Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben bisey anlamadim, biri bi aciklama yapsa cok iyi olur.. Mesajlarinda da bisey yok, survivor topigini de pek bilmiyorum onunla mi alakali? :26:

Muhteşem Yüzyıl başlığında bir yönetici genel bir uyarı yapmıştı.
''Burası Hürrem-Mahidevran başlığı değil dizi başlığıdır sırf bir karakter üzerine konuşmak istiyorsanız sohbette işte ''Hürremciler'' diye bir başlık açın..''
gibilerinden söylemişti.
Sırf Lady ve diğer üyelerin mesajlarına baktım diğerlerine değil.Belki Survivor'dan konu çıktı sırf Nihat üzerine konuşulmaya başlandı ondan olabilir.
Çünlü Lady'nin bir mesajı şöyle:

Sanırım artık bizbizeyiz kızlar
Yaşasın anti-ND kardeşliği :92::92:

Halbuki burası Survivor başlığı Nihatçılar da olabilir.O mesaj ancak sohbette açılacak fan-club tadında bir başlığa uyardı.

Ek:Tabii bu da ban gerektirmezdi.
Bu forumda sanırım uyarı yok.
Daha doğrusu uyarı=ban oluyor.

Son düzenleme:
Böyle bir anda banlamalari hic iyi olmuyor, insan merak ediyor nedenini, ne kadar süre ceza aldigini? Kimden bilgi alabiliriz ki?

Nessy uyarmadan pat diye ceza vereceklerini sanmiyorum, eger konuda yanlis bir yorumu varsa önce uyariyorlar, tekrar ederse ceza veriyorlar. Benim bildigim böyle, niye böyle yaptilar anlamadim.. :26:

Evet kişisel uyarıya bile gerek yok.
Genel bir uyarı gayet yeterliydi.
Yanılmıyorsam ilk ban.Ayrıca mesajlarda hakaret,ikinci üyelik vb.yok.
Bir-iki gün sürer zannımca.

Daha önce çok ziyaret ettiğim bir forumda ban nedenleri,kaç gün süreceği vs.bir başlığa yazılırdı.
KK çok kalabalık diye mi yapılmıyor bu ?

Of.
Yöneticilerden birine soralım.
Ya da lady eğer şu anki ziyaretçi sensen topicteki msne felan gel ya.

Topicteki msn ne canim?

Aynen canim bazi forumlarda yaziyor ceza süreleri vs. Bence asil böyle kalabalik ve ilgi gören bir forumda olmali.. O kadar insan severek kullaniyor burayi, bu tip durumlar üzüyor beni cok.. Umarim cezasi cok uzun sürmez. Kontess diye bir arkadas var, sac bakim topiginde bi konusu var cok ragbet gören. O da banlandi hem de 3 ay... 2 gün nerde, 3 ay nerde? Keske biri bizi bilgilendirse..

Topicteki ziyaretci sensen demek istemistim :44:

Forum kalabalık ama banlanan sayısı gün içinde ne kadar?
Zaten ban alınacak topikler bellidir.
Bir de özelden hakaret,reklam için üyelikler vs.eklersek..
''Banlanan üyeler'' diye bir başlık açılamayacak kadar mı banlanan çok?

Allah askına 2.cilveli topiğine bakın..
Gene çoştular.
Ellemek felan..
İyice sapıttılar ya.
Gördükce sinirleniyorum.

Topicteki ziyaretci sensen demek istemistim :44:

Ay pardon sacmaladim iyice.. Moralim bozuldu ondandir...

O kadar cok degil. Yani ne topicler var bi gün icinde onlarca mesajin yazildigi. Bi tane de banlananlarla ilgili bir konu acsalar hic fena olmaz, sadece yöneticiler yazar kim ne kadar ceza aldi, süresiz uzaklastirilanlar vs..

Ben bu rezaleti görmek zorunda mıyım ya?
Ladynin dedigi gibi forum takipte sürekli gözüme çarpıp duruyor.
Bunlar yüzünden foruma girmek istemiyorum.
Elalem fantazilerini yazmaya ne meraklıymıs!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…