Dostlarımla Sohbet Topiği

bunun yüzünden ban almış olamaz bu nedir ki ...

yuhhhh 3 ay mı

evet tatlım ya ne kadar haklısın aynen kız evli falan değil sevgilisine neler yapmış bize ne zaten erkekler havadan nem kapar bence bu kadar cilve yapmaya gerek yok ... ha evli olursun o zaman ilişkiyi taze tutmak için yaparsın ama bundan bize ne 1 bu konu +18 de olmalı 2 ...

öf evet ya resmen millet niyeti bozmuş

kızlar ban yiyeceksem de yiyeyim ama eğer sebep buysa çok tırıtmış yane ... millet ne alakasız yerlere ne alakasız şeyler yazıyor ... bide yönetici onu mu takip ediyormuş sakın biri şikayet etmiş olmasın ...

benim eşim nick le de olsa girip anlatsa bu şekilde özelimizi midem bulanırdı ondan.bunun kadını erkeği yok kim bunu ortaya dökerse eşini ve kendini küçük düşürür

ne kadar güzel demişsin canım

ay kızlar ben yokken neler olmuş neler yazıyorum yazıyorum bitmiyor yorumlar şimdi bende banlanacam ne peş peşe kendi kendine yorum yazıyorsun diye neyse kızlar hepinizi çok öpüyore ve çok seviyore

Kuzular napiyonuz??
Bisey sorcam size, bi insanin adeti niye 10 gün gecikir ki? Evli de degilim hamilelikten süpheleneyim... :26:

Internette baktim onunla ilgili, senede bir ya da iki kez olabiliyormus böyle. Daha önceden de olmustu ama bu kadar gecikmemisti. Karin agrisi falan da yok. Off stres yaptim simdi, bi an önce gelse de rahatlasam. Nefret ediyorum adet öncesi dönemden...

Canım nette doktor siteleri var üye olup bir jinekologa sorman en dogrusu..

Haklisin aslinda bi danisayim..
Tam 42 saat dolmasi gerekmiyor mu cezasinin bitmesi icin? Ay ceza demek bile o kadar sacma geliyor ki..

Selam canıım sen alışırsın merak etme öğrenmek istediklerini bize de sorabilirsin anlatırız :)
Konularını sen silemezsin adminlere söylersin onlar kapatır.
Birini eklemek istiosan onun nickine tıklayıp profil bilgilerine girip ordan ekleyebilirsin.

size misafir gelip christophe'u sevmek istiyorum o bana terlik vermesede ben onu mıncırırım
Gel gel bayılır artık sana biri sevince ne yapçağını şaşırıo hayvan
Kuzular napiyonuz??
Bisey sorcam size, bi insanin adeti niye 10 gün gecikir ki? Evli de degilim hamilelikten süpheleneyim... :26:

Canıımmmmmm şarkıyı dinledim gece çok saol çok güzelmiş beğendim :)
Benim de öyle hep gecikio ya neden acaba ben üstünde durmuorum ama :26:

Kızlarııım ben geldim ya Kasketlime anlattım o da size anlattı aynen öyle bi ban günlüğü muhabbet ortamına çevirmeyiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…