Ben dış görüşünede çok önem veririm..Herkezin olur ya vücudunda problemli bir bölge..Bendede o bölge '''göbişim'' di.E klları sıvadım başladım mekik çekmeye.Öyle kendimi harap edene kadar değil.Ama artık yıllar oldu oyun gibi geliyor pes etmeden devam etmek lazım.Sadece göbiş gitmiyor birde artı katıyor.Güzel görüntü açısından..Vücuttaki Tek sorunlu bölgeyse bu şekilde halledilir.Pes etmeyinyok dayanamıorum diyoranız mekik aletleri var onlardan alır daha kolaydır diye düşünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/yasanmis-gercek-ask-hikayeleri/445436-bunlarda-yasadiklarim.html
Layd boş bi zamanında şunu okusana canım çok farklı bi hikaye..
Kızın yerinde olsam o adamı öldürürdüm yemin ediyorum
Mekik aletim var ama onunla da tam doğru mekik çekilemio diye duydum boşuna çekmeyeyim o zaman dedim bıraktım.
Tamam ben de alışkanlık haline getirmeye çalışayım artık
Tamam canım okuyayım merak ettim :26:
Şimdi çıkmalıyım alışverişe gideceğim akşama doğru gelirim öptüm hepinizi
Günaydın kızlar.
Pamuk Şeker'cim niye gittin onla buluşmaya yahu bence biraz da özlediğin için bu planı kurdun bana uygulayamayacaksın gibi gelio aşkın galip gelecek keşke öyle olmasa tabi benim kendi düşüncem...
Beni aldatan bi adamla asla işim olmaz benim ama seni bilemem tabi bazen aşk mantığın önüne geçebilio :/
Sınavlar bitti kitap aşkıma devam ediyorum ben de 1 sene aradan sonra :)
Bütün ders kitaplarını kaldırıp yerine 1 sene boyunca biriktirdiğim okuyamadığım kitaplarımı koydum kitaplığa
Tatlım zaten bulusmadık ki.
Bulussak kopamıcagımı biliyorum.
Bulusmam asla.
Teldi, msndi felan öyle konustuk biz.
Aaa o çok sinir bişey ya geçen gün benim başıma da geldi hep aynı kız alırdı çok memnundum bu sefer başka biri aldı ben de inceltirim hep kaşımı bu kız kalın bıraktı bide aşırı yavaştı eli nasıl canım acıdı diğeri hızlı hızlı alırdı fazla acımazdı gerçi kız sordu daha incelteyim mi diye hem eli yavaş olduğu için hem de şeklini bozacağından korktuğum için yok iyi böyle dedim
Neyseki bozulmadı şekli falan seninki kötü olmuş bi uygula bakalım o yağları ve bi süre kendi haline bırak aldırma kaşlarını hepsinin çıkmasını bekle ondan sonra başka yere düzelttirirsin yapçak başka bişey yok :/
Ya en üst kattaki evimizden çıkmak başka yere taşınmak zorunda kaldık ben hiç istemedim ve bu taşındığımız yerde üst kattaki hasta mıdır nedir durmadan süpürge tutuo sabahın köründen başlayarak gece yarısına kadar o süpürgenin parkeye sürtmesi sesi var ya hep o ses var tepemizde çok rahatsız oluyorum başım çatlıo resmen ben hiç üst kat komşusu gürültüsü çekmedim hep en üstte oturduk
Ben de son ses müzik açıyorum hem o gürültüyü duymamak için hem de rahatsız etmek için bıktım artık ya kadın normal değilmiş köpeğimiz var diye ne sürtüklüğümüz kaldı ne başka bişeyimiz.
Hasta hakaret edip duruo hayatımızda böyle bi terbiyesizlik görmedik maşşallah sokak ağzını baya iyi bildiği için bastırıo bizi geçen gün balkonumuza salça türünde bişey atmış mahvolmuş balkon sonra da gelmiş özür dilerim bi anlık sinirle yaptım demiş temizlik malzemeleri vermiş anneme bizim var saolun ben temizledim bile demiş illa alın bunlar sizin olsun diomuş ben evde olsaydım katil olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?