Dostlarımla Sohbet Topiği

Sürmedim oje, pembeleri sildim ve kahve yaptim kendime. Cok kahve iciyorum ya uyuyamiyorum bu yüzden, Sen sever misin kahve? Cok tüketiyorsan uyku düzenini bozan kahve de olabilir.

Bayılırım içmediğimde başım ağrıo :/
Olabilir canım ama benim hem düzensiz hem de rahatsız daha önce konu açmıştım neden olabilir diye hatta,tırnaklarımı avuçlarıma geçiriorum uykumda
Rüya falan da görmüorum nedendir anlayamadım...

Bagimlilik yapiyor resmen..
Emin misin rüya görmedigine? Uykumuzun dörtte birini rüya görerek geciriyormusuz, yani 8 saat uyuduysan 2 saat rüya görüyormussun. Duydugumda sok olmustum. O kadar rüya görüyoruz ve bir cogunu hatirlamiyoruz. Sen de büyük ihtimalle gördügün rüyada tirnaklarini avuclarina geciriyorsun ama hatirlamiyorsun.. Ilaclarini doktor yazdi degil mi?

Büyük ihtimal görüorumdur ama hatırlamıyorum :/
Dr'a gidiyorum 2 haftada bir terapim var 3 ilaç kullanıyorum bitanesi gece diğeri gündüz ilacım.
Diğeri de kendimi kötü hissettiğimde içmem için ama şuana kadar gerek duymadım neyseki...

Canım buaralar alsancağa gittin mi?
Dantel sokakta çok güzel şapkalar var gördün mü onları yuvarlak büyük böyle...
Siyah dantelli olanına bayıldım

Keske azaltabilsen o ilaclari.. Onlarsiz yapamaz misin? Su terapi olayini bi gün konusalim seninle olur mu, neyin var merak ettim..
Canim ben yatayim artik kahve ictigim halde acaip uyku bastirdi, ne acaip bünye benimki de..
Iyi geceler..

Tamam canım konuşalım,ben de kahve fincanı yanımda uyuyup kalmıştım bigün garip bi görüntü
Gündüz ilacını bırakmayı düşünüyorum ama gece ilacı olmadan yapabilir miyim bilmiyorum :/
İyi geceler :)

Son düzenleme:
Canım sıkkın tatlım.
Uyumuştum yeni uyandım.
Kendimi buraya attım..
Rüyalardan felan konuşmuşsunuz..
Bende pek rüya görmem.
Ve gördüğüm rüyalarda hep genellikle kanlıdır, ölümlüdür...
Gene öye karanlık bi rüya gördüm ama hatırlamıyorum.

Neden canın sıkkın?
Ben de hep ilkokulumu görürüm rüyamda.
Hatırladıklarımda yani.
Ve çok mutsuz uyanırım en güzel yıllarım orda geçti ondan sanırım...

Tatlım şu şarkıyı bir dinlesene...

Sözleri çok hoşuma gidiyor.
Acaba sen nasıl bulacaksın...

[video=youtube;8NTJTV4Y_qE]http://www.youtube.com/watch?v=8NTJTV4Y_qE[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…