Dostlarımla Sohbet Topiği

Bence bidaha uğrama bile o dükkana.
Bu arada ben de yarın boyayı almaya gideceğim sonunda.
Saçlarım kızıl kahve gibi bi renk oldu aktıkça ve tutacağını pek sanmıyorum mavinin :/

Ay sükürler olsun. Bi dene canim, ilkte koyu tutar boyadikca renk oturur gibime geliyor. Masmavi istemiyorsun degil mi? Koyu mavi-lacivert gibi bir renk istiyorsun. Tutar bence..

Tek basina gitme sakin ne yapacagi hic belli olmaz, pek tekin biri degil gibi..

Alakasiz ama size bir sey soracagim; facede kendi isminizi mi kullaniyorsunuz yoksa takma isim mi?

Slania bu arada aktardan çamterebentin,hint yağı vs almaya gittim saçlarım için,bana bi karışım önerdi içinde 25 tane bitkisel yağ varmış onu aldım ben de.
Nasıldır acaba kullanmaya başlayacağım hemen

Dur bakayım hemen.
Arıbella saç bakım yağı yazıo canım.
Adaçayı Yağ,bademyağ,biberiye yağ, ceviz yağ,çam terebentinin yağ, çörekotu yağ, defne yağ,hindistan cevizi yağ,hint yağ, ısırgan yağ,kantoran yağ,kekik yağ,keten yağ, lavanta yağ,melisa yağ, menekşe yağ,mersin yağ,okaliptüs yağ, papatya yağ,susam yağ,zeytin yağı varmış içinde

[video=youtube;SZ7HV5fwhkw]http://www.youtube.com/watch?v=SZ7HV5fwhkw[/video]
Çok beğendim bu şarkıyı,dinle bakalım beğenecek misin.

Saca faydali yaglar, bende de ayni icerikte farkli markanin bakim yagi var, kullanirim arada. Bol bol kullan bunlari, saclar boya gibi islemlere daha dayanikli oluyor bunlar sayesinde.

[video=youtube;SZ7HV5fwhkw]http://www.youtube.com/watch?v=SZ7HV5fwhkw[/video]
Çok beğendim bu şarkıyı,dinle bakalım beğenecek misin.

Kuzumm ben zaten severek dinliyorum bunu süpersin...
Canim ben cikayim pek iyi hissetmiyorum kendimi, uzanacagim biraz uyumazsam gelirim bi ara. Görüsürüz...

Facem yok canım :)

iyi günler sizle olsun tızzzzzzzzzzlar nasılsınız ?

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Tellerim çıktı yuppppiiiiiii çok mutluyum :92: :103::108::102::119::123::131::124::124:

Kafayı yedim mutluluktan yaaaa

Ben geldim!
cecenn çok sevindim canıım çıkmış teller :119::119::119::119:

Hoşgeldin canım benim sağolsın
Herkesi aradım kuzenleri, babamları falan hatta abartıp anne annemi bile aradım
Tarif edemiyorum ya kendi kendime sırıtıyorum çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…