Dostlarımla Sohbet Topiği

Mekik aletim var ama onunla da tam doğru mekik çekilemio diye duydum boşuna çekmeyeyim o zaman dedim bıraktım.
Tamam ben de alışkanlık haline getirmeye çalışayım artık

Mekik aletim var ama onunla da tam doğru mekik çekilemio diye duydum boşuna çekmeyeyim o zaman dedim bıraktım.
Tamam ben de alışkanlık haline getirmeye çalışayım artık

Hiç bilmiyorum kullanmadım.Ama şu heryerde gördüğümüz mavi mekik aleti varya yastıklı..Onun mantığı iyi diye düşünüyorum.Daha az efor gerektirir diye düşünüyorum​

Tatlım zaten bulusmadık ki.
Bulussak kopamıcagımı biliyorum.
Bulusmam asla.
Teldi, msndi felan öyle konustuk biz.

Son düzenleme:
Yok canım ne buluşması.
Buluşursak o beni kendine bağlar.

Ya tatlım ben geçen kaşlarımı aldırdım.
Daha önce gittiğim bi kuafördü ama orda çalışan kız ayrılmış.
Bu sefer başka bi kız aldı.
Ama kıza kalın al dediğim halde, sadece toparlayalım dediğim halde incecik yaptı kaşlarımı.
Ve kaşlarım dökülüyo o kız aldıgından beri.
Benim hiç kaşım dökülmezdi ya.
Boşluklar var aralarında şimdi.
Sinirlerim bozuldu.
Birdaha o kuaföre gitmicem...
Şimdi hint yağı. badem yağı ve bi kaç yağ karışımını kaşıma sürdüm..
1 hafta felan bunu uygulucam.

Ama çıkan kaşların kötü görüntü oluşturmaması için sence ne yapmam lazım?
Kaşlarımı kestirmeyi sevmiyorum ama fazla uzuyolar kaş çizgimin dışında uzuyolar..
Ben doğal görünümlü kaş seviyorum.
Önce ki kız tam istediğim gibi alıyodu.

Aaa o çok sinir bişey ya geçen gün benim başıma da geldi hep aynı kız alırdı çok memnundum bu sefer başka biri aldı ben de inceltirim hep kaşımı bu kız kalın bıraktı bide aşırı yavaştı eli nasıl canım acıdı diğeri hızlı hızlı alırdı fazla acımazdı gerçi kız sordu daha incelteyim mi diye hem eli yavaş olduğu için hem de şeklini bozacağından korktuğum için yok iyi böyle dedim
Neyseki bozulmadı şekli falan seninki kötü olmuş bi uygula bakalım o yağları ve bi süre kendi haline bırak aldırma kaşlarını hepsinin çıkmasını bekle ondan sonra başka yere düzelttirirsin yapçak başka bişey yok :/

Ya en üst kattaki evimizden çıkmak başka yere taşınmak zorunda kaldık ben hiç istemedim ve bu taşındığımız yerde üst kattaki hasta mıdır nedir durmadan süpürge tutuo sabahın köründen başlayarak gece yarısına kadar o süpürgenin parkeye sürtmesi sesi var ya hep o ses var tepemizde çok rahatsız oluyorum başım çatlıo resmen ben hiç üst kat komşusu gürültüsü çekmedim hep en üstte oturduk

Ne zaman taşındınız kız?
Ne ara?
Bizde 3.kattayız.
Bizimde üst katımızdakiler sabahın saat 9.10 nunda son ses müzik açar.
Uykumun içine ederler.
Nefret ediyorum bu durumdan.
Gidin bi konuşun olmaz böyle şey.

Son düzenleme:
Ben de son ses müzik açıyorum hem o gürültüyü duymamak için hem de rahatsız etmek için bıktım artık ya kadın normal değilmiş köpeğimiz var diye ne sürtüklüğümüz kaldı ne başka bişeyimiz.
Hasta hakaret edip duruo hayatımızda böyle bi terbiyesizlik görmedik maşşallah sokak ağzını baya iyi bildiği için bastırıo bizi geçen gün balkonumuza salça türünde bişey atmış mahvolmuş balkon sonra da gelmiş özür dilerim bi anlık sinirle yaptım demiş temizlik malzemeleri vermiş anneme bizim var saolun ben temizledim bile demiş illa alın bunlar sizin olsun diomuş ben evde olsaydım katil olurdum

Yeri geliyo bende açıyorum müzik ama sabahın 9ndada kaldıramıyorum.
Birde çocukları var güm güm tepiniyo.

Allah'ım manyak mıdır bu kadın?
Allah akıl fikir versin.
Ruh hastasıymış resmen.
Tam dayaklık he.
Valla bende katil olurdum evde olsaydım ve öyle bişeyi yaşasaydım..

Bizim mahallede bi kadın vardı.
Kadın sürekli manyak gibi bizim evden çıkmazdı.
Kadında öyle görgüsüz öyle cahil biri ki.
Annemde sevmezdi ama annemde iyi niyetlidir eve geleni kovamaz..
Kadın sürekli çocuklarını bize bırakıp bırakıp giderdi.
Saatlerce gelmezdi.
Birde kadın benim kolyemi yürüttü...

Bi gün gene geldi bu.
Annem gitti kapıya.
Anne bırak ben açıcam dedim.
Açtım kapıyı.
Bağırdım çağırdım.
Kovdum.

Bidahada gelemedi.

Son düzenleme:
İyi yapmışsın öylelerine anca öyle davranınca anlıolar.
Gerçekten çok rahatsız oluyorum tahammülüm kalmadı.
Ne garip insanlar var.
Neyse canım ben çıkayım kitap okuyayım biraz.
Slania nerelerde bu arada?
Nessy de yok terk ettiler bizi

Okumam gereken o kadar çok kitap var ki
Bikaç gün sonra da eski kitaplarımı verip yenilerini almaya gideceğim.
Çook sevdiğim bi eski kitapçı var içerisinde kendimi çok mutlu hissediorum resmen saatlerce kalıp kitap arıyorum eskileri verip seçtiklerimi alıyorum.
Görüşürüz canım

lady al senin komşuyu vur bizim yandaki komşuya hesapta dublexte oturuyoz müstakil ev dersin. yan yana evler ama apartmanda sanıyolar kendilerini. ki apartmanbile olsa böyle davranmaya hakları yok .

köpek besliyoruz diye demediklerini bırakmadılar. yok sen ünivde okumuyon yalancısın dediler bana . anneme de neler neler. sadece köpeğimiz var diye düşün. kadının 40 yaşında kızı var evlenip 3 ay evli kalmış sonra boşanmış falan. köpeklere nerenizi ellettiriyonuz bile dedi. ruh hastası ailecek bunlar. ben hayatımda böyle insanlar görmedim.

işte hem bu komşular hem de benim okul meselesinden dolayı eylül gibi taşıncaz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…