Dostlarımla Sohbet Topiği

Kendi topiğini bilmiyorum ben.Bunada senin topiğin diye girip bir bakıyım dedim.. tesadüfen gördüm meseleyi..Üzüldüm cidden..Neyse vardır bir bildiği illaki..

Benim de onun hakkında yazdıklarımı tanımadığım nickli biri beğendi acaba o mu.
Çok fevri davranıo bianda sinirlenip parlıo sonra tekrar sakinleşio bianlık sinirle yaptı bence :/

Hep uzak yere vermeseler olmuyo

Böyle durumlarda bende uyuyamam sınavdan önce kendimi kasmıyorum artık oyüzden yine istediğim saatte yatıyorum:)

Aynen erken yatın falan diolar ama uyuyamıorum ki uyumaya çalışınca en iyisi ne zaman uykum gelirse o zaman yatmak

Benim de onun hakkında yazdıklarımı tanımadığım nickli biri beğendi acaba o mu.
Çok fevri davranıo bianda sinirlenip parlıo sonra tekrar sakinleşio bianlık sinirle yaptı bence :/

Bende sinir konusunda liste başlarınla yer alırım herzaman.Ama pişman olup sönmem kolay kolay çünkü haksız olmam kolay kolay insanların garip hareketlerine anlam veremiyorum bazen buda sanalda çok oluyor haliyle,GELDE SİNİR OLMA..Bilmiyoruz iptal ettiricem yazdıysa öyledir banlanmamıştır herhalde

UI yazıo altında iptal ettirmiş.
Ben de tam tersi sinir olmak işten değil doğru bazı konularda ama ne kadar sinir olsam da belli etmem sakin kalmaya çalışırım.
Her zaman olmuo tabi

UI yazıo altında iptal ettirmiş.
Ben de tam tersi sinir olmak işten değil doğru bazı konularda ama ne kadar sinir olsam da belli etmem sakin kalmaya çalışırım.
Her zaman olmuo tabi

Sanırım iptal ettirmeden önce beni yeniden eklemiş.İptal etmiş olasada arkadaşlık teklifi gelmiş.
Dailys

UI
yazıyor..

lady nası bi ruh halindeyim bilmiyorum valla . bu ikinci girişim ama sanki ilk gibi heyecanla karışık karın ağrısı başladı. :18:

Ben 4 kere girdim, her defasında aynı kaygıyı taşıdım, sizinki de normal yani. Güzel geçeceğine dair motive edin kendinizi, ya yapamazsam demeyin.

Son düzenleme:
Sakin ol başka şeyler düşünmeye çalış ben pek heyecanlı değilim ama biraz önce ferihada cansunun halini görünce tırstım yahu
Bundan sonra iş biraz da şansa kaldı yarın ruh halin kötüyse başaramazsın moralini yüksek tut canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…