Dostlarımla Sohbet Topiği

arkadaşlr merhaba sohbet bölümüne bir mesaj yazdım bakıp cvp yazar mısınz lütfen yardıma ihtiyacm var teşekkür ederim
Konun neydi?
Evet canim doom ve gothic metal olarak geciyor..

Hosgeldin canimm..

Lady nerdesin ya, hazir gitmisken komple sir mi yaptiriyorsun?

Geldim canım
Dinleyeceğim şimdi şarkıyı,ben de Horrors'ın başka bi şarkısını paylaştım önceki sayfalarda dinledin mi?

sınava cok az kaldı ewde harıl harıl ders calısoıdum sınav yaklasınca yusf yusf oldum biras o yüsden arada bi bakıorum muah sen qit kaşını aldr kuzm

Ben de tam tersi iyice bıraktım çalışmayı,geceleri test çözüyorum sadece

Dinliyorum Slania,zaten my dying bride severim.
Bu arada bugün 13 haziranmış yeni farkediyorum.
Eski erkek arkadaşımın doğum günü.
Napıo acaba merak ettim.
Pff.

ay gotik metale bayılırımmmmmmmm
hoş bulduk kızlar ...
kırmızıkasketli kız nerelerde ????
kızlar fark ettiniz mi güzin abla gibi bişey olduk

O gün annem hastalanmıştı tek gitmek zorunda kaldım o yüzden,zaten moralim bozuktu biraz da ondan sanırım ayy aklıma geldikçe gülüyorum ama düştüğümde nasıl ağlamıştım susturamadılar beni
Kadının biri de ay çocukların pilini bitirdiler bak görüyomusun gitti kız diyodu

O konuyu ben de gördüm.
Daha önce de başka bi konusu vardı konu sahibinin buna benzer...
Kötü cidden...

Dinliyorum Slania,zaten my dying bride severim.
Bu arada bugün 13 haziranmış yeni farkediyorum.
Eski erkek arkadaşımın doğum günü.
Napıo acaba merak ettim.
Pff.

Ayy nerden geldi aklina yaa...
Oof of..

Cok sinir bozucu ya sinav cikisi zaten tuhaf oluyor insan... Kadin hakli, bitirdiler artik bizi..
Yaninda bi kentkart bi su bi de sinav giris bilmemnelerini getirdin dimi? Ben de bu sefer tek basimami gitsem acaba, of o kadar yolu da mp3süz gidemem ki.. Annemi kosturtuyorum pesimden her seferinde.
Bu arada cok az kaldi sinava, giris belgeni cikarttin mi sen?

Ben akıllandım bidaha yalnız gitmem,zaten annem olayı öğrenince üzüldü gelemediğine,yalnız bırakmaz artık
Ay ben de sana onu sorcaktım daha çıkartmadım :26:

Son düzenleme:
Ben de... Cikartalim artik ya bi aksilik cikmadan. Internet kafeden cikarilir heralde degil mi, yoksa okuldan mi? :26:

Canim sen Alsancagin barlarini falan bilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…