Dostlarımla Sohbet Topiği

Ikisi desem...
Beyaz masum, siyah daha bi seksi sanki..
Ama sen siyahi daha cok tercih ediyorsun genelde..

Siyah dantelli elbisem o kadar çok ki ilk defa beyaza özendim bilmiyorum sanırım siyah alacağım yine :)
Ben de evdeyim buara.
Genelde felsefe kitapları okuyorum ama polisiye gerilim cinayet romanları da çok severim,şimdi Sana Gül Bahçesi Vadetmedim'i okuyorum şizofren bi kızın hayatını anlatıo.
Bilmiorum canım gidebilirim Bodruma ama bu sefer tek gitmem çok sıkılmıştım tek başıma...

O zaman beyaz al.. Kollari uzun ama yazlik bir elbiseye benziyor. Yazin siyah pek cekilmiyor canim. Hem mavi siyah saclara beyaz elbise cok yakisir.
Benim de okumak isteyip de bir türlü okuyamadigim bir kitap var Nietzsche agladiginda - Irvin Yalom. Okudun mu hic?
Bir de peygamberimizin hayati var. Onu da okuyacagim. Bana önerebilecegin dinle ilgili kitaplar var mi? Hangi din oldugu önemli degil..
Al bir arkadasini git, dagit kafani su sonuclar aciklanana kadar..
Canim ben simdi banyoya giriyorum. Sacimda sinameki var, sular kesildigi icin dünden beri yikanamadim, anca geldi. Sen buralardasin dimi?

Nietzsche Ağladığında kitabını henüz okumadım,sırada beklio :)
Ama dini bi kitap okumadım hiç.
Araştırmak lazım canım...
Tamam gir sen ben buralardayım

Geldiğinde dinlersin Slania :)

[video=youtube;xNLJR_sUQMk]http://www.youtube.com/watch?v=xNLJR_sUQMk&playnext=1&list=PL1ED65EF1B887601C[/video]

Çok severim bu grubu.
Beğendiysen In The Flames of Black Art albümünü mutlaka dinle derim...

Ben burdayim kuzum. Kesinlikle dinlemeliyim, parcayi cok begendim.

Klip de sarki da harika...

[video=youtube;5juc6fmgylw]http://www.youtube.com/watch?v=5juc6fmgylw[/video]

Gördüm ve bayıldım!
Çok güzel ben görmemiştim bunu gg'de.
Sen de beğendiğin şeyleri ekle oraya zevklerimiz çok benzio :)

Gördüm ve bayıldım!
Çok güzel ben görmemiştim bunu gg'de.
Sen de beğendiğin şeyleri ekle oraya zevklerimiz çok benzio :)

Eklerim kuzum.. Ben almayi düsünüyorum, neler neler varmis bu ggde ya.. Disarida satilan tek tip kiyafetlerden biktim artik..
Canim ben bi oje sürüp geliyorum, iki gündür pembe ojelerle dolasiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…