Birsürü yeni arkadastan kastın nedir Silvart'cım ?
Ben mi ya da sg_ceyda mı?
Beni tanımadın sanırım.
Ben kasketli.
Biz seni burada çok merak ettik.
Acaba nerde, ne oldu diye.
Ama bakıyorum sen triplerdeymişsin.
Ceyda dısında burada yeni hic kimse yok gene biz bizeyiz.
ve ben sunu anladım demek ki bizi o kadar cok sevmiyormussun :)
Bu kadar kolay vazgecebildigine göre sudan bir sebeple.
Hoşgeldiiin çabuk döndün neyse ki :)laydim bende geldiiim.
selam kızlaar
Birsürü yeni arkadastan kastın nedir Silvart'cım ?
Ben mi ya da sg_ceyda mı?
Beni tanımadın sanırım.
Ben kasketli.
Biz seni burada çok merak ettik.
Acaba nerde, ne oldu diye.
Ama bakıyorum sen triplerdeymişsin.
Ceyda dısında burada yeni hic kimse yok gene biz bizeyiz.
ve ben sunu anladım demek ki bizi o kadar cok sevmiyormussun :)
Bu kadar kolay vazgecebildigine göre sudan bir sebeple.
ben fazlalık mıyım yani şimdi :/
Hoşgeldiiin çabuk döndün neyse ki :)
Monica'm selamm
evet çabuk döndük
cecenn niye gelmedi ki :/
onun ceza süresü ne kadar acaba ?
ben de de yemek yiyip geiyorum
akşam konuşuruz
ben fazlalık mıyım yani şimdi :/
hayır bebişim o ben oluyorum
Silvart'cım sen haber vermeden gittin gelmedin gelmeyeceğini de yeni öğrendik ben hep sordum seni kimsenin haberi yoktu sensiz olmaz burası gel arada yahu :26:
vay ladciğimde özlemiş benioleyyyy merak etmeyin bebişer ben hep burdayım
selaaaaaam
napıyosunuz ?
Günaydın kızlar ben geldim.
Slania'cım neden senin yüzünden olsun suçlama kendini yok öyle bişey.
cecenn malesef bi süre daha aramızda olamayacak.
PamukSekeyim akşama gelir heralde,sg_ceyda hakkında bi bilgim yok malesef umarım en kısa zamanda döner aramıza...
Canım ben büyük ihtimalle gideceğim konuştum bi arkadaşla sen de gelebilsen keşke eğer gelme şansın varsa birlikte gideriz çok güzel olur :)
Özlemez miyim yavrum
Bidaha kaybolma ortalardan öyle habersiz
Sıcaktan patlayacağım sanırım sen napıosun canıım
Ayy şükürler olsun.
Keşke ben de online olsaydım o gün ben de dalga geçseydim ben de ceza alsaydım... Hakkaten dalga geçilmeyecek gibi değildi çünkü.
Ben olsaydım sizden gaz alır dalga geçerdim. Neyse susayım ben en iyisi şimdi. :18:
Yaa anlamadım herkes niye farklı farklı cezalar alıyor? Cecenn naptı da fazla ceza aldı? :44:
Ben de çok istiyorum gitmeyi... İstanbul'da yaşayan Druid kılıklı bi arkadaş vardı onunla giderim diyordum ama o olmucak gibi. Seninle gitmeyi çok isterim çok iyi olur.. Eylül gelsin, kesinleşsin benim durumum.. Umarım izin alabilirim. Ama nerede kalacağız o da var.
Bu arada ben parfümerideki adama sordum böle böle bi kız geldi mi buraya diye.Bi de ondan duymak istedim saçlarının durumunu. Adam çok siyah dedi senin saçların için ama 3-4 kez daha boyasın oturur renk dedi. Sen naptın saçlarını?
Ayy şükürler olsun.
Keşke ben de online olsaydım o gün ben de dalga geçseydim ben de ceza alsaydım... Hakkaten dalga geçilmeyecek gibi değildi çünkü.
Ben olsaydım sizden gaz alır dalga geçerdim. Neyse susayım ben en iyisi şimdi. :18:
Yaa anlamadım herkes niye farklı farklı cezalar alıyor? Cecenn naptı da fazla ceza aldı? :44:
Ben de çok istiyorum gitmeyi... İstanbul'da yaşayan Druid kılıklı bi arkadaş vardı onunla giderim diyordum ama o olmucak gibi. Seninle gitmeyi çok isterim çok iyi olur.. Eylül gelsin, kesinleşsin benim durumum.. Umarım izin alabilirim. Ama nerede kalacağız o da var.
Bu arada ben parfümerideki adama sordum böle böle bi kız geldi mi buraya diye.Bi de ondan duymak istedim saçlarının durumunu. Adam çok siyah dedi senin saçların için ama 3-4 kez daha boyasın oturur renk dedi. Sen naptın saçlarını?
gızlar ya kk ne kadar sessizleşti değil mi? sanırım herhes tatilde... eskiden birkonu açardık bin tane yorum olurdu şimdi ne ses ne nefes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?