Üyeleri rencide edemezsiniz,dalga geçmek için topik linkleri verip üyeleri kırıcı yorumlar yazamazsınız.
Ayrıca sizlerden fikir isteyen o üyede yazdığı nahoş yorumdan dolayı yorumu yazdığı gün uyarı almıştır,yani site kurallarına uygun olmayan hertürlü davranış mutlak ceza alır.
slania bebişim uzun süre giremedim kk ya sonra da gelince bir baktım ... uuuuu ladyciğimin topiği almış başını gitmiş bir sürü yeni arki var o yüzden takip etmeyi bıraktım ... ne oldu tatlım sorunun nedir hangi sayfa söylede okuyayım ... yada baştan yaz
Kızlar bomba konu geliyor!..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-sekilleri-kesim-orgu-topuz-amp-kataloglar/454293-resimli-benziyoruz-model-renk-yapsam-nasil-olur.html
Özgüven patlaması böyle bi şey sanırım...
Keşke dinleseydim seni en azından mavi yansımalar olur diye düşünüp denedim şansımı olmadı malesef :/Tutmaz boyama direk diye yırtmıştım kendimi. Keşke denemeseydin şansını.Sakalım olsaydı belki dinlerdin
slania bebişim uzun süre giremedim kk ya sonra da gelince bir baktım ... uuuuu ladyciğimin topiği almış başını gitmiş bir sürü yeni arki var o yüzden takip etmeyi bıraktım ... ne oldu tatlım sorunun nedir hangi sayfa söylede okuyayım ... yada baştan yaz
Leydim hala uyumadım yaa..
Unirock`a kimler geliyormuş bak bu sene;
09 Eylül : Between The Buried And Me / HAMMERFALL CONFIRMS
10 Eylül : Opeth, Mayhem
11 Eylül : Katatonia, Eluveitie
Eluveitie geliyor ya gitmek istiyorum!
Senin gidebilme şansın var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?