Dostlar bana yardım edin. Siz olsanız ne yapardınız. Boşanmalı mıyım?

crazy343434

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
7
1
16
İstanbul
Merhaba, biriniz bana ses verir mi acaba? bende bunları yaşadım şunları şunları yaptım dermi acaba. siteye 9 ay önce üye oldum ama aktifleştirmek bugüneymiş. Aklıma takılan her konuda kk den bilgi alıyorum, sağlık evlilik, iş, diyetler. 9 ay öncede bugün danışacağım konu için üye olmuş ama vazgeçmiştim. Kararsızım. 5 yıldır evliyim. çocuğum yok. Hiç orgazm olmadım. Eşim ilk birlikte olduğum kişi ama ilk baştaki tavırlarından dolayı cinsellkten soğuduğumu düşünüyorum. hızlı seks yapardı ve işi biter bitmez tv karşısına geçerdi. ben kalsın bana sarılsın isterdim zaten orgazm olamamak çok kötü insan iyice kullanılmış gibi hissediyor kendini işi biter bitmez gidince.bunu konuştuğum halde defalarca ağladığım sürekli hemen gitme yanımda kal sarıl kendimi kötü hissediyorum dediğim halde 4 yıl bunu hiç yapmadı son bir yıldada bir kaç kez yanımda kaldı. Aramızda birkaç sorun var bunlarda cinsellikle ilgili problemi çözemememde çok etkili oldu. madde madde yazacağım boşanmalımıyım sizden destek rica ediyorum. Bu kararsızlık beni hasta ediyor. sürekli hastayım. Çok yoğun bir iş hayatım olması beni dahada yoruyor. Maddi problemler ve ciddi borcumda var. ama yinede geçimimi sağlarım aç gezer tok geçinir yinede yaşar giderim diye düşünüyorum. İkimizde ünv mezunuyuz hatta o çok iyi bir ünvden mezun ama kendi işini yapmaya çalışıyor ve başkasının yanında iş bulamıyor çünkü istediği pozisyonlar çok yüksek ve hep kendi işini yapmış birini hemende işe almıyolar.

1. Cinsel problem
2. düzenli işinin olmaması
3. evde olunca ya televizyon izler ya bilgisayar başındadır.
4. Maddi problemler ve borç bu yüzden bir kafeye bile gidemiyoruz evde oluncada sadece tv karşısında geçiriyor zamanı
5. 5 yıldır bir kere bile çocuk istediğini söylememesi bense 3 yıldır hamile görsem göz yaşlarına bulanıyorum. çok istiyorum çok, hayırlısı olsun tabi.
6. problemleri konuşamamak ve sonucunda bende bağırıp çağırma ve kavga atakları

iki buçuk ay önce çocuk yapmazsak ayrılacağım dedim ve cocuk yapmaya karar verdik ama sadece 3 kez birlikte olduk. Beni sevdiğini aldatmadığını biliyorum. Maddi problemlerden dolayı cesaret edemediğinide biliyorum. ama ben 31 yaşındayım. Hergünüm işkence önceleri orgazm olamadığıma çok üzülürdüm. şimdi çocuk o üzüntünün on katı. En kötüsü doktor 2 miyom var hamile kalsan bile düşük riski yüksek diyor. alalım tüp bebek yap diyor çünkü eşimin sperm sayısı 12000 çıktı. tüp bebek yapacak para yok. borçlarım 3 sene sonra anca biter.

böyle paylaşımsız bir hayat, hiç orgazm olmama, çocuksuzluk, iletişimsizlik, iş konusunda hayal dünyasında olması ve istanulun yorucu hayatı beni umutsuzluğa dahada bir itiyor. konuşamıyoruz sorunları halledemiyoruz boşansam yeniden ankaraya dönsem yenibir hayat kursam diyorum ama karar veremiyorum. 5 yıl boyunca her gün omuzunda uyudum bana yemek konusunda hep yardımcıdır. çok iyi bir insandır ama olmuyor işte işte.

Valla canım çok zor bir durum hani konu sadece cinsellik yada harç borç değil bir çok konu birbirine girip arap saçına dönüşmüş resmen.Şimdi ben tamamen şahsım adına konuya cevap vereceğim.Seninle empati yapıyorumda cinsellik bir evlilikte çok önemlidir aslında neredeyse temeli diyebileceğim yüksek bir yüzdeye sahip ama tabi cinsellik herşeyde değildir bu hayatta.Fakat hiç orgazm olamamak büyük bir mutsuzluk olsa gerek,birde eşinin cinsellik sonrasındaki ilgisizliği hiç hoş bir şey değil.Çok iyi biri olduğundan bahsetmişsin ama ne bileyim sizin evlilik baya bi çatırdamış bana göre.Bence tam anlamıyla boşanmaya karar vermeden sqkin kafayla konuşmaya çalışın iletişim kurmadan ranızdaki hiç bir sorunu halledemeyeceksiniz çünkü.Allah yardımcın olsun inşallah her ikiniz içinde hayırlısı neyse o olur.Çocuk istememesi yani yeni evlide değilsiniz 5 yıllık bir evliliğe çocuk lazım bence.Gerçi rahatsızlığında varmış ama bilemiyorum canım yaaa gerçekten konunun neresinden tutsam elimde kalıyor.İnşallah hayat yüzüne güler...

5 yil boyunca hergun omuzunda uyudum demissiniz. Bence hemen ayriliga karar vermeniz yanlis. Son bir kez oturup konusun, birbirinize tekrar bir sans verin, tekrar deneyin. Sizi sevdiginden eminsiniz sizde seviyorsaniz bitmemeli bence. Bazi erkekler gercekten maddi durumdan dolayi cocuk istemiyorlar. Belki esinizin cok baska bir sorunu var sizin bilmediginiz.. Esiniz nasil karakterde biri bilmiyorum ama belkide disa vuramadigi icinde kendini televizyona, bilgisayara veriyor olabilir.

Cevaplar için teşekkür ederim. ikigün bu konuyu hiç düşünmesem iyi olacak kötü olan şuki eşim bi süredir mastürbasyon yapıyor. artık kendimi beğenmez oldum oysa çok güzelimdir. Konuşmak demişsiniz ama konuşamıyoruz. Çok kötüyüm

Merhabalar;

Bence önce evliliğinizdeki problemleri çözün çocuğa odaklanmayın.
Esas sorun cinsel problemler, kendi cinsel probleminizi tespit ederek işe başlayın,
Eşinizden önce hiç cinsel deneyiminiz oldu mu? Eğer olduysa orgazm olabildiniz mi?
Mastürbasyon yaparken orgazm oluyor musunuz?
Eşinizin kendisi tatmin olduktan sonra sizi bırakması hiç hoş değil, onunla sizin orgazm olamadığınızı konuştunuz mu?
Eğer konuşmadıysanız suçlamadan "sen" kelimesini hiç kullanmadan konuşmanızı tavsiye ederim çünkü erkekler bu gibi konularda fazlasıyla hassaslar.
Kendi işini yapıyorsa belli ki kendini güvende hissetmiyor borcumuz da çok diyorsunuz bu üzerinde aşırı baskı yapıyor olabilir.

Kelimelerinizden onu hala çok sevdiğinizi anlıyorum bence evliliğiniz için sonuna kadar savaşın,

Bence bu kadar borcun içinde çocuk istememesi normal, önce bir cinselliği çözün, mesela mastürbasyon yaparken ne hayal ediyormuş sizinle paylaşsın, aranızda ayıp olmaz ne istiyorsa birlikte yapmaya çalışın;
mastürbasyon yapıyor olması size kendinizi kötü hissettirmesin bazı erkekler kendilerini psikolojik olarak rahatlatmak için mastürbasyon yapabiliyorlar.
Ona kendini yetersiz hissettirecek bir şey söylediniz mi hiç?

Benden size en güzel tavsiye bir Evlilik terapistine gitmeniz. Hemen ayrılmak kolay önemli olan evliliğinizi kurtarmak için uğraşmanız. Sonuçta anladıgım kadarıyla eşiniz iyi bir insan ve birşeyler için çaba gösteriyor. Bence öncelikle hem cinsel açıdan hem de diger problemleriniz için destek alın. Çocuk için acele etmeyin 40 yasında da anne olabilen var bu kadar umutsuz düşünmeyin derim. Miyon olayıda korkutmasın şimdi ki tıp ne hastalıklara çare oluyor. Ama artık sevgim bitti artık bana dokunmasını bile istemiyorum diyorsanız eğer boşanmaktan başka çareniz yok tabi herkesin birbirine saygı duyması gerek bir yerde de.

Hislerim yokolmus sanki. Sanki bir kadife bile metAl gibi. Sadece dusunuyorum bir harekete gecebilsem belki terapiste belki mahkemeye gidecegim. Tum baglarim ve inanclarim iptal. Depresyondayim biliyorum once toparlanayim diyorum

Bence de kesinlikle konusmalisiniz bu cinsellik durumunu.
Ki kac seneden beri boyle diyorsunuz.
Bana da evlenmeden once cok sacma geliyordu evlilikte cinsellik cok onemli lafi,
cunku ben de ilk defa esimle beraber oldum ve de cok istekli bir insan da degilim.
Ama evlendikten sonra anladim ki eslerin birniri ile iletisimi paylasimi acisindan cok onemliis.
Eminim defalarca konusmussunuzdur bu durumu ama tekrar deneyin konusmayi,
Isteklerinizi acik acik dile getirin utanmadan sikilmadan.
Bosanmayi hemen bir cikis kapisi olarak gormeyin.
Once bu iliskiyi kurtarmaya calisin. Tabi ki herkes kendine yeter bir sekilde hayata tutunur, ama cozum yolu varken kolayi secmeyin.

Merhaba, biriniz bana ses verir mi acaba? bende bunları yaşadım şunları şunları yaptım dermi acaba. siteye 9 ay önce üye oldum ama aktifleştirmek bugüneymiş. Aklıma takılan her konuda kk den bilgi alıyorum, sağlık evlilik, iş, diyetler. 9 ay öncede bugün danışacağım konu için üye olmuş ama vazgeçmiştim. Kararsızım. 5 yıldır evliyim. çocuğum yok. Hiç orgazm olmadım. Eşim ilk birlikte olduğum kişi ama ilk baştaki tavırlarından dolayı cinsellkten soğuduğumu düşünüyorum. hızlı seks yapardı ve işi biter bitmez tv karşısına geçerdi. ben kalsın bana sarılsın isterdim zaten orgazm olamamak çok kötü insan iyice kullanılmış gibi hissediyor kendini işi biter bitmez gidince.bunu konuştuğum halde defalarca ağladığım sürekli hemen gitme yanımda kal sarıl kendimi kötü hissediyorum dediğim halde 4 yıl bunu hiç yapmadı son bir yıldada bir kaç kez yanımda kaldı. Aramızda birkaç sorun var bunlarda cinsellikle ilgili problemi çözemememde çok etkili oldu. madde madde yazacağım boşanmalımıyım sizden destek rica ediyorum. Bu kararsızlık beni hasta ediyor. sürekli hastayım. Çok yoğun bir iş hayatım olması beni dahada yoruyor. Maddi problemler ve ciddi borcumda var. ama yinede geçimimi sağlarım aç gezer tok geçinir yinede yaşar giderim diye düşünüyorum. İkimizde ünv mezunuyuz hatta o çok iyi bir ünvden mezun ama kendi işini yapmaya çalışıyor ve başkasının yanında iş bulamıyor çünkü istediği pozisyonlar çok yüksek ve hep kendi işini yapmış birini hemende işe almıyolar.

1. Cinsel problem
2. düzenli işinin olmaması
3. evde olunca ya televizyon izler ya bilgisayar başındadır.
4. Maddi problemler ve borç bu yüzden bir kafeye bile gidemiyoruz evde oluncada sadece tv karşısında geçiriyor zamanı
5. 5 yıldır bir kere bile çocuk istediğini söylememesi bense 3 yıldır hamile görsem göz yaşlarına bulanıyorum. çok istiyorum çok, hayırlısı olsun tabi.
6. problemleri konuşamamak ve sonucunda bende bağırıp çağırma ve kavga atakları

iki buçuk ay önce çocuk yapmazsak ayrılacağım dedim ve cocuk yapmaya karar verdik ama sadece 3 kez birlikte olduk. Beni sevdiğini aldatmadığını biliyorum. Maddi problemlerden dolayı cesaret edemediğinide biliyorum. ama ben 31 yaşındayım. Hergünüm işkence önceleri orgazm olamadığıma çok üzülürdüm. şimdi çocuk o üzüntünün on katı. En kötüsü doktor 2 miyom var hamile kalsan bile düşük riski yüksek diyor. alalım tüp bebek yap diyor çünkü eşimin sperm sayısı 12000 çıktı. tüp bebek yapacak para yok. borçlarım 3 sene sonra anca biter.

böyle paylaşımsız bir hayat, hiç orgazm olmama, çocuksuzluk, iletişimsizlik, iş konusunda hayal dünyasında olması ve istanulun yorucu hayatı beni umutsuzluğa dahada bir itiyor. konuşamıyoruz sorunları halledemiyoruz boşansam yeniden ankaraya dönsem yenibir hayat kursam diyorum ama karar veremiyorum. 5 yıl boyunca her gün omuzunda uyudum bana yemek konusunda hep yardımcıdır. çok iyi bir insandır ama olmuyor işte işte.

çok zor bir durum, cinsellik evliliğin olmazssa olmazı, 50 yasına kadar, keyif almadığın cinselliğin ne anlamı var, çocuk bu durumda çocuğa nasıl bakacaksınki onu anlamadım borçlar iletişim yok ask yok:( iyi insansa otur konuş düzeltemiyorsanda hayatın böylemi geçsin istiyorsun

selam arkadaşım,yazdılarını okuyunca beni bambaşka düşüncelere sürükledin ve oturup kendi hayatımı süzgeç altına aldım..
çok dürüstçe konuşmak gerekirse bende kocamla kör kütük aşık şekilde evlenmedim ama onu cok sevdim bana kıymet verdiğini gerçekten cok değer verdiğini bildiğim karakterini taktir ettiğim için evlendim..ilk bir sene rüya gibiydi diyebilirim,sosyal bir çifttik ve benim düşüncelerime çok saygı duyan kendi işi olandünyaları kazanmasada güzel bir hayat yaşıyabileceğimiz bir gelirimiz vardı..derken 2011 de babam çok ciddi rahatsızlık geçirdi ve bana resmen yalvardı torunumu görmeden ölmek istemiyorum diye ve bende zaten bu kadar mutlu bir evlilikteyken ve kocamla bu kadar mutluyken zamanında geldiğini düşünerek bebek istedim hemde cok istedim ki suanda iyi ki hayatımda o var,hayatımdaki en büyük tutanağım o..
dünya güzeli oğlum doğdu ve hayat bambaşka bir anlam kazandı,babam iyileşti herşey güzel gidiyor derken eşim babasını kaybetti,aradan 3-4 ay geçmedi ki abisiyle 12 senedir devam ettiği işlerini alacaklarını tahsil edemedikleri için kapatmak zorunda kaldı,o sırada babam torununu ve bizi düşündüğü için oturduğu yüksek fiyatlı evi satıp abilerim ve bize eşit olarak bölüştürdü ki o hayattayken evimizi alabilelim işimizi kurabilelim tekrar.. Allahtan böyle bir hareket yapmış diyosunuz babam için belki ama maalesef babamın bu iyiliği eşimin bir boşvermişlik ve tembellik moduna geçmesine ama bi yandanda babamın bizim ev ve iş kurma için ayırdı paranın faiziyle geçiniyor olmamız dolayısıyla hissettiği eziklikle sürekli bana bağırıp çağırmaya başladı..
sizde yazmışsınız mesela hayal dünyasında yaşıyor iş konusunda stabil değil diye ve cinsellikte zaten saygı duymadığınız ve güvenmediğiniz bir adamla birsey ifade etmiyor..
SAKIN BEBEK İÇİN ISRAR ETME,GUVENMEDİĞİN BİR İNSANLA BU EVLİLİĞİ KURTARMAK İÇİN ÇOCUK YAPMA..
Ben bebeğim çok küçük olduğu için şuanda boşanmayı düşünemiyorum ve sırf onun hatrına şans vermeye çalışıyorum,para kazanmamasını suratına vurmuyorum,guler yuzlu olmaya çalışıyorum oğluma kanalize olmaya çalışıyorum ama işin özü şu ki bu şekilde bir yere kadar dayanabilicem..lütfen önce evliliğni düzeltmeye çalış bebek için toplum baskısından dolayı acele etme,inan bana tahmin edemiyeceğin kadar büyük bir sorumluluk ve sağlam bir psikoloji gerektiriyor annelik..

söylediğin sorunların aynısını ben de yaşadım böyle arkadaşlar ile konuşarak çok küçük yönlendirmelerle baş etmeye çalıştım ama olmadı. benim eşim erotik film izliyordu ben uyarken bazen geceleri yakalıyordum sonra konuşmaya karar verdim ama konuşamadım hani eksik bende galiba demiştim kendimi kötü hissetmiştim o dönemde. sonra maddi sorunları kenara bırakarak her gün hafif mkyaj yapmaya başladm biraz daha çekici olursam iyi olur diye işe yaradı. biraz süslü püslü olmanı tavsiye ederim. çocuk meselesine de bişey diyemiyorum çünkü bende aynı durumdayım çocuk olsun diyorum ama gelecek sağlamak zor bu zamanda. biraz maddi olarak birikim yapalım diye erteliyoruz. cinsel anlamda da iş sende biter bence çekici olmanın yollarını aramalısın canım...

oncelıkle ışınız o kadar kolay degıl ...fakat dallanıp budaklandıran ışı çıkmaza sokan bıraz bız hanımların genelınde var..cınsellık ,para,cocuk ılgısızlık vs....bu yazdıklarınızın hepsı hemen hemen bır tek konuya bakar..eşiniz sızden başka yonede cekmış ıhtıyaclarını....bence bu sızı duşundugunden olabılır bırazda..yanı sız zevk alamıyorsunuz ağlıyorsunuz sonrasında sarılmak ıstıyorsunuz vs...e tabı fazla şey ıstıyorsunuz bır erkeğe gore...karşımızdakının erkek olduğunu ..erkeklerın bızım kadar duygusal olmadığını bılmelıyız...erkekler bızım gıbı herşeyı kolay kolay aktaramazlar....en azından benım gozlemım oyle...yanardağı alevlendirmeden dengede tutmaya çalışın...yapamıyorsanız aklı başında bır dr dan destek alın...

sıze bır onerım var..kendımızı cozebılmek adına kıtap okudunuz mu hıc.....bır tane onerebılırım ıstersenız...konuyla alakası olmadığını zannedebılırsınız ama okuduktan sonra herkese tavsıye edebılırsınız..çocukluk sırrı...adem güneş...pedagog...

memnun kaldığınızda:) yazarsanız sevınırım...sağlıkla ,sevgiyle huzurla kalın ...

evliliğinizde önceliğiniz çocuk olmasın bence evliliğinizi düzene koyduktan sonra çocuk işine girişin derim..

eşinizi karşınıza alıp konuşmaktan başka çare yok gibi görünüyor.

mutlaka çıkış yolu bulunacaktır...

canım anlaşılan psikolojin bozuk ve sağlıklı düşünemiyorsun:50:evliliğn bu duumdayken ne çocuğundann bahsediyosun :50:önce evlilik güzel gidecekki sonra o çocukta sağlıklı büyüsün:31:orgazm olma meselesine de çok takılmışsın bendede yıllarca olmadı hiç bir zaman boşanmak yada ağlamak aklıma gelmedi..çünkü evliliğim son derece güzeldi..o okadarda önemli değildi zamanla çözülüyo yada eşinden kaynaklı:31:dediğin gibi önce yardım al,biraz uzak kal seni özlemesine izin ver belki değişir

borç harç meseleleri erkekleri çok derinden etkiliyor benim eşimde hayal dünyasında yaşayan bi girişimci kafası hep borç kapatmakta yeni iş yolları aramakta bedeni yanımda ama aklı başka yerde bende olsun diyip geçiyorum borçlarımız bitmeden onu yargılayamam erkekler bazı şeyleri anlatamıoda bu yüzden sana tavsiyem bi terapiste git yıkmak her zaman kolay olandır yapıcı ol kendi kendini motive et ve asla yılma biliyorum söylemesi kolay ama ben bunları yapıyorum

Back
X