Dostınex

gkchn

Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2023
42
8
6
31
Merhaba benim ağustos ayında prolaktinim yüksek cıktı ve doktor dostınex verdi ve ben kullandım ilaç bitiminden sonra da 1 ay korunmamı istedi suan korunma zamanımın 20. Günündeyim ancak gögüslerimde acayip bir ağrı resmen kalp ağrısı doktoru tekrar aradım dediği sey genel cerrahiye git bu normal mı bana normal gelmedi yaşayan var mı acaba lütfen

Benimde 53 çıktı kullandım düştü ama bırakma dedi korunma dedi gebe kalana kadar kullan dedi kullanmaya geri başladım ovu takibi yapıyorum geçen ay olmadı bişey bu ayda bakalım inş olır neredeyse tüm gün değerlendiriypruz ama olmayınca olmuyor bu aya bakalım inş. Olur

Merhaba, değeriniz kaç çıkmıştı acaba?
Bende de prolaktin yükseliği var ilaç kullanmadığım zamanlarda tekrar yükseliyor. İlk bebeğime hamile kalmadan öncede dostinex kullandım ama dokturum bana korunmamı söylememişti o ayda hamile kaldım zaten
Göğüs ağrın dostinexe bağlı olarak prolaktininin düşmesinden kaynaklı olabilir canım

Merhabalar prolaktinim 35 cıkmıştı. Bu şikayetimden sonra doktorum ilaçla alakası olmadığını genel cerrahiye gitmemi söyledi doktora gittim kan testi yaptı emar cektirdi. Prolaktinim artmamış aksine 8 di. Fibritik yapıdaymış göğüslerim o yüzden süt bezleri ve yağ benzeri herhangi bir hassaslıkta ağrı yapabilirmiş diye bişeyler söylediler. Bakalım denemeye başladık inşallah olur sanki her an yükselcekmiş gibi korkuyorum.

Merhabalar prolaktinim 35 cıkmıştı. Bu şikayetimden sonra doktorum ilaçla alakası olmadığını genel cerrahiye gitmemi söyledi doktora gittim kan testi yaptı emar cektirdi. Prolaktinim artmamış aksine 8 di. Fibritik yapıdaymış göğüslerim o yüzden süt bezleri ve yağ benzeri herhangi bir hassaslıkta ağrı yapabilirmiş diye bişeyler söylediler. Bakalım denemeye başladık inşallah olur sanki her an yükselcekmiş gibi korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…