Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben çıkıyorum canlarım.
Geceleri daha da fenalaşıyorum nefes almam zorlaştı hava almam lazım.
Öptüm hepinizi

Ben geldimm!
Kuzum nen var ya alerjin gecmedi mi hala? :26:
Oof bu hava mahvediyor beni, ne sinir bozucu bir sicak bu yaa! Bazi konulara bakiyorum millet beyaz tenli olmak icin ölüp bitiyor bir sürü yöntem ariyor. Arkadasim Türkiye'de yasiyorsun ne beyaz teni ya günesin altinda derimin cayir cayir yandigini hissediyorum yemin ederim.. Bronz olmak varmis, söyle günesin altinda rahat rahat dolasabilmeyi öyle cok isterim ki, günesten kacmak istemiyorum oof of..
Ee kuzularim neler yapiyorsunuz?

Slm kızlar bende geldim...Yaa hepimiz beyaz tenliyiz haa çok güzell:108:
Ama işte şu güneş olayı benide öldürüyo malesefff pufff

Se istisnasın canım ozaman
Bende doktora gitmiştim tahlil yaptılar daha sonuçarı almadım

Ordan da yemeğe gittik dayımlara..
Yeni oturdum daha çok yorgunum yaa

Ben geldim kızlar.
cecenn noldu aa merak ettim bak şimdi gelince haber ver neden olur ki o :s

Canım tahlil yaptılar daha sonuç alamdım ama küperlerin yeniyse kulağın arkası ondan olmuştur dedi..
Bende yeni deldirdim ya oyüzden heralde bogazımdan da ultrason çektircem kan falan aldılar bakalım nolcak:)

Slm kızlar bende geldim...Yaa hepimiz beyaz tenliyiz haa çok güzell:108:
Ama işte şu güneş olayı benide öldürüyo malesefff pufff

Hos geldin canim..
Ben süt gibiyim kardesim cukulata, adalet mi bu ya!

Hoşgeldiniz kızlar.
Yalnız ben beyaz tenli değilim!
Bronz tenliyim
Ve yanmayı cok seviyorum.

Ne güzel ya.. Ben aslinda yüzde beyaz teni severim ama vücutta olmuyor iste, bacaklarimi daha yeni aldim 2 ml tüy cikti hemen belli oluyor..

Noldu canim neyin var? :26:
Benim de kulagimin arkasinda bir sislik var uzun zamandir, kikirdaktaki delikle bi alakasi var midir acaba? :44:

Slania hoşbulduk canım Formları geziyorum bende..
Doktor öyle dedi kulağın arkasındaki küpeden olmuş sanırsam.....:)

İnanmazsın ama benim kardeşimde çikolata gibi esmer bişeyyy
Bizde şans yokmuşş

Aynen ben de bakiniyorum öyle.. Bana hersey yakisirdaki Pelin'in sac rengine bayildim ya. Nasil elde ederim ki acaba o rengi, su an tvde cok tatli yaa..

Evet gördüm bakıyorumm
Bu arada sana özel mesaj atmıştım bişey sormuştum yanlış kişiye mi attım acaba gelmedi mi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…