Dostlarımla Sohbet Topiği

Böyle çocuklardan nefret ediyorum ailede bitio iş öyle gördülerse öyle yaparlar tabi.
Tamam canım konuşuruz yine

Kıza bak ya.
Hakaret etmiş resmen.
Benimde şu anda saçlarımı kıpkırmızı yapma hevesim var.
Yada mavi lacivert gibi bir renk istiyorum.
Seviyorum böyle renkleri.
Yada saçlarımı siyah yapıp uçları tamamen kızıl yaptırırım.
Tabii benimki izin vermiyor.
İzin verse 1 dk durmam.
Seviyorum bu tarz şeyleri.
Sorunlu demek ne demek ya ?

Son düzenleme:
Beğenmio olabilirsin ne diye hakaret ediosun.Ki konu bu yorumu gerektirecek bi konu değil.
Siyahlardan nasıl kurtulması gerektiğini sormuş saçlarımın renkleri nasıl olmuş diye değil.

Son düzenleme:
Kızlar saçımı boyamadan önceki resimlerime baktım da saçlarım zaten lacivert ağırlıklı bi renkmiş boşuna mı mahvettim saçlarımı :/

Cidden cok güzelmis canim ya. Acaba diyorum mavi boyayla siyahi karistirsan böyle bir renk elde edebilir misin yeniden. :44:

Palette'nin mavi siyahını kullanıodum ben de öyle düşündüm palette mavi siyahla ya da silky coloration lacivertle exicolor maviyi karıştırsam nasıl olur :44:

Günaydın kızlar çok hastayım bütün gece kedilere baktım kedi alerjim de var gözlerim yanıo hapşırmaktan bayılacağım şimdi ateşim de var biraz :/

Doktor kediden uzak dur dicek başka bişey dediği yok bir sürü ilacım var ama etrafımda kedi olduğu zaman bi etkisi olmuo
Astımımı tetikledi gece bikaç kere tıkandım çok halsiz hissediyorum...

Evitax neden üyelik iptali
Gördüm şaşırdım son cevap yazdığı konuları inceliyorum ama üyeliğinin iptalini istediği bişey yazmamış :44:

Son düzenleme:
Ben de haber vermedi demedim ki canım mesajlarını okudum hiçbişey söylememiş dedim.
Neyse artık vardır bi bildiği....

Geçen gün eski kitapçıya gidip kitaplarımı değiştirdim en sevdiğim şeydir okuyup arşivime saklamaya değer bulmadığım kitapları eski kitapçımda değiştirmek
Aklımda başka kitaplar vardı alacağım,ama annem sağ olsun bana polisiye gerilim al bikaç tane diye tutturunca çoğunu anneme almak zorunda kaldım kendi listemdekiler kaldı.
Agatha Christie,Stephen King vs ben de okurum çok da severim ama bi süre ara verip klasikleri okumaya niyetlenmiştim Shakespeare'in bütün tragedyalarını okuyacağım.
1950 basımı İlahi Komedya buldum çok değerli artık 50'li basımlar kalmadı onu almam lazım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…