• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dostinex kullanırken hamile kalanlar ya da kalamayanlar

Ya doktor kalabilirsin bu şekilde de belli olmaz dedi kısmet ya. İnsanın kısmetinde ne zaman varsa o zaman oluyor. Biz hesaplar yapıyoruz falan ama :)

Orası öyle tabi canım veren de Allah alanda Allah, rabbim inşallah nasip eder canım merak etme :)

Canım ocak ayında bende doktora gitmiştim prolaktinim 58,9 çıkmıştı doktor çok zor hamile kalamasın dedi dostinex diye bi ilaç verdi ben onu kuşandım bide soğan kürü kuşandık bir ay, 5 ay sonra bügün gittim binseler başka doktora ve herşeyim çok iyi çıktı çok şükür bi sıkıntı Yok prolaktinim de 58,9. Dan 18 düşmüş ve doktor çok şaşirdi bende çok sevindim şükürler olsun canım takma kafana ama dana tavsiyem sojtinex kullanmadıysan kulan o ilacın gücü çok fazla

Canım 5 aydan sonra mı 58 den 18 e düştü?
Bende ilk 46 çıkmıştı 1 ay kullandım ilacı pazartesi yarım cuma yarım olarak toplam 4 tane yani 0.5 e düştü 1 ay sonra senin niye o kadar geç düştü acaba ?

Kızlar bende dostinex kullandım 8 li tablet 46 ydı. Ancak daha sonra ölçtürmedim prolaktin için reglinin 3. Gününü beklemeye gerek var mı? Birde normalde adet belirtisi olarak benim göğüslerim şişer ve çok acır dostinex kullandığım ay hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım. Yarın adet günüm ve inanılmaz göğüs ağrım var acaba bu göğüs ağrısının prolaktin yükselmesiyle ilgisi olabilir mi?

Yokk tatlım aslında benim de erken düşdü sadece ben doktora 5 ay sonra gittim anca o zaman nasip oldu yani düşeli baya oldu peki gebelik var mı sende ?

Yokk tatlım aslında benim de erken düşdü sadece ben doktora 5 ay sonra gittim anca o zaman nasip oldu yani düşeli baya oldu peki gebelik var mı sende ?

Hayır canım şuanlık korunuyoruz yaklaşık 4-5 aydır tel tedavisi için dişlerimi çektiriyorum onu bekliyorum :/
Benimde şimdi yüksek ama dostnex kullanmak istemiyorum agnucaston aldım eczaneden hayıt otu hapı hormon düzenleyici yani 1 ay onu kullanıcam bakalım işe yarayacak mı

Kızlar ben Pazartesi doktora gittim prolaktinim düşmüş hiç bir sorun yok hormonlarda falan şükür özele gidiyorum doktor cumartesi gel dedi yumurta takibi yapalım dedi ams çoğu kişi o çok önemli değil gitme diyorlar bende pek bilmiyorum ‍♀️ sizce napıyor bilginiz var mı gideyim mi ?

Kızlar ben Pazartesi doktora gittim prolaktinim düşmüş hiç bir sorun yok hormonlarda falan şükür özele gidiyorum doktor cumartesi gel dedi yumurta takibi yapalım dedi ams çoğu kişi o çok önemli değil gitme diyorlar bende pek bilmiyorum ‍♀️ sizce napıyor bilginiz var mı gideyim mi ?
Canım hangi doktora gidiyorsun? Sevindim senin adına. Yumurta takibi önemli bence çünkü bir ayda yalnızca iki gün gebe kalma ihtimalin olduğunu düşünürsek :)

Canım cumartesi yine gittim doktor önce yumurtalıklarıma baktı ve hiç bi sorun görmedi hatta hamile kalman lazım belki sen yanlış yapıyorsun dedi ben bu zaman kadar hep takvime göre yaptım oda baktı sağ tarafda pazar be Pazartesi 12 ml çatlama olucak dedi kesinlikle ilişkiye girmen lazım dedi bizde dün girdik sabaha kadar yarım hiç kalkmadım :) herşey bi kenarada hiç birşey çıkmamasına çek sevindim :) inşallah olur

Merhabaa kızlarr bende konu actim prolaktinle ilgili ama kimse doğrudüzgn yazmadı
Benimde son 3 .4 ay adetlerim cok düzensiz olmaya basladi leke leke oluyordu ve sonradan hic adet görmemeye basladimm ilk doktora gittigimde söktürücü yazmisti kullandim ve yine olmadim daha sonra baska bir doktora gittim hormon testi yapti bütün hormonlar normal ama prolaktin 36 cikmis dostinex ve düzenleyici bir ilac yazdi dostinez 2 tablet olanindan haftada bir defa yarim iciyorum 3 hafta ictim haftaya sonuncusunu icecem 6 ay da cocuk istiyorum yasim 18 oldugundan doktorlar sana tedavi gibi bisey iygulayamayz diyip gönderiyorlar ve bir sorunun gözükmüyo diyorlar bu ilaci kullandiktan sonra bende hamis olurmuyum acaba banada yardimci olurmusunuz

Canımmm geçmiş olsun erken yaşta tek çocuk istiyen ben zannediyordum :) ama neyseki benim gibileride varmiş, canım benimde prolaktinim vardı bende ocak ayında öğrendim benimki daha yüksekti doktor dostinex verdi aynen senin gibi kuşandım bide soğan kürü uyguladım geçen cuma doktora gittim bu sefer başka doktora gittim ve doktor 58,9 dan 18 düşmüş aferin sana falan dedi hatta sonra hormonlarima baktı hiç bir sorun yok dedi ilaç falan da vermedi yumurta takibi yap canım prolaktinin düştükten sonra en azında doktor ne zaman çatlıcağını biliyor benim de bilgim bu kadar inşallah en yakın zaman da iyi haberler alırsın

Canımmm geçmiş olsun erken yaşta tek çocuk istiyen ben zannediyordum :) ama neyseki benim gibileride varmiş, canım benimde prolaktinim vardı bende ocak ayında öğrendim benimki daha yüksekti doktor dostinex verdi aynen senin gibi kuşandım bide soğan kürü uyguladım geçen cuma doktora gittim bu sefer başka doktora gittim ve doktor 58,9 dan 18 düşmüş aferin sana falan dedi hatta sonra hormonlarima baktı hiç bir sorun yok dedi ilaç falan da vermedi yumurta takibi yap canım prolaktinin düştükten sonra en azında doktor ne zaman çatlıcağını biliyor benim de bilgim bu kadar inşallah en yakın zaman da iyi haberler alırsın
Cook saol cnm haftaya son ilacimi icecem ve adetin 3. Günü yine gidip baktiracm düsmüsmü diyee ama doktor bana yumurta takibide yapmiyoo kii bekle diyor

Yapmaması çok normel canım önce onun düşmesi lazım inşallah düşmüştür ilk benim doktorum da öyle diyordu şuan hiç birşey yapamam önce prolaktinini düşür diyordu, sonunda düşdü inşallah senin ki de öyle olur canım hem hiç kafana takma ben bi süre çok rahatım buraya bile girmiyordum

Yapmaması çok normel canım önce onun düşmesi lazım inşallah düşmüştür ilk benim doktorum da öyle diyordu şuan hiç birşey yapamam önce prolaktinini düşür diyordu, sonunda düşdü inşallah senin ki de öyle olur canım hem hiç kafana takma ben bi süre çok rahatım buraya bile girmiyordum
Insallahh tatlimm bir an önce bizde hamis olurz insl bu arada sen kac yasindaydn

Back
X