Dostlarımla Sohbet Topiği

Sen taviz vermezsen cesaret edemez canım yaklaşmaya.
Tavrını koy sevgilin olduğunu ya söyle,ya da belli et

Aldatılmanın ne olduğunu madem biliosun o zaman kendini sevgilimin yerine koyup bana yakınlaşmayacağını empati kurarak anlayabilirsin de

Kedicikler küvette
Malesef yaklaşamıyorum şuan için biraz düzeleyim yine seveceğim (akıllanmadım yani )
Ben daha iyiyim ateşim düştü gözlerim hala şiş ve kızarık ama

Saol canımm kedi seven bi insanın kediye alerjisi olması çok kötü bişey :/
Bikaç güne kadar alerji testine gideceğim bana deri testi yapılmıştı sadece şimdi kan testi yaptıracağım aşısı falan varmış ama kan testi yapmadan aşı yapmıolarmış önce kan testi gerekiomuş...

Canım benim çıkmam lazım.
Sabah erken kalktım çok yorgunum.
Dayanamıyorum.
Yarın görüşürüz.
Seviyorum seni.
Çok öptümm!
Kendine iyi bak tatlım.

İğne fobim olduğunu bilio muydun?
Şuan gitmeme kararı aldım saol
Kan aldırırken canavara dönüşüyorum en son aldırdığımda 3 hemşire+annem zor tutmuştu beni

Ben geldim kızlar!
Bu sıcakta dışarı çıkmak akıl karı değil güneşe de alerjim var bide (her şeye olduğu gibi) şuan ellerimde kollarımda minik minik kırmızı lekeler oluştu kendimi kuleye mi kapatsam acaba her şeyden uzak anca öyle rahat ederim bu alerjik bünyeyle

Aynen ya sac rengi de modelleri de cok hos.. Hele bi girsin de söylesin bakalim o maviyi nasil elde etmis.

Cok klasik bir laf "farkliligi fikirlerimizle yaratalim".. Zaten hepimiz farkliyiz, düsüncelerimiz fikirlerimiz farkli. Ayrica farklilik olsun diye boyamiyorusun ki sen o renge saclarini. Kendine yakistirdigin ve begendigin icin boyuyorsun.

Evde kosusturuyor, talan ediyor evi.. Oof umarim bulunur bir an önce.. Cok kedi var cünkü yuva arayan. Bi de kedi biraz büyüdümü insanlar pek ilgilenmiyorlar. Büyümeden yuva bulsalar bari..

Hoşgeldin tatlım.
Bi ara bende çıktım bende dayanamadım geri geldim eve.
Benim öyle güneşe alerjim felan yoktur ama sıcağı pek sevmiyorum.
Çok bunalıyorum.
Bana serin sakin bir ortam olucak.

Konu sahibi online sanırım şuan ama konusuyla ilgilenmio pek.
Ben de dün saçlarını yeşile boyamak isteyen biriyle konuştum burda,bizim farklı renkler topiğine yönlendirdim ordan yardımcı oluruz dedim.

Benim kedim de öyle her yeri talan ederdi büyüdü duruldu biraz
İlanıma bikaç kişiden cevap gelmiş 2 tanesini sahiplenmek istiyorum demiş konuşacağım bakalım umarım alırlar

Hoşgeldin tatlım.
Bi ara bende çıktım bende dayanamadım geri geldim eve.
Benim öyle güneşe alerjim felan yoktur ama sıcağı pek sevmiyorum.
Çok bunalıyorum.
Bana serin sakin bir ortam olucak.

Güneş görünce hapşırmaya başlıyorum kaşınıo kollarım falan.
Okulda da cam kenarında otururdum hep perdeyi kapatırdım hocalar sen vampirsin derlerdi o zamanlar alerjim olduğunu bilmiodum rahatsız oluyorum diodum sonradan öğrendim ki alerjidenmiş

Kız seninde herşeye alerjin var.
Çok kötü bir durum.
Seni kan aldırmaktanda geri koydum.
Benim yüzümden
Bende hiç korkmam iğneden.
Böyle her sene 2.3 kez kanım alınır.
Benimde biraz sağlık problemlerim var.

Cidden çok kötü kan aldırmadan aşı yapılamıo aldıracağım mecburen.
Ben de çok kez kan aldırdım ama her seferinde aynı şekilde kötü olurum aşırı bi iğne fobim var :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…