Canım ben kedi yıkıcam 5 dkya geliyorum...
Evet bu ara burası sakin büyük ihtimal tatildedir herkes :/
Senin ördek olayın noldu aldın mı
Ouyy kıyamam çok tatlılardır olsun canım ya zaten tanıdıkmış istediğin zaman gidip göremez misin?
Çok özendim yaa ördek istiyoruum :84:
Canım beniiiim senin yüzünden değil ki tatlım bizim deli anımıza geldi yaptığımız şey doğru değildi ama yöneticilerin bana ettiği hakaretleri duysanız biraz fazla geldi bana çok kırıldım ve üzüldüm.
Ne karaktersizliğimiz kaldı ne oturmamış kişiliğimiz.
Canım gidelim beraber ya çok sevinirim bakalım yer sorununu da halledersek gidelim.
Eylüle kadar çok var daha konuşuruz.
Ben de seni söylemiştim arkadaş geldi boya var mı diye sordu ben de geldim demiştim :)
Güzel bi yer küçük ama dediğin gibi çok şey var şaşırdım çok da iyi sahipleri baya yardımcı olmuşlardı.
Şuan durum aynı dipler tam yeşil devamı siyah :26:
Özelden mi yazdılar ya bunları? Şaşırdım...
Kedi buldum ama yakaladım desem yeridir. Çok yabani, annesi olmadığı için bağırıp duruyordu arabaların motorlarına kaçıyordu. Ben de dayanamadım aldım yoksa bişey gelecek dışarda başına. Annem yıka diye tutturdu yıkadım ben de sesini çıkarmadı hiç kedicik hayret..
Aynen herşey var. Biraz önce far fırçası ruj fırçası vs aldım. Bazen çok kalabalık oluyor, adamlar o kadar kadına iyi dayaniyor.Hala akmadı mı onlar yaa? Sık sık yıka saçlarını. Aslında en iyisi kuaföre gitmen.
kızlar işte benim çocuklarım
mary elizabeth ve george
Eki Görüntüle 223799 Eki Görüntüle 223798 Eki Görüntüle 223800 Eki Görüntüle 223801
Eller aldı sevdiğimi
yooooooooooook kimse görmesin yüzümü
kızlar manyak depresyona girdim acılı şeyler paylaşın
Ay kıyamam bakacak mısın?
İyi yapmışsın almakla :)
Israrla akmıo aynen duruo keşke bütün saçım bu renk olsaydı diplerini çok beğendim yeşil de olsa güzel duruo :/
Büyük ihtimalle gideceğim ya da silky coloration'ın lacivert rengi var daha önce boyamıştım ona boyarım
kızlar işte benim çocuklarım
mary elizabeth ve george
Eki Görüntüle 223799 Eki Görüntüle 223798 Eki Görüntüle 223800 Eki Görüntüle 223801
[SUP][/SUP]
Çok alışılıo dimi insan bırakamıo bi hayvanı olunca
Slania'm bana eğlenceli bi folk grubu söyle yeni şarkılar istiyorum şöyle Korpiklaani tarzı
Valla annem pek sesini çıkarmıyor. Bakacağım sanırım...
Her renk yakışır sana. Beyaz tenli ve renkli gözlülere cırt renklerin hepsi gidiyor.
Nasıldı o marka, iyi tutmuştu saçlarına diye hatırlıyorum. Yani en azından exiden iyi tutmuştu. Eğer yeşilde yakıştı diyorsan saçlarını bir kere açıp üzerine mavi boyarsan yeşil olur.
Ayy koca kafalar.Aah ah bi saysam size büyüttüğüm ördekleri... Hayalimdeki bahçeli eve taşındığım an alacağım bir dişi bir erkek. Kahverengileri yeşilbaş oluyor bunların. Sarıları beyaz, siyahları siyah.
Kızlar şu konuya bir bakın çok canım sıkıldı bu duruma...
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/453768-quotkadinlar-kulubu-bize-gore-genclerquotbu-demek.html
amanın kasketliiiiiiiiibak sen gittin artık bu topiğe takılmaz oldum sen geldin ben geri geldim ... :86:
ben fazlalık mıyım yani şimdi :/
Bak bak yazık bırakma zaten bi süre sonra baya alışırsın bırakamazsın.
Evet ben memnun kalmıştım o boyadan onu alayım bari açtırmaya korkuyorum :26:
Baktım şimdi ne aptal insanlar var ya tipik abazan erkek örnekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?