Dostlarımla Sohbet Topiği

Aaa Slania gelmiş
Nerdeydin sen özlettin yahu merak ettim

Ben geldimmm!
Canim dün disardaydim pek giremedim, geldigimde de yorgundum bir iki bisey yazdim sitede sonra ciktim. Buraya da yazcaktim ama pek iyi hissetmiyordum kendimi..
Ben de özledim ya, zaten 2 gün yoktun pek konusamadik..
Off yarin sinav var cok stres yaptim :18: Ekonomide giriyorum bi de, üni.ler kalabalik oluyor bir sürü kisiyle karsilasirim simdi orda. Hic cekemicem ya, görmek istemedigim insanlari görmem umarim..

Ee sen neler yaptin? Kasketliye noldu ya?

Aynen canım ben de stresliyim şuan.
Napacağımı bilmiyorum ders çalışıyorum sıkılıyorum kalkıp buraya geliyorum tekrar çıkıyorum stresten napacağımı şaşırdım dışarı mı çıksam ki:44:

Ders calisma bence, caliscaksan da matematik calisma kafan karisir..
Disari cik gez dolas biraz, arkadasin varsa cevrende arkadasina git.. Ben de patlicam evde, güzel bi tatile ihtiyacim var. Dikili`ye mi gitsem acaba.. Hem serin, hem sakin, denize de cok yakin, hem de memleket.. :82:

Git canım ya ben de Bodruma gitmiştim kafa dinlemeye bikaç gün iyi gelio.
Matematik çalışmıyorum yapamadıklarım olursa moralim bozulur

Ben burdayıım ferihayı izliorum arada bakınıyorum buraya.
Üyeliğini iptal ettirmiş neden olduğu hakkında bi fikrim yok :44:

Çok şaşırdım yaaa kötü olmuş

Canım yarın sınavın varmış sanırsam Sana bol bol zihin açıklığı diliyorum inşallah istediğin sonucu alırsın

Beni resimsiz ve kırmızıkasketli bir kız diye biri eklemiş omu değilmi anlamadım kırmızını fakesimi çıktı acepayrıca eğer iptal ettirdiyse üzüldüm kafa dengiydi neden böyle birşey yaptı acaba biriyle kavga ettide banmı yedi

Saol canım heyecan bastı umarım istediğim gibi geçer :)
Yarın anlatırım nasıl geçtiğini iyi haberler veririm umarııım

Kendi topiğinde üyeliğini iptal ettireceğini yazmış başka da bişey söylememiş anlayamadım :26:
Beni ekleyen olmadı o mu acaba :44:

Kendi topiğinde üyeliğini iptal ettireceğini yazmış başka da bişey söylememiş anlayamadım :26:
Beni ekleyen olmadı o mu acaba :44:

Kendi topiğini bilmiyorum ben.Bunada senin topiğin diye girip bir bakıyım dedim.. tesadüfen gördüm meseleyi..Üzüldüm cidden..Neyse vardır bir bildiği illaki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…