Ortada bir tartısma felanda yok ki!
Niye banlandı ya bu kız?
Muhteşem Yüzyıl başlığında bir yönetici genel bir uyarı yapmıştı.
''Burası Hürrem-Mahidevran başlığı değil dizi başlığıdır sırf bir karakter üzerine konuşmak istiyorsanız sohbette işte ''Hürremciler'' diye bir başlık açın..''
gibilerinden söylemişti.
Sırf Lady ve diğer üyelerin mesajlarına baktım diğerlerine değil.Belki Survivor'dan konu çıktı sırf Nihat üzerine konuşulmaya başlandı ondan olabilir.
Çünlü Lady'nin bir mesajı şöyle:
Halbuki burası Survivor başlığı Nihatçılar da olabilir.O mesaj ancak sohbette açılacak fan-club tadında bir başlığa uyardı.
Ek:Tabii bu da ban gerektirmezdi.
Bu forumda sanırım uyarı yok.
Daha doğrusu uyarı=ban oluyor.
Topicteki msn ne canim?
Aynen canim bazi forumlarda yaziyor ceza süreleri vs. Bence asil böyle kalabalik ve ilgi gören bir forumda olmali.. O kadar insan severek kullaniyor burayi, bu tip durumlar üzüyor beni cok.. Umarim cezasi cok uzun sürmez. Kontess diye bir arkadas var, sac bakim topiginde bi konusu var cok ragbet gören. O da banlandi hem de 3 ay... 2 gün nerde, 3 ay nerde? Keske biri bizi bilgilendirse..
Ordaki bir çok kadın bekar.
Saymamı ister misiniz?
Hoş kimsenin namus bekcisi degilim ama..
Bir bayan daha evlenmeden sadece sevgilisine bunları cok rahat yapabiliyorsa...
Hiç utanmıyorsa inanın dicek hiç birşey kalmamıştır.!
Erkeklere ne yapsanız bayılırlar..
Ama açıkcası cinsellikte kadınların kendilerini bu kadar düsürmelerine kızıyorum.
Cinselligi oyuncak haline getirdiler.
Fanteziymis bilmem neymis.
Ayıp ya!
Evinde yasa kardesim fantezini.
Gelip burada neden anlatıyorsun?
Biz bu iğrençlikleri görmek zorunda mıyız?
Burada benim gibi yası kücük kac tane genc kız var.
Bana göre sadece dörtduvar arasinda kalsa yeterli.. Gerisi herkesin bilecegi is beni ilgilendirmez..
Benim tepkim özellikle suna; rahatsiz oldugumuzu belirttik konu kapandi hatta silindi. Ama buna ragmen yeniden acildi ve ayni sekilde devam ediyor, degisen birsey yok..
Aldatılmayla ilgili bir topiğe yazmış..
Kız aldatılmıs affedeyim mi diye sormus.
Lady affetme demis.
Kız affetmis.
Ama bu gece ayrılmıslar.
Ladyde ayrıldınız mı? Barıstıgınızı söylemiştin demiş..
Ve ban yemiş.
ve sebepte : Konuyu muhabbete çevirdiniz!
benim eşim nick le de olsa girip anlatsa bu şekilde özelimizi midem bulanırdı ondan.bunun kadını erkeği yok kim bunu ortaya dökerse eşini ve kendini küçük düşürür
Hoşgeldin canım
Noldu canımm?hoş bulduk bebek ... gerçi bu gün kk moralimi bozdu ...
Kuzular napiyonuz??
Bisey sorcam size, bi insanin adeti niye 10 gün gecikir ki? Evli de degilim hamilelikten süpheleneyim... :26:
Internette baktim onunla ilgili, senede bir ya da iki kez olabiliyormus böyle. Daha önceden de olmustu ama bu kadar gecikmemisti. Karin agrisi falan da yok. Off stres yaptim simdi, bi an önce gelse de rahatlasam. Nefret ediyorum adet öncesi dönemden...
Heeyoooo
Selam canıım sen alışırsın merak etme öğrenmek istediklerini bize de sorabilirsin anlatırız :)Lady, anca görebildim bu arada cvpları, ama sen c.dışısın ben bahtsız bedevi bu aradasiteyi 2 gündür geziyorum oda işte akşamları müsait oldukca..:)) istanbuldanm..26 yaşındayım :) kız kıza olmanın ferahlığından dolayı siteyi cok sevdim:)) ama bide oturtsam nerede konu acılcağını neyi nerede arayacağımı:)) vs. şimdiyazdığım bu deneme leri nerden siliyoruz mesela.. acaip yerde gitmişim selam yazmışım..acemi balık olunca e malum :)) seni arkdş olarak knerden ekleyibilyorum mesela.. beceremedim.. sakarım..nolcak bilmiom memnun olduuuuuum cook
Gel gel bayılır artık sana biri sevince ne yapçağını şaşırıo hayvansize misafir gelip christophe'u sevmek istiyorumo bana terlik vermesede ben onu mıncırırım
Kuzular napiyonuz??
Bisey sorcam size, bi insanin adeti niye 10 gün gecikir ki? Evli de degilim hamilelikten süpheleneyim... :26:
Kızlarııım ben geldim ya Kasketlime anlattım o da size anlattı aynen öyle bi ban günlüğü muhabbet ortamına çevirmeyiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?