Dostlarımla Sohbet Topiği

cecenn acaba yeni bi program mı hazırlasak diyet topiklerini görünce yine göbek eritme hevesim kabardı bizimki başlamadan bitio gerçi ama olsun

cecenn acaba yeni bi program mı hazırlasak diyet topiklerini görünce yine göbek eritme hevesim kabardı bizimki başlamadan bitio gerçi ama olsun

Aslında hiç fena olmazdı yaa iyice araştırıp güzel bişeyler bulsak
Bu sefer başlamadan bitmesin ama Dur bi karar verirsek yapalım

Evet görende bizi kilolu bişey sanıcak yaaavvv:)
GAyet çıtırız ama biraz göbek var iştee

Ya benim önceden dümdüzdü yapışık gibi onuda sevmiyodum ben ortası yok heralde

Ayakta hafif bi çıkntı var gibi oluyo..Bide yemek yiyince biraz şiişiyo gibi sonra iniyo ...

Ama o dediğim çıkıntı hep var son 2aydır:)

Aslında üşengeçlik değil de canım ben çok zorlanıyorum mekikte bi türlü beceremedim..
1 hafta filan çektim o başladığımız dönem sonra gögüsün biraz altında kemik varya o batmaya başladı
Acayip bi ağrıydı mekik çekerken oluyodu hep bıraktım bende

Keşke mekikten daha kolay bişey olsaydı yaa

Son düzenleme:

Bende sevmem dümdüz..one öyle?? Ama buda demek değilki sarkık surkuk göbişle gezelim.Bende mekik çekiyorum yıllardır huy edindiğim için hiç zor gelmiyor.Hafif kas oluştu o bölgede ne dümdüz duruyor nede sarkık surkuk.BIrakmadan deneyin derim.diyet miyet bunlar sadece göbeği eritmezki en güzeli en güzeli mekik..​

Zaten boynu falan ağrıtıyosa işe yaramıyo die duymuştum

Amann daha kolay bişey bulana kadar ben yokum

Evet ya nasıl alıştın günde kaç kez çekiyosun :):)

Ay ne güzel yaa nasıl alıştın sen
Ben 2 gün yapınca sıkılıyorum

Ben dış görüşünede çok önem veririm..Herkezin olur ya vücudunda problemli bir bölge..Bendede o bölge '''göbişim'' di.E klları sıvadım başladım mekik çekmeye.Öyle kendimi harap edene kadar değil.Ama artık yıllar oldu oyun gibi geliyor pes etmeden devam etmek lazım.Sadece göbiş gitmiyor birde artı katıyor.Güzel görüntü açısından..Vücuttaki Tek sorunlu bölgeyse bu şekilde halledilir.Pes etmeyin yok dayanamıorum diyoranız mekik aletleri var onlardan alır daha kolaydır diye düşünüyorum.​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…