Bir şoko muhabbetiydi gidiyordu?
Hangi bölümdeydi?
Ya da linkini atabilir misin?
Iyice salaklastim, bi saattir görüyorum orada, diyorum bu ziyaretci kim.. Hey Alahim ya..
Est. canım.
Olur öyle şeyler.
Lady eger o ziyaretci sensen mailne bak canım ya.
Sen de mail adresi var mi onun? Görüsebiliyorsan soruver neden böyle oldugunu?
Ve yine eskiden yazdığım forumda ''Korku'' bölümü vardı ve bizim istememize bağlıydı.Ben kaldırmıştım o bölüm hep başlık sayısı sıfır,cevap sayısı sıfır diye görünüyordu.
Bu topik ve +18 bölümü de böyle olmalı..
Buz,şoko..manuel..avuç ouvvv !
Fevkalbeşer !
Canım mail attım ama bana gecen gün pek girmedigini söyledi.
Bilmiyorum.
Ve yine eskiden yazdığım forumda ''Korku'' bölümü vardı ve bizim istememize bağlıydı.Ben kaldırmıştım o bölüm hep başlık sayısı sıfır,cevap sayısı sıfır diye görünüyordu.
Bu topik ve +18 bölümü de böyle olmalı..
Kızlar aslında o topkite konuşulanlar evli bayanlar için gayet normal, bana garip gelmiyor. Bütün kadın dergilerinin nerdeyse her sayısında böyle konular vardır. Fakat sohbet bölümüne pek uymamış başlık, +18 olmalıydı.
Kızlar aslında o topkite konuşulanlar evli bayanlar için gayet normal, bana garip gelmiyor. Bütün kadın dergilerinin nerdeyse her sayısında böyle konular vardır. Fakat sohbet bölümüne pek uymamış başlık, +18 olmalıydı.
Ordaki bir çok kadın bekar.
Saymamı ister misiniz?
Hoş kimsenin namus bekcisi degilim ama..
Bir bayan daha evlenmeden sadece sevgilisine bunları cok rahat yapabiliyorsa...
Hiç utanmıyorsa inanın dicek hiç birşey kalmamıştır.!
Erkeklere ne yapsanız bayılırlar..
Ama açıkcası cinsellikte kadınların kendilerini bu kadar düsürmelerine kızıyorum.
Cinselligi oyuncak haline getirdiler.
Fanteziymis bilmem neymis.
Ayıp ya!
Evinde yasa kardesim fantezini.
Gelip burada neden anlatıyorsun?
Biz bu iğrençlikleri görmek zorunda mıyız?
Burada benim gibi yası kücük kac tane genc kız var.
Bana göre sadece dörtduvar arasinda kalsa yeterli.. Gerisi herkesin bilecegi is beni ilgilendirmez..
Benim tepkim özellikle suna; rahatsiz oldugumuzu belirttik konu kapandi hatta silindi. Ama buna ragmen yeniden acildi ve ayni sekilde devam ediyor, degisen birsey yok..
Arkadaslar..
Biz burada baskalarının yatak muhabbetlerini, fantezilerini okumak zorunda mıyız?
Online takipe ne zaman baksam hep o konu karsımda!
Ayıp ya!
Böyle bir konu +18'de abes durmaz.Sanırım ''+18'' bölümü de kişiye bağlı ya da yaşa bilemiyorum zamanında şöyle bir uyarı vardı.
''Rahatsızlık duyacak olursanız ne okuyun ne de yorum yapın.''
İstemiyorsanız bakmazsınız okumazsınız.
Okudukça sinirlenirsiniz çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?