Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben ona bakmisim canim ama bi baskasina yeni mesaj attigim icin cevaplayamamisim sonra da unutmusum..
Dinlemem mi bayilirim... The Mystic's Dream'in hastasiyim..

[video=youtube;Vt2r2rUHc7Q]http://www.youtube.com/watch?v=Vt2r2rUHc7Q[/video]

The Mists of Avalon'u izledin mi?

Bayılırım ben de
O kadar güzel şarkıları var ki favorilerimi sayamıyorum bile.
İzlemedim bu arada canım bakıyorum netten :)
Gece ilacın etkisiyle nasıl çıkıp kendimi yatağa attığımı hatırlamıyorum anında uyumuşum yahu

kızlar ben geldimmmmm sizi o kadar çok özledim ki benim pc kafayı yedi günlerdir onla uğraşıyorum şimdi yeni geldi tamirden onla bi hasret gidereyim sizde yoksunuz tabi ladyciğimin sınavı var değil mi :) o zaman yarın görüşürüz inş kızlar

Canııım hoşgeldin ya ben de dedim unuttu bu kız bizi gelmio artık
Hala ders çalışıyorum bu gazla yarın sınavdan çıktıktan sonra bile çalışabilirim nedense çok hevesliyim çalışmaya keşke bikaç hafta önce bu hevesle dolsaydım yahu
Yarın görüşürüz canım

Allah ım yüz ifadesi kullanamyorum zaten benim pc olmamış tam bir mal film falan kesinlikle açmıyor bi tek internet var ama o da yarım Allah ım ya nedir benim bu çektiğim

Hepinize başarılar kızlar, umarım çok güzel geçer sınavlarınız. Yarın güzel haberler bekliyorum canlarım benim. Öpüyorum hepinizi...

Hepinize başarılar kızlar, umarım çok güzel geçer sınavlarınız. Yarın güzel haberler bekliyorum canlarım benim. Öpüyorum hepinizi...

Saol canıım heyecanlıyım baya ya geçen sınavda bu kadar heyecanlanmamıştım buna çok önem veriorum emeğimin karşılığını almam lazım çok çalıştım bu sınava

Hiç uykum yok canım ya yatsam gelir mi ki uyumam lazım artık haklısın.
Eylülde Ankara'dayım umarımmm kendime çok inandım bugün umarım hayal kırıklığına uğramam...

Canımm dularım seninle umarım çok güzel bi sınav geçirirsin
Herşey dilediğin gibi olsun
Başarılar canım güzel haberlerle gel inşallah öpüyorum

Canlarıım ben geldim sınav iyi geçti sanırım istediğim gibiydi ama sonuçlar belli olmadan kesin bişey söylemek istemiyorum ama iyiydi yani.
Neyse mutluyum bu sınav maratonunu düşmeden kalkmadan (geçen seneki gibi) merdivenlerden yuvarlanmadan atlatmış bulunmaktayım
Aşırı yorgunum sınava girdiğim yer çok uzaktı yollar çok kalabalık bayılacaktım nerdeyse:26:
Biraz uyumam lazım başıma ağrı girdi yollarda öptüm hepinizi

Oh oh atlatmışsın ya ne güzel inşallah sonuçlarda istediğin gibi gelir
İyi uykular canım :)

Saol canım benim sizler sayesinde moralim iyi girdim sınava :)
Cevaplarımı kontrol etmeyeceğim ne zaman açıklanırsa o zaman öğreneyim en iyisi.
Akşama görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…