Bar olarak opus,silence rock,kybele var onları biliyorum,cafe olarak dersen asmaaltına ya da virana giderim genelde,ha bide uğrak var.Ben de...Cikartalim artik ya bi aksilik cikmadan. Internet kafeden cikarilir heralde degil mi, yoksa okuldan mi? :26:
Canim sen Alsancagin barlarini falan bilir misin?
Bi cok kanal öyle, hic birinde adam gibi program yok. Ne kadar gereksiz sey varsa tvde..
kızlar ördek almak istiyorum bizim teresaaa
Bar olarak opus,silence rock,kybele var onları biliyorum,cafe olarak dersen asmaaltına ya da virana giderim genelde,ha bide uğrak var.
Fal bakan yerler efsun ve müjgan,onları da ekleyeyim
Aynen ya tv izlemiyorum doğru düzgün onlar yüzünden
kızlar ördek almak istiyorum bizim teresaaa
Ben pek takilmam barlarda ama severim, gitmeyi de cok isterim. Ama söyle sessiz sakin, bol müzikli, tek basima gidebilecegim bir yer olursa süper.. Bahane'nin bari nasil?
Ayy al al al al!Tabi rahat ve sürekli bakabilceksen, bakimi zordur cünkü. Suyu camuru cok sever. Ayrica cok dayaniklidir ördekler, kolay kolay ölmezler. Coook besledim ama bir kere ölüsüyle karsilasmadim..
Duydum ama hiç gitmedim,asmaaltını çok severim canlı müzik de oluo.
Senin dediğin yerler genelde gazi kadınlar sokağındaki barlar.
Git bi gez bakalım hoşuna giden biyer olursa hep orda takılırsın.
Ben hiç ördek beslemedim ama çok şirinler ya
Bu arada çıktıyı almak için okul şart değil
Benim yazıcının kurulum cd'si kırıldı formattan sonra bidaha kuramadım boş boş duruo mecbur internet cafeye gideceğiz
evet ya alıcam hemde iki tanemalum kendilerini yalnız hissetmesinler bizim evin çok büyük bi terası var bide şişme çocuk havuzumuz var içini su doldurdun mu oldu ördek havuzu yalnız ördekler ne yer ben bilmiyorum :26:
Bende yazici yok kafeye gidicem artik..
Ne verirsen...Domatese, karpuza bayilirlar.. Koca karpuzu ortadan ikiye böl koy önüne 1 saat sonra karpuz kabuklarini al... Civciv yemine ve misir kirigina da bayilirlar..
kıslaaar yeni üye oldum... valla nerden nereye tıkladım ama, çayınız var mı:)
sağol canımay ne şekerler ya yerim ben onları benimkiler bi gelsin resim çekinicem bol bol
Evet golden
Silvart'cım çek bize de göster alınca
Cek cek..
Oo acaip güresir onlar, bütün gün yerde yuvarlan dur onunla.
Kizlar ben banyoya gircem, cikiyorum sonra görüsürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?