Dostlarımla Sohbet Topiği

Canim oraya sadece KK prokart sahipleri yazabiliyor, sacma olan da bu zaten. Halbuki en mantiklisi +18lerin yazabilmesi olurdu. Ve sanirim cinsellik bölümü forum takipte zirt pirt karsina cikmiyor. KK prokarti biliyor musun?

Canım benim çok haklısın. Ben işte böyle konuşanları hep evli düşünürüm ama öyle değil elbet. Herkesin aynı değerlere sahip olmasını bekleyemeyiz. Evlenmeden önce böyle şeyler olmaz da diyemem, herkesin tercihi farklı. Okumamaya çalış, çünkü gidip ne biçim şeyler yazıyosunuz desen, okumazsın olur biter derler. Elinden geldiğince bakma dicem ama göz kayıyor ister istemez.

Oh rahatladim ya.. Ee sebep ne peki?

Aldatılmayla ilgili bir topiğe yazmış..
Kız aldatılmıs affedeyim mi diye sormus.
Lady affetme demis.
Kız affetmis.
Ama bu gece ayrılmıslar.
Ladyde ayrıldınız mı? Barıstıgınızı söylemiştin demiş..
Ve ban yemiş.
ve sebepte : Konuyu muhabbete çevirdiniz!

Ya seviyeli düzgün konussalar neyse dicemde..
İlk sayfalarda birsey yoktu ama sonra gene costular..

Son düzenleme:

Anam o ne?? Böyle kaldim... Canim konuyu biliyor musun peki ya da üyeyi, bir bakayim ben..

2. topiği açmalarının sebebi devam etmek zaten. Çok rahatsız ettiyse şikayet et ya da +18 e taşınmasını iste. Bu arada kaç yaşındasın?

Anam o ne?? Böyle kaldim... Canim konuyu biliyor musun peki ya da üyeyi, bir bakayim ben..

O kadarını bilmiyorum canım.
Ama simdi sorarım ladye..

2. topiği açmalarının sebebi devam etmek zaten. Çok rahatsız ettiyse şikayet et ya da +18 e taşınmasını iste. Bu arada kaç yaşındasın?

Ya daha önce zaten şikayet ettik.
Konu kapandı.
Neden 2.yi açıyorlar hala?
Ve birde hala ilk konunun neden kapandıgını düsünüp duruyorlar..
Eğer bu şekilde devam ederse şikayet edicem tekrar.
17 yasındayım

Çok saçma............

benim eşim nick le de olsa girip anlatsa bu şekilde özelimizi midem bulanırdı ondan.bunun kadını erkeği yok kim bunu ortaya dökerse eşini ve kendini küçük düşürür

Lady hepimizi çoook seviyormus ve bizi coook öpüyormus.
Bizde onu seviyoz ve cok öpüyoz.

Son düzenleme:
Yüz yüze olsalar böyle anlatamazlar gibi geliyo bana. Sanal ortam olunca, kimlik ortaya çıkmayınca herkes içindeki duyguları ortaya çıkarıyo. O son mesaj da hakikaten abartı olmuş, yine söylüyorum eşinle istediğini yaparsın bunlar normal ama burada anlatma yahu.

bilemiyorum.insan sanal diye kendine ters gelen bişeyi yapmaz yapamaz.klavyenin başına geçince bambaşka birimi oluyoruz yoksa içimizde tuttuklarımızı mı ortaya döküyoruz.mesele bu!içinde varmı yokmu ben ona bakarım.ben sanalda böyleyimde gerçekte böyleyim olurmu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…