Zaten burun için iyileşme süresi kısa diye biliyorum şanslısın o konuda,dikkat et ama yine de
Çenemin yanında var benim de ben gözlerimi kapattım yapılırken ama upuzun bi metal çubuğun çenemi delip geçtiğini anladım bide delen kişi bişeylerle uğraştı beni o vaziyette bıraktı bi süre
Adam banada gözlerimi kapatmamı söyledi.
Sakın kendini kasma rahat ol yoksa olmaz dedi.
Dudaklarımı ve gözlerimi kapattırdı.
Sprey sıktı.
Tabancayı ayarladı ve dank!
Hiç acı hissetmedim..
Zaten problem işlemden sonra.Eskileri değiştirirken.
Valla pek acıcagını sanmam
Kulaklarımdan alıskınım.
4.5 deligim var kulaklarımda
Yaz aylarını bunun için sevmiyorum ben de.
Ay dünden önceki gün sanırım odamda uçan böcek tarzı bişey gördüm gece.
Ve fobim var acayip korkarım,odaya giremedim sabah 10a kadar oturdum salonda kahve içtim onbin tane uyumayayım odama gitmeyeyim diye :26:
Ciddi misin?
Slania dikkat et daha yeni açtın saçlara bişey olmasın :26:
Zaten sen ilk açma işini de sınavdan sonra diodun durduramadın kendini
Dün normal normal PC'de takılıyorum.Kafamı bir çevirdim o! Sanki ne yazdığıma bakıyor gibi bir tavırlar.
Balkonun ışığını açtım salonun ışığını kapadım kapıya kadar geliyor çıkmıyor dışarı.
Apar topar PC'yi kapatıp salonun kapısını kapadım ben de.
Bir forum keyfi yaşatmadı sağolsun.
Şu an da karanlıkta yazıyorum o yine burada.
Evet çocukken deldirmemişler ben de bi kere deldirdim o da kapandı,bidaha deldirmedim :26:
Zaten burun için iyileşme süresi kısa diye biliyorum şanslısın o konuda,dikkat et ama yine de
Çenemin yanında var benim de ben gözlerimi kapattım yapılırken ama upuzun bi metal çubuğun çenemi delip geçtiğini anladım bide delen kişi bişeylerle uğraştı beni o vaziyette bıraktı bi süre
Off evet ama cok sIkIntIlym, saclarimdan cikarcam yine acisini. Aslinda istedigi kadar yipransin sorun degil keratin tedavisi yapcam nasilsa, ona güveniyorum valla..Su adetim gelse rahatlicam. Gebelik ihtimali de yok, imkansiz zaten. Niye böyle oldu ki.. En azindan bi agri olsa, bi belirti falan.. Kizlar aranizda adeti 10 gün kadar geciken var mi?
Off evet ama cok sIkIntIlym, saclarimdan cikarcam yine acisini. Aslinda istedigi kadar yipransin sorun degil keratin tedavisi yapcam nasilsa, ona güveniyorum valla..Su adetim gelse rahatlicam. Gebelik ihtimali de yok, imkansiz zaten. Niye böyle oldu ki.. En azindan bi agri olsa, bi belirti falan.. Kizlar aranizda adeti 10 gün kadar geciken var mi?
Ben hayatta duramam çok korkuyorum yılandan falan bile korkmam ama şu böcekler...
Özellikle uçan :84:
Arıdan çok korkuyorum ben..
O sesi filan..
Arı :18::18:
Vıızz diye bi ses duydum mu ben arazi oluyorum zaten kara sinek bile olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?