolaktinin düştükten sonra en azında doktor ne zaman çatlıcağını biliyor benim de bilgim bu kadar inşallah en yakın zaman da iyi haberler alırsın
Insallahh tatlimm bir an önce bizde hamis olurz insl bu arada sen kac yasindaydnYapmaması çok normel canım önce onun düşmesi lazım inşallah düşmüştür ilk benim doktorum da öyle diyordu şuan hiç birşey yapamam önce prolaktinini düşür diyordu, sonunda düşdü inşallah senin ki de öyle olur canım hem hiç kafana takma ben bi süre çok rahatım buraya bile girmiyordum