Dostlarımla Sohbet Topiği

Ve yine eskiden yazdığım forumda ''Korku'' bölümü vardı ve bizim istememize bağlıydı.Ben kaldırmıştım o bölüm hep başlık sayısı sıfır,cevap sayısı sıfır diye görünüyordu.
Bu topik ve +18 bölümü de böyle olmalı..

Allah'ım.
Okudukca midem bulandı.
İğrendim yemin ediyorum.
Gerçekten!
Bir bayan bunları nasıl söyler?
Nasıl ulu orta anlatır..

Kızlar aslında o topkite konuşulanlar evli bayanlar için gayet normal, bana garip gelmiyor. Bütün kadın dergilerinin nerdeyse her sayısında böyle konular vardır. Fakat sohbet bölümüne pek uymamış başlık, +18 olmalıydı.

Canım mail attım ama bana gecen gün pek girmedigini söyledi.
Bilmiyorum.

Onunda mi haberi yokmus banlanacagindan, hazir degil miymis daha dogrusu? Ay ben cok sinirlendim valla sorcam yöneticilerden birine, ama hangisi ilgilenir bilmiyorum hic isim düsmedi daha önceden..

Aslinda +18e sadece prolarin girmesi cok yanlis, resit olan herkes girebilmeli yoksa böyle uygun olmayan konulari uygun olmayan yerlere aciyorlar..

Canim haklisin ama dedigin gibi +18de olsa daha iyi..

Ordaki bir çok kadın bekar.
Saymamı ister misiniz?
Hoş kimsenin namus bekcisi degilim ama..
Bir bayan daha evlenmeden sadece sevgilisine bunları cok rahat yapabiliyorsa...
Hiç utanmıyorsa inanın dicek hiç birşey kalmamıştır.!
Erkeklere ne yapsanız bayılırlar..
Ama açıkcası cinsellikte kadınların kendilerini bu kadar düsürmelerine kızıyorum.
Cinselligi oyuncak haline getirdiler.
Fanteziymis bilmem neymis.
Ayıp ya!
Evinde yasa kardesim fantezini.
Gelip burada neden anlatıyorsun?
Biz bu iğrençlikleri görmek zorunda mıyız?
Burada benim gibi yası kücük kac tane genc kız var.

Evet,şahsen yazılanlar ne çok çekiyor beni ne de çok iğrendiriyor.Belli kelimeleri duyunca ''ouu ''dedim ama sürekli takip edeceğim bir başlık değil.Takip etmemek için zor tutmuyorum kendimi ama kızgınlık uyandıran ama çok çeken bir konu olsun.
Nötr durumdayım.
Tabii herkesin tepkileri farklı.O yüzden + 18 olmalı.

Arkadaslar..
Biz burada baskalarının yatak muhabbetlerini, fantezilerini okumak zorunda mıyız?
Online takipe ne zaman baksam hep o konu karsımda!
Ayıp ya!

Bana göre sadece dörtduvar arasinda kalsa yeterli.. Gerisi herkesin bilecegi is beni ilgilendirmez..
Benim tepkim özellikle suna; rahatsiz oldugumuzu belirttik konu kapandi hatta silindi. Ama buna ragmen yeniden acildi ve ayni sekilde devam ediyor, degisen birsey yok..

Ne diyorum?
Özellerini anlatmaya cok meraklılar!

Arkadaslar..
Biz burada baskalarının yatak muhabbetlerini, fantezilerini okumak zorunda mıyız?
Online takipe ne zaman baksam hep o konu karsımda!
Ayıp ya!

Böyle bir konu +18'de abes durmaz.Sanırım ''+18'' bölümü de kişiye bağlı ya da yaşa bilemiyorum zamanında şöyle bir uyarı vardı.
''Rahatsızlık duyacak olursanız ne okuyun ne de yorum yapın.''
İstemiyorsanız bakmazsınız okumazsınız.
Okudukça sinirlenirsiniz çünkü.

Sürekli konuyu görüyorum.
Her konuyu gördüğümdede sapkın bir mesaj var?
Hadi 1de bosver okuma diyorum.
2dede geciyorum.
3dede geciyorum.
Ama artık 4.de sinirleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…