Dostlarımla Sohbet Topiği

Hemen dinliyorum canim.. Benim konularimdan Eluveitie ve Lumks baslikli konulara bak, cok sevdigim iki grup..

Aynen ya.. Ancak internette bulabiliyorum müzik zevki benimkiyle bagdasan insanlari.. Facede de var bir kac tane arkadasim, arada paylasiyorum onlarin paylasimlarini dinliyorum. Ve aynen ben de senin gibi reel hayatta kimseyle paylasmiyorum müziklerimi, kulakligim kulagimdan düsmez ama diger tekini de kimseye vermem.. Tepkilerini tahmin ediyorum cünkü. Pili bitiyor, bosver müzigi vs. diyerekten gecistiriyorum ben de..
Giyim tarzin da cok tepki topluyordur senin. Özellikle lisede..
Off su üni.ye bi basliyim yok benden rahati.. Ortami tahmin edebiliyorum cünkü..

Aynen ben de onların dinlediği müziklere katlanamıyorum ama yorum da yapmıyorum.
Normal olan onların dinledikleri,onların tarzıymış gibi 'göründüğü' için ben de onların bana verdiği tepkileri kendilerine versem daha da garipseneceğim,hatta 'farklı olma çabası' içinde gibi düşünüleceğim.
Normal kavramını zaten çözebilmiş değilim neye göre kime göre normal?
Anormal olduğumu düşünmüyorum şahsen ama öyle düşünüldüğünü de biliyorum.
Mezuniyette herkesin adına şiir gibi şeyler yazılır ya benimki de ilk bakışta ürkersiniz gibi bişeyle başlıodu.
Doktorumla da bunu konuştuk üniversitede de aynı şeyi yaşayacağımdan korktuğumu söyledim ama beni rahatlattı sağolsun.
Umarım yine böyle bi duruma düşmem...

Biz 3 müz kesinlikle benziyoruz.
Zevklerimiz, tarzlarımız.
Biraz uçuk şeyleri seviyoruz.
Etrafımda böyle insanlar hiç yok.
Hatta benim böyle eski zamanlara karşı ilgim vardır...
Cadılar, vampirler felan...
Evdeki kitaplarımda zaten böyledir.
Ve annem bu yüzden beni çok yadırgar.
Şeytan gibisin der bana bazen...
Hiç anlamak taraftarı olmadı hep eleştirir..
Yaptıgı tek sey "elestirmek"
İnsanların beni anlamamasından nefret ediyorum.
Yadırgamalarından nefret ediyorum...

Sen de mi seversin canım?
Ben ne uçuk ne anormal ne de gothic'im LadyEvil'ım ben

Sen de mi seversin canım?
Ben ne uçuk ne anormal ne de gothic'im LadyEvil'ım ben

Evet ben de seviyorum canım.
Hatta öyle birşeydir ki ben bir zamanlar mitolojiyle yatıp kalkıyodum.
Baya araştırmalarım vardır.
Hep eski zamanlarda yaşamak istemişimdir.
Cadı olmayı çok isterdim mesela.
Ya da bir vampir.
Seviyorum.

Eluveitie - Omnos parçasını dinlerken içimde tarif edemediğim bir duygu oluyor.
Bu şarkıdan büyük zevk alıyorum.
Tüylerimi diken diken ediyor.

Eluveitie
O gruba bayılıyorum.
Hele kızın sesine hastayım.

Omnos sarkıları cok hosuma gidiyor :)

Dinledim canim koydugun sarkiyi cok güzel gercekten, etkileyici.
Eluveitie dinliyorsun demek ne güzel.. Eylülde buraya gelcekler biliyor musun?

Bir sey normal oldu mu zaten aninda kabul edilir, ama kime göre neye göre normal düsünülmez bile.. (Bak senin o yazini tam olarak okumadan yazdim, ayni seyleri düsünüyoruz.. )
Canim söyle diyim; modaya uydun mu disarida satilan tek tip kiyafetleri giydin mi, ha bir de popüler olan müzikleri dinledin mi normalsin. Iste benim katlanamadigim sey de bu; moda ve popülerlik. Benim kadar nefret eden var midir bilmiyorum. Bu toplumda, böyle insanlarin arasinda normal olacagima anormal olurum daha iyi.. (Bu arada toplumdan kastim Türk toplumu degil yanlis anlasilmasin. Insan dünyanin her yerinde insan..)
Üniversitede ayni seyleri yasayacagini pek düsünmüyorum, üni.deki insanlar daha olgundur lisedekilere göre, asmistir bazi seyleri. Onun tarzi, bunun normalligi gibi konulari konusacaklarina daha lüzumlu konulari konusurlar aralarinda, babamdan biliyorum ben de.. Üni. ile lise kiyaslanamaz bile.

Ama şöyle bişey de var,beni garipseyen arkadaşlarımın çoğu şuan üniversitede ve değişeceklerini hiç sanmıyorum.
Önemli olan kendi tarzına uygun ortamı bulabilmek...
Yoksa yine 'normal' insanlarla birarada olmak zorundasın

Dinlemez miyim?
Bayılıyorum.

Abim sevdiğim müzikleri duyunca bunlar ne biçim şarkı diyor.
Ve ben bundan nefret ediyorum.

Evet bi cadı daha
Bi ara evde bana satanist diyorlardı.

Neye göre normal tatlım kime göre normal?

Renkler ve zevkler tartışılmaz.
Eğer bir insan sevdiği bir şey yüzünden eleştiriliyorsa bu seni eleştirenin saygısızlığıdır.
Ve ben saygısızlıktan nefret ederim.
Kötü de olsa saygı duymayı biliceksin.
Herkesin kendi seçimi.
Kime ne?
Sürekli eleştiri yapanlardan nefret ederim.

Son düzenleme:

Haklisin aslinda ama en azindan o tip insanlar üniversite ortaminda lisedeki kadar rahat olamazlar bu konuda, hareketlerine daha bi dikkat ederler..
Iste o ortami bir bulabilsem.. söyle rahat rahat müzikten dinden siyasetten vs. konusabilecegim insanlara cok ihtiyacim var.

Bi de sen onlari elestirmeye kalksan daha kötü olursun, normal olan o cünkü, elestirilemez.. Insanlara taviz vermeyecegim ben artik.. Bak tam da su an sokakta öküzün biri arabada acmis son ses müzigi ve cevreye zorla kendi sevdigi müzigi dinletiyor! Böyle bi yerde naparim bilmiyorum, bigün kötü seyler olacak ama hadi hayirlisi..

Kizlar pagan folk müzigi dinler misiniz?

Ben buara yalnızım,mutluyum :)
Burda Slania'mı bulduğum için sevindim biraz da şaşırmıştım

Ene sevindim ben de bak simdi.. :78:
Tatlim ben de o kadar mutluyum ki böyle bi yerde seni buldugum icin, hic tahmin etmezdim KKya böyle birilerinin ugrayacagini..

Dinlerim canım severim.
Nu,groove,metalcore dışında hepsini dinlerim zaten ama son 1 senedir çoğunlukla black,darkwave,folk,death dinliyorum...

Şu gruplar neden İzmir'e gelmezler ki
O kadar çok kaçırdığım grup oldu ki Draconian'a çok üzülmüştüm Korpiklaani de gelmişti daha hatırlayamadığım bisürü..

Olabilir aslında içerim
Ya aranızda domatese alerjisi olan var mı?
Alerji mi tam olarak anlayamadım ama yedikten sonra dudaklarım kızarıp kaşınıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…