Canlarıım ben geldim sınav iyi geçti sanırım istediğim gibiydi ama sonuçlar belli olmadan kesin bişey söylemek istemiyorum ama iyiydi yani.
Neyse mutluyum bu sınav maratonunu düşmeden kalkmadan (geçen seneki gibi) merdivenlerden yuvarlanmadan atlatmış bulunmaktayım
Aşırı yorgunum sınava girdiğim yer çok uzaktı yollar çok kalabalık bayılacaktım nerdeyse:26:
Biraz uyumam lazım başıma ağrı girdi yollarda öptüm hepinizi
Canlarıım ben geldim sınav iyi geçti sanırım istediğim gibiydi ama sonuçlar belli olmadan kesin bişey söylemek istemiyorum ama iyiydi yani.
Neyse mutluyum bu sınav maratonunu düşmeden kalkmadan (geçen seneki gibi) merdivenlerden yuvarlanmadan atlatmış bulunmaktayım
Aşırı yorgunum sınava girdiğim yer çok uzaktı yollar çok kalabalık bayılacaktım nerdeyse:26:
ay canım o kadar sevindim ki inş çok çok çok güzel sonuçlar gelir :) benimde hafif canım sıkkın akşama biraz dertleşelim kızlar
aaa sohbet topiğin varmış bilmiyodum
bu arada sınavının iyi geçmesine çok sevindim canım
inşallah istediğin yerlere gelirsin
Saol canıım cevaplara bakmadım ama iyiydi coğrafyadan biraz korkuodum ama beklediğim gibi zorlamadı beni bakacağız artık açıklandığında göreceğim net bi şekilde
Sosyoloji ya da felsefe istiyorum :)
Gel tabi beklerim konuşuruz canım
tamam canım. ben çıkıyorum şimdi. akşam gelirim topiğine :)) görüşürüzz
Hoşgeldin sg_ceyda :)
Seni burdada görmek güzel olur...Günlük dışında
Evet hem rahat rahat yorum yapabiliriz yazdıkların hakkında tehlike olmadan
Günlük konusunda site yönetimi biraz hassas da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?