Dostlarımla Sohbet Topiği

Kızlar olmadı bırakın mavi rengi akan kahverengimsi olan yerleri bile kapatmamış boya.
Ayrıca diplerden gelen sarılar çok iğrenç bi yeşil oldu napacağım bilmiyorum.
Mavi siyah alıp boyayayım bari başka yapçak bişey yok.

Kimse yok mu?
Moralim bozuldu kızlar ya ilk defa siyahtan nefret ettim.
Kendi rengi garip bi yeşilimsi oldu ama saçımın tamamına yakını hala simsiyah.
Siyah yansımaları bile olsaydı tekrar boyamada tutma umudu olurdu ama yok.

Dipler böyle...

hiç mavi olmamış bu :/
ne hevesle boyamışsın okudum
ama alacalı bi renk olmuş :/
kuaförde boyatsan daha mı iyi olurdu acaba ?
şimdi bi daha boyamak zorunda kalıcaksın.
yıpranıcak saçta :/

Canım çok garip bi renk oldu evet napsam bilmiyorum biraz bekleyeceğim sonra kuaförde kendi saçıma döndürebilirim çok sinirim bozuldu çünkü uğraşmak istemiyorum artık.
Slania da gelip bi görsün bakalım o ne diyecek...

bişi diyim mi:26::26: sonradan sarı olmayacaksa eğer ben beğendim valla. bende böle bişi istiyorum ama beyazlar çıkana kadar boyatmayı düşünmüyorum

Ben mavi hayaliyle boyamıştım ama böyle oldu aktıkça nasıl olacak bilmiyorum.
Bikaç boyamadan sonra her yer eşit olur mu acaba tekrar aynı renge mi boyasam

Ben de mavi boyalarımı aldııım bugün boyayacağım saçımı
İlk boyamada fazla tutmaz 2 ya 3. boyamadan sonra tam oturur renk dediler ay umarım öyle olur yaa açmak zorunda kalmayayım saçlarımı

bak ama bide böle yazmışsın:26:

Öyle dediler ama ben ilk boyamada da hafif bi mavilik olur diye düşünmüştüm.
Olmayınca umudum kalmadı yani :/
bu arada beyazların mı var kaç yaşındasın

Son düzenleme:
şimdı bunu nasıl boyadın bilmiyorum. rengini açarak yaptıysan saçının bölümlerinde tutarsızlık varsa eşit olmayabilir. ama ben beğendim yaaa. dün kızılayda gezerken kızın birini gördüm yeşilden eser yok iğrenç bişi olmuş o halde geziyodu ama saçının rengisini beğendim bnm istediğim renk hiç bi yerde yok sanırım canlı çam yeşili istiyorum bide mümkünse akmasın. aslında saçımın rengi kumral açmaya gerek yok direk yeşile boyasam noğğlar ki? bide her kafama estiğinde boyayamıyorum kahresin ki pazartesi işe başlıcam pöffff

Öyle dediler ama ben ilk boyamada da hafif bi mavilik olur diye düşünmüştüm.
Olmayınca umudum kalmadı yani :/
bu arada beyazların mı var kaç yaşındasın

20 yaşındayım beyazlarım yok şükürler olsun ki anca 30 yaşlara gelince beyazlar

Malesef bu boyalar çok akıo yıkadıktan sonra benimki ne olacak hiçbi fikrim yok. :44:
Saçımın rengini açmadan yaptım mavi siyah vardı saçımda keşke açıp yapsaydım ama yıpranır diye korktum :/

bence en iyisini yapmışsın. bi kaç boyamadan sonra rengi oturcakmış nasıl olsa. ama saç yıpranınca ne yaparsan yap tüysük tüysük oluyo daha çok yıpranıyo bildiğim kadarıyla saçların çok uzun kıyıpta kestireceğini sanmıyorum

Belimde saçlarım kestirmek hiç istemiyorum bikaç kere daha boyayayım bakalım olmadı açtırıp kuaförde boyatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…