Bayanlar !
Yine çok gülüp,eğleneceğimiz bir topikle karşı karşıyayız..
Eşi ve Eşinin ailesi bölümünde özet geçeyim. :)
Kadının kocası,teyzesinin kızıyla 1 sene görüşmüşler sonra ayrılıp adam şimdiki karısıyla evlenmiş.
Sonracıma bunlar aynı ortamda bulunmak durumunda kalmışlar,karı-koca ve o kız.K
adın 2 'den 4'e şart olsun boşarım seni konuşursan eğer diyor.
Adam kızla konuşuyo,karısı çimdiriyor tın yok.Kaş göz yapıp dışarı çağırıryor o da yok.
Kadın da ailesine gidiyor akabinde kocasını arayıp ''seni seviyorum taksi çağır geleyim.'' diyor.Adam yine tınlamıyor.
Kadının abisi,kocanın abisine anlatıyor durumu.Kocasının abisi aliyor kadını gidiyor kardeşine.Kardeşi yine tınlamayınca atıyor 2 tokadı adam hemen abisi ve karısından özür diliyor.
Kadın forumda ''akşam n'olcak acaba?'' derkene adam dondurma ile eve geliyor.MutluSon !
Bayanlar !
Yine çok gülüp,eğleneceğimiz bir topikle karşı karşıyayız..
Eşi ve Eşinin ailesi bölümünde özet geçeyim. :)
Kadının kocası,teyzesinin kızıyla 1 sene görüşmüşler sonra ayrılıp adam şimdiki karısıyla evlenmiş.
Sonracıma bunlar aynı ortamda bulunmak durumunda kalmışlar,karı-koca ve o kız.K
adın 2 'den 4'e şart olsun boşarım seni konuşursan eğer diyor.
Adam kızla konuşuyo,karısı çimdiriyor tın yok.Kaş göz yapıp dışarı çağırıryor o da yok.
Kadın da ailesine gidiyor akabinde kocasını arayıp ''seni seviyorum taksi çağır geleyim.'' diyor.Adam yine tınlamıyor.
Kadının abisi,kocanın abisine anlatıyor durumu.Kocasının abisi aliyor kadını gidiyor kardeşine.Kardeşi yine tınlamayınca atıyor 2 tokadı adam hemen abisi ve karısından özür diliyor.
Kadın forumda ''akşam n'olcak acaba?'' derkene adam dondurma ile eve geliyor.MutluSon !
Ayy kıyamam gözlerim doldu okurken
Ama gülmektenn tabiki
Arap saçına dönmüş olay
Bu kadar entrikalı hayatları nasıl yaşıyolar bilmiyorum
Beraberce baya pembe dizi izliyolar sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...azgeciyor-nede-yapmaliyim-5.html#post19995353
BEnden de size günün fake konusu gelsin hanımlar :97: :)
Aaa tüh çok ilerlemiş bu konu oku oku bitmeyecek şimdi
Ben çıkıyorum kızlar saçlarımı boyuyacağım tutmazsa bunalıma gireceğim ohoo bugün çok işim var
Öptüm hepiniziii
Ben de mavi boyalarımı aldııım bugün boyayacağım saçımı
İlk boyamada fazla tutmaz 2 ya 3. boyamadan sonra tam oturur renk dediler ay umarım öyle olur yaa açmak zorunda kalmayayım saçlarımı
Ben çıkıyorum kızlar saçlarımı boyuyacağım tutmazsa bunalıma gireceğim ohoo bugün çok işim var
Öptüm hepiniziii
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...azgeciyor-nede-yapmaliyim-5.html#post19995353
BEnden de size günün fake konusu gelsin hanımlar :97: :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?