Dostlarımla Sohbet Topiği

Biraz daha aksın daha garanti olsun istiyorum bekliyorum o yüzden sık sık yıkıyorum biraz da kestireceğim ondan sonra boyatacağım.
Kuaföre de sorarım belki kuaförde boyatırım.

Iyi bi kuaför bulabilirsen kuaföre boyat. Bekle iyice aksin.. Ayrica saclarin cabuk uzuyor, sanslisin..
Canim gec olmus yatayim artik, iyi geceler tatli rüyalar...

Bak Asus, Toshiba çok iyidir.
Sony'de güzeldir.
Hp'de iyidir.

Yok canım ya hp aşırı sorunlu harddiski 1 seneye kalmaz bozuluo + aşırı ısınıo özellikle pavillon serisi.
Acer,dell,asus iyi diye biliyorum ama superonline bağlatınca kaydımızı yapan kişi taksitleri faturaya eklenecek diyip laptop ister misiniz diye sordu hp ve samsung vardı ben samsungu istedim ama pek içime sinmedi açıkçası acer istiodum ben...

Hmm..
Valla bende o kadar ilaç içiyorum banamısın demiyor..
Bazende ilaç içmedigim halde gündüzleri çok feci uyku bastırıyor..
Uykum çok düzensiz.

Bende de çoğu ilaç ters etki gösterio,desirel içtim baya bi aksine uykumu kaçırdı,dr 25lik cedrina'ya başladı yetmedi 50,75 derken şuan 200'lük içiyorum rahat uyuyorum.

Naber kızlar...:)
Bugün olamıcam aranızda kuzenimde kalcam yarın görüşürüz artık öptüm hepinizi

Heey ben geldim..
Ama kimsecikler yok galiba, saclarimin fotosunu koyup kacayim bari...

Aksam cekildigi icin biraz koyu cikmis, bu rengin bir iki ton acigi. Memnunum ama tek boyayla elde etmedim, tek boyayla nasil elde ederim onu arastiriyorum simdi...

Bence çok yakışmış ayrıca kaşlarına da bayıldım.
Alışveriş listesi çıkarıyorum o kadar çok alacağım var ki...
Buaralar 1 sene boyunca okuyamadığım kitaplarımı okuyorum özlemişim kitap okumayı sınavlar yüzünden ara vermiştim.
Sen neler yapıosun bayadır konuşamadık.

Evet güzel cikmis fotoda, normalde o kadar güzel degiller.. Sagol.. :97:
Aynen ya ben de kitap okumak istiyorum.. Neler okuyorsun?
Eve kapattim yine kendimi, patliyorum sIkIntidan.. Tatile gitmek istiyorum ama güneye degil kuzeye bi yerlerde, söyle hafif serin, sakin, sessiz bi yere..
Sen gitcek misin Bodrum'a?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…