Dostlarımla Sohbet Topiği

amanın kasketliiiiiiiii bak sen gittin artık bu topiğe takılmaz oldum sen geldin ben geri geldim ... :86:

ben fazlalık mıyım yani şimdi :/

Ayy şükürler olsun.
Keşke ben de online olsaydım o gün ben de dalga geçseydim ben de ceza alsaydım... Hakkaten dalga geçilmeyecek gibi değildi çünkü.
Ben olsaydım sizden gaz alır dalga geçerdim. Neyse susayım ben en iyisi şimdi. :18:
Yaa anlamadım herkes niye farklı farklı cezalar alıyor? Cecenn naptı da fazla ceza aldı? :44:

Canım ben büyük ihtimalle gideceğim konuştum bi arkadaşla sen de gelebilsen keşke eğer gelme şansın varsa birlikte gideriz çok güzel olur :)

Ben de çok istiyorum gitmeyi... İstanbul'da yaşayan Druid kılıklı bi arkadaş vardı onunla giderim diyordum ama o olmucak gibi. Seninle gitmeyi çok isterim çok iyi olur.. Eylül gelsin, kesinleşsin benim durumum.. Umarım izin alabilirim. Ama nerede kalacağız o da var.

Bu arada ben parfümerideki adama sordum böle böle bi kız geldi mi buraya diye. Bi de ondan duymak istedim saçlarının durumunu. Adam çok siyah dedi senin saçların için ama 3-4 kez daha boyasın oturur renk dedi. Sen naptın saçlarını?

birinin buralara sahip çıkması gerekiyodu
sende ceza alsan nolurdu
eğlendik ama sonra durum bildiğin gibi

gızlar ya kk ne kadar sessizleşti değil mi? sanırım herhes tatilde... eskiden birkonu açardık bin tane yorum olurdu şimdi ne ses ne nefes

Canım beniiiim senin yüzünden değil ki tatlım bizim deli anımıza geldi yaptığımız şey doğru değildi ama yöneticilerin bana ettiği hakaretleri duysanız biraz fazla geldi bana çok kırıldım ve üzüldüm.
Ne karaktersizliğimiz kaldı ne oturmamış kişiliğimiz.

Canım gidelim beraber ya çok sevinirim bakalım yer sorununu da halledersek gidelim.
Eylüle kadar çok var daha konuşuruz.
Ben de seni söylemiştim arkadaş geldi boya var mı diye sordu ben de geldim demiştim :)
Güzel bi yer küçük ama dediğin gibi çok şey var şaşırdım çok da iyi sahipleri baya yardımcı olmuşlardı.
Şuan durum aynı dipler tam yeşil devamı siyah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…