Dostlarımla Sohbet Topiği

ben de hukuk istiyorum . lysye gireceğim yarın. hayırlsı olsun canım ...

ygs puanı 413 işte canım okul puanımı (67,5) da ekledim çünkü kafamda ne kadar puan yaparım diye lysde . seviyemi görmek için :)
Puanın çok iyiymiş canım kesin istediğin yer olur sakın telaş yapma sakin ol ben de tırstım şuan ama stres yapılınca her şey mahvoluo
günaydın kızlarr
ya bişiy sorucam haftaya yada ondan sonraki hafta ankaraya gidicem yargıtay merkeze falan uzakmı kolay buluncak yerdemi ankaralı olan var mı

Hiç bilmiyorum canım.
Bu arada Kasketliye noldu şoka girdim üi ??!

Son düzenleme:
Bi bilen yok mu kızlar mesajlarına da baktım kavga gürültü yok sadece kendi topiğinde bırakacağını yazmış sebebini söylememiş

İlginç ya şaşırdım gördüğümde.
Msn'imi istemişti bikaç gün önce arada konuşuoduk baktım şimdi belki oraya girmiştir diye beni silmiş.
Halbuki hiçbi sorunumuz olmamıştı yani.
Neyse kendi bilir belki dün benim saç konumdaki tartışma yüzünden üyeliğini iptal ettirmiştir ama orda da sorun çözüldü gibiydi en son :44:

canım tartışmayı okudumda sanmıyorumda ben o yüzden bu kadar sinirleniceni başka bi konudada tartışmış ondan falan olsa gerek neyse bakalım belki başka bi üyelik alıp gelir:26:
alalla seni neden sildi ki yanlışlık mı oldu acaba:26:

Başkaları yüzünden üyelik iptal ettirmek anlamsız aslında anlaşamadığın insanlar sadece burda değil her yerde çıkabilir karşımıza muhattap olmazsın olur biter.
Fevri bi davranış olmuş.
Kızlar gelince şoka girecekler çok merak ediyorum tepkilerini
Bu arada büyük sınav yarın ve ben stres yapmaya başladım :18:

sınavında başarılar dilerim.

başarılar canım..hakkında hayırlısı olsun:)

Saol canım beni korkutan daha çok 25indeki sınav çünkü sözel dersler çok nankör ygs'de gördüm bunu o kadar çalıştım ve beni batıran matematik değil aksine sosyal bilimler oldu.
Edebiyat coğrafya sınavı o yüzden beni daha çok korkutuo

canım 1 yıla dağıtarak ve anlayarak çalıştıysan emin ol hiç bi şekilde unutmazsın..
heyecan yapma yeter..panikleyip 1 soruyu 20 kez okuma ben gibi
sakin sakin yap:)
bende geçen yıl girmiştim
edebiyatta yazarlar falan çıkıcak sanırım geçen yıl sanırım yanlış hatırlamıyosam 56soru çıkmıştı edebiyattan 47 sini yapmıştım coğrafyada falan bitiyodum ama nefret ederim coğrafyadan:)
edebiyat sırf ezber umarım onları iyice öğrenmişsindir tatlım

Bütün eserler yazarlar aklımda özellikle cumhuriyet dönemine çalıştım bu sene.
Geçen sene hem Cumh. çıktı ve ben yeterince çalışmamıştım.
56 soruda 6 yanlışım vardı bu sene en az 2 olmalı o da olmasın tabi :/

Bu arada siteye bazen girilmio tam mesaj yazıp yolluyorum sayfa görüntülenemiyor çıkıo bu sorun bitek bende mi var?
Diğer sitelere erişebiliyorum sadece kk'da oluo :26:

bende pek olmuyo canım öyle bağlantında sorun oluyodur belki.
2tane yanlış bile çıkmasın yarın kötü geçti diye duymiyim kızarım
sen bugün eerkenden uyu bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…