Dostlarımla Sohbet Topiği

Leydim hala uyumadım yaa..
Unirock`a kimler geliyormuş bak bu sene;

09 Eylül : Between The Buried And Me / HAMMERFALL CONFIRMS
10 Eylül : Opeth, Mayhem
11 Eylül : Katatonia, Eluveitie

Eluveitie geliyor ya gitmek istiyorum!
Senin gidebilme şansın var mı?

Bunu da paylaşayım gitmeden. Mükemmel, bayıldım..

[video=youtube;kDp0A09zX_c]http://www.youtube.com/watch?v=kDp0A09zX_c&feature=player_profilepage[/video]

cok kibar yazılmış bir uyarı bu uyarıyı görmeme rağmen uyarılarına ceza ekledim !

slania bebişim uzun süre giremedim kk ya sonra da gelince bir baktım ... uuuuu ladyciğimin topiği almış başını gitmiş bir sürü yeni arki var o yüzden takip etmeyi bıraktım ... ne oldu tatlım sorunun nedir hangi sayfa söylede okuyayım ... yada baştan yaz

Benim yüzümden banlandılar... Keşke hiç koymasaydım o linki. Umarım geri dönerler...

Off bi hafta mı cezanız ne kadar yaa biri bilgilendirsin beni... Leydim senin profiline giriyorum arada son aktivite saatin yazıyor bu sadece ceza aldığın anlamına mı geliyor acaba? Umarım kimse süresiz banlanmamıştır...

hmmm o konu silindi hatta değil mi? ben hiç bakamadım o konuya. yalnız kızlar niye sürekli ban alıyo ... lady agresiflik mi yaptın millete kız ay şaka bir yana umarım yakında geri gelirler

Günaydın kızlar ben geldim.
Slania'cım neden senin yüzünden olsun suçlama kendini yok öyle bişey.
cecenn malesef bi süre daha aramızda olamayacak.
PamukSekeyim akşama gelir heralde,sg_ceyda hakkında bi bilgim yok malesef umarım en kısa zamanda döner aramıza...

Tutmaz boyama direk diye yırtmıştım kendimi. Keşke denemeseydin şansını. Sakalım olsaydı belki dinlerdin
Keşke dinleseydim seni en azından mavi yansımalar olur diye düşünüp denedim şansımı olmadı malesef :/

Silvart merak ettik seni keşke haber verseydin takip etmiyorum artık diye biz girmiosun sanıp merak etmiştik :/

Canım ben büyük ihtimalle gideceğim konuştum bi arkadaşla sen de gelebilsen keşke eğer gelme şansın varsa birlikte gideriz çok güzel olur :)

Birsürü yeni arkadastan kastın nedir Silvart'cım ?
Ben mi ya da sg_ceyda mı?
Beni tanımadın sanırım.
Ben kasketli.
Biz seni burada çok merak ettik.
Acaba nerde, ne oldu diye.
Ama bakıyorum sen triplerdeymişsin.
Ceyda dısında burada yeni hic kimse yok gene biz bizeyiz.
ve ben sunu anladım demek ki bizi o kadar cok sevmiyormussun :)
Bu kadar kolay vazgecebildigine göre sudan bir sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…