Dostlarımla Sohbet Topiği

Ben de mavi boyalarımı aldııım bugün boyayacağım saçımı
İlk boyamada fazla tutmaz 2 ya 3. boyamadan sonra tam oturur renk dediler ay umarım öyle olur yaa açmak zorunda kalmayayım saçlarımı

Bayanlar !
Yine çok gülüp,eğleneceğimiz bir topikle karşı karşıyayız..
Eşi ve Eşinin ailesi bölümünde özet geçeyim. :)

Kadının kocası,teyzesinin kızıyla 1 sene görüşmüşler sonra ayrılıp adam şimdiki karısıyla evlenmiş.
Sonracıma bunlar aynı ortamda bulunmak durumunda kalmışlar,karı-koca ve o kız.K
adın 2 'den 4'e şart olsun boşarım seni konuşursan eğer diyor.
Adam kızla konuşuyo,karısı çimdiriyor tın yok.Kaş göz yapıp dışarı çağırıryor o da yok.
Kadın da ailesine gidiyor akabinde kocasını arayıp ''seni seviyorum taksi çağır geleyim.'' diyor.Adam yine tınlamıyor.
Kadının abisi,kocanın abisine anlatıyor durumu.Kocasının abisi aliyor kadını gidiyor kardeşine.Kardeşi yine tınlamayınca atıyor 2 tokadı adam hemen abisi ve karısından özür diliyor.
Kadın forumda ''akşam n'olcak acaba?'' derkene adam dondurma ile eve geliyor.MutluSon !

Bencede boyadıkça saçın iyice rengi alır sonuç güzel olursa bende boyarım belki :)
İyiki açtırmamışsın saçını çok yıpratıyo ya çevremden gördüm hep

Nee anlamak için 3 kere okudum

Ayy kıyamam gözlerim doldu okurken
Ama gülmektenn tabiki
Arap saçına dönmüş olay
Bu kadar entrikalı hayatları nasıl yaşıyolar bilmiyorum
Beraberce baya pembe dizi izliyolar sanırım

Şu alttaki isimleri kopyala yapıştır yapanlara sinir oluyorum bende yaff
Gerçi adım çıkmamış orda

Ben çıkıyorum kızlar saçlarımı boyuyacağım tutmazsa bunalıma gireceğim ohoo bugün çok işim var
Öptüm hepiniziii

Ben de mavi boyalarımı aldııım bugün boyayacağım saçımı
İlk boyamada fazla tutmaz 2 ya 3. boyamadan sonra tam oturur renk dediler ay umarım öyle olur yaa açmak zorunda kalmayayım saçlarımı
Ben çıkıyorum kızlar saçlarımı boyuyacağım tutmazsa bunalıma gireceğim ohoo bugün çok işim var
Öptüm hepiniziii

Büyük merak ve heyecanla bekliyorum sonucu... Umarım istedigin gibi olur yaa...

Ayy kaçırmışım silinmiş konu, accık anlatsana canım... :84:

Slania konuyu özet geçim canım

Bi adam varmış evli...konuyu açanda bu adamın sevgilisi sözde
Ve demişki çok seviyorum ayrılıcak eşinden boşanıcaklar ama bekleyemiyorum artık nasıl sabredebilirim tarzı şeyler yazmış
Zaten kimse inanmadı herkes dalga geçti
Fake konuların özelliği konuyu açıp bida cevap yazmazlar ya aynen öyle oldu
Konuyu açan arkadaş hiç bişey yazmadı diğerlerinin yazdıklarını izleyip eğlendi sanırım olay böyle

Ben geldim!
Dün çok yorgundum,boyayamadım saçımı biraz önce ablamla boyadık,yaklaşık bi yarım saat sonra banyoya gireceğim çok merak ediyorum nasıl olacak :18:

Her yerim masmavi ya ellerim nasıl oldu eldivenin içinden anlayamadım
Umarım saçım da böyle masmavi oluur bana şans dileyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…