Dostlarımla Sohbet Topiği

Evet bu ara burası sakin büyük ihtimal tatildedir herkes :/
Senin ördek olayın noldu aldın mı

ay bebişim almaz olur muyum... bu kadar tatlı bir hayvan olabilir mi ya... onlarda kedi gibi sevilmeyi aşırı seviyorlar... ördeklerimi gagalarından başlarından öpüyordum... tüğleri varya sanki pamuk pamuk, ben evde nereye gidersem gideyim peşimden geliyorlardı suya sokunca köpek gibi silkeleniyorlardı her şey harikaydı ....

ama fark ettiysen geçmiş zaman kullanıyorum... hayır ölmediler sadece bizim evdekiler istemedi vikilerimi sonra da onlar burda değil biz onları köyde kümesi olan hayvanları çok seven bir tanışa verelim bak ne kadar mutlu olcaklar dediler beni kandırdılar .... sırf ördeklerimin iyiliği için tamam dedim ama çoooooooooooook özlüyorum onları

Ouyy kıyamam çok tatlılardır olsun canım ya zaten tanıdıkmış istediğin zaman gidip göremez misin?
Çok özendim yaa ördek istiyoruum :84:

Ouyy kıyamam çok tatlılardır olsun canım ya zaten tanıdıkmış istediğin zaman gidip göremez misin?
Çok özendim yaa ördek istiyoruum :84:

ya tanıdık ama onların köyü bilmem nerde gitsem giderim aslında ama baya sıkıntı çekerim tek tesellim onların daha güzel bir yuvaya kavuşmuş olması tamam ben onlara harika bakıyordum ama sonuçta ev burası ordaki gibi olmaz öf hep yalan bunlar ben ördeklerimi geri istiyorum

Ama haklısın daha rahatlardır onlar üzülme çok sık olmasa da gidip görürsün
Ben de bikaç tane kedi daha istiyorum ama köpeğim ve 1 kedim var köpeğim olmasa bikaç tane daha alırdım kedi ama zaten 1 kediyi bile öyle kıskanıo ki bikaç tane daha olsa çatlar hayvan

Özelden mi yazdılar ya bunları? Şaşırdım...

Kedi buldum ama yakaladım desem yeridir. Çok yabani, annesi olmadığı için bağırıp duruyordu arabaların motorlarına kaçıyordu. Ben de dayanamadım aldım yoksa bişey gelecek dışarda başına. Annem yıka diye tutturdu yıkadım ben de sesini çıkarmadı hiç kedicik hayret..

Aynen herşey var. Biraz önce far fırçası ruj fırçası vs aldım. Bazen çok kalabalık oluyor, adamlar o kadar kadına iyi dayaniyor. Hala akmadı mı onlar yaa? Sık sık yıka saçlarını. Aslında en iyisi kuaföre gitmen.

Ay kıyamam bakacak mısın?
İyi yapmışsın almakla :)

Israrla akmıo aynen duruo keşke bütün saçım bu renk olsaydı diplerini çok beğendim yeşil de olsa güzel duruo :/
Büyük ihtimalle gideceğim ya da silky coloration'ın lacivert rengi var daha önce boyamıştım ona boyarım

Eller aldı sevdiğimi
yooooooooooook kimse görmesin yüzümü
kızlar manyak depresyona girdim acılı şeyler paylaşın

Valla annem pek sesini çıkarmıyor. Bakacağım sanırım...
Her renk yakışır sana. Beyaz tenli ve renkli gözlülere cırt renklerin hepsi gidiyor.
Nasıldı o marka, iyi tutmuştu saçlarına diye hatırlıyorum. Yani en azından exiden iyi tutmuştu. Eğer yeşilde yakıştı diyorsan saçlarını bir kere açıp üzerine mavi boyarsan yeşil olur.

Ayy koca kafalar. Aah ah bi saysam size büyüttüğüm ördekleri... Hayalimdeki bahçeli eve taşındığım an alacağım bir dişi bir erkek. Kahverengileri yeşilbaş oluyor bunların. Sarıları beyaz, siyahları siyah.

Kızlar şu konuya bir bakın çok canım sıkıldı bu duruma...

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/453768-quotkadinlar-kulubu-bize-gore-genclerquotbu-demek.html

evet onlar koca kafalı demek benimkiler beyaz olacak kuğu gibi

Bak bak yazık bırakma zaten bi süre sonra baya alışırsın bırakamazsın.

Evet ben memnun kalmıştım o boyadan onu alayım bari açtırmaya korkuyorum :26:

Baktım şimdi ne aptal insanlar var ya tipik abazan erkek örnekleri

Kızlar amanın bosverin o siteyi.
O sitede zaten kkya takıntılılar.
İlk konuları değil bu.
Ordakilerin çoğu kadın gibi üye burada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…