Dostlarımla Sohbet Topiği

Günaydın cecenncim evet ya bütün kitapları kapının önüne koydum(henüz odamın kapısının bide kazanamazsam diye dış kapıya koymaya cesaret edemedim )
Sana Gül Bahçesi Vadetmedim ile başladım kitap maratonuna

Günaydın!
Yeni uyandım bi bakınayım dedim dün neler kaçırdım burada onları okuyup yorum yaptım
Sen napıosun bakalım?

aynen ben de aynı

ben de otomatiğe bağladım galiba okul başlasın istiyorum bir an önce

Anladım canım ben de bucadayım ege yazmak istemiyorum ama olur da yazarsam biz de bornovaya geçmeyi düşünüyoruz yer değiştirmece

Hoşgeldiiin iyiyim canım sen nasılsın sınavlar bitti beklemedeyim artık

Slm Evitaxx........................

Lady sıkıntılı bir dönem..Acısını çıkar derim.İmkanın varsa tatile git biran önce zaten yazda geldii..Bende istiyorum ama beklicez 1 ay daha..Güzel havada tatilsiz çekilmiyor.Sanırım yazın en kötü yanı..evde oturaramamk oluyor

Cecenn selam canım nasılsın?​

Şimdilik bi plan yok ama bodruma gidebilirim geçen ay ders çalışabilmek için gitmiştim regl günleriydi + yağmur çok yağdı o yüzden hiçbi şey anlamadım bu sefer tadını çıkarayım bari

Anladım canım ben de bucadayım ege yazmak istemiyorum ama olur da yazarsam biz de bornovaya geçmeyi düşünüyoruz yer değiştirmece

istememekte haklısın valla canım. biz de sakin yer hem köpüşlerimiz var rahat ederiz diye evka3'e geçtik. saçma sapan , nereden geldiği belirsiz tipler var burada. bir de okul yakını hesapta. aman aman gelmez olsaydık dedim.

biz de şirinyerdeydik egeyi kazandım diye gelmiştik. arkeoloji yazmıştım. okulu da beğenmedim, öğrencileri de. o yüzden illa dokuz eylül diyorum.

İzmir istemiyorum ben öğrenciliğimi yaşayayım istiyorum o yüzden Ankara ve İstanbul yazacağım

İyim Evitaxx SAğolsın bu arada kasketliden haberin varmı? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…