Dostlarımla Sohbet Topiği

Hosgeldin canim... Cok üzüldüm senin nicki gri renk görünce, neyseki cabuk döndün..
He günlükte mi oldu bu? E peki uyarmadilar mi?

Saol canım ya admine mesaj attım ne kadar saçma olduğunu belirttim dayanamadım napayım söylemesem içimde kalırdı.

Hosgeldin canim... Cok üzüldüm senin nicki gri renk görünce, neyseki cabuk döndün..
He günlükte mi oldu bu? E peki uyarmadilar mi?

Yok ne uyarması.
O gördüğünüz kısacık mesajım yüzünden işte olan biten.
Ee sizler naptınız bakalım?
Gerçi takip ettim sizi.
Ben de fırsattan istifade baya bi ders çalıştım

Ay bide beni üzen nokta kırk yılda bi birine yorum yaptım yoksa kimseyle pek ilgisi olan bi insan değilim yani.
Orda meraklı taze durumuna düştüm ayol :26:

Yok ne uyarması.
O gördüğünüz kısacık mesajım yüzünden işte olan biten.
Ee sizler naptınız bakalım?
Gerçi takip ettim sizi.
Ben de fırsattan istifade baya bi ders çalıştım

Aman dikkat et, özellikle bir derdim varda dikkat et, insan bazen kendini tutamiyor orada..
Iyi yapmissin, ben bayadir calismiyorum. Gerci bu saatten sonra calissam nolur. Az kaldi sinava. Sacimi acmak istiyorum ya bekleyemicem cumartesiyi..

Aa hayirli olsun güle güle kullan.

Sahi neymiş bu olayın aslı ?
Bayağı bir beyin fırtınası yapıldı çünkü burada.
:44:

Baya bi önce bir derdim var topiinde bi kız ayrıldığını yazmıştı sonra tekrar barıştığını yazdı.
O malum gün de günlüğe ayrıldığını yazmış şaşırdım,tek bi cümleyle ayrıldınız mı? dedim ve bann

Teşekkür ederim kızlar!
Su değdirmicem kesinlikle.
Ve piercingimi çıkarırken burnumu temizleyip hırmzayıda kolonyoyla temizleyip öyle takıcam.
Çünkü krem mikrop toplarmıs..
Hep hevesim vardı.
En sonunda yaptırdım..

Slania dikkat et daha yeni açtın saçlara bişey olmasın :26:
Zaten sen ilk açma işini de sınavdan sonra diodun durduramadın kendini

O kadar kafa patlattık hiçbir ihtimali tutturamadık.
Ahah.Şaka gibi.
Sesli güldüm.

Zaten burun için iyileşme süresi kısa diye biliyorum şanslısın o konuda,dikkat et ama yine de

Çene favorimdir ama diş miş diş eti tırstırıyor hafiften.
Tuhaf bir edevat kullanılıyor bir de delerlerken.

Çenemin yanında var benim de ben gözlerimi kapattım yapılırken ama upuzun bi metal çubuğun çenemi delip geçtiğini anladım bide delen kişi bişeylerle uğraştı beni o vaziyette bıraktı bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…