Dostlarımla Sohbet Topiği

bebişler sizleri çok sevdiğim bir şarkı ile selamlıyorum

[video=youtube;6KxtgS2lU94]http://www.youtube.com/watch?v=6KxtgS2lU94[/video]

Palette'nin mavi siyahını kullanıodum ben de öyle düşündüm palette mavi siyahla ya da silky coloration lacivertle exicolor maviyi karıştırsam nasıl olur :44:

Ben niye düsünmedim bunu daha önceden yaa. Dipleri %6lik, uclari %9luk oksidanla boyarsin esitlenir renk. Oksidanlardan anlarsin dimi?

Günaydın kızlar çok hastayım bütün gece kedilere baktım kedi alerjim de var gözlerim yanıo hapşırmaktan bayılacağım şimdi ateşim de var biraz :/

Canim gecmis olsun... Annen ilgilensin kedilerle olmaz mi? Ya da evde bi baskasi varsa o ilgilensin.

Silvart'cım hoşgeldiin Slania'm sen de
Bütün gün yattım ayağa kalkacak halim yok gece onlarla uyudum ondan heralde
Annem bakıo şimdi ablam da evde onlar ilgilenio kedilerle sevmek istiyorum ama yaklaşamıyorum

Canım ben de öyle düşündüm umarım bu sefer olur koyu da olsa mavi olur heralde dimi ?

Son düzenleme:

Hosbulduk canim.. Cikmadim ama pcyi bos birakinca offline olmusum.
E kedilerle yatarsan olacagi bu tabi kuzum ama dayanamiyorsun dimi. Canim yat sen dinlen, sicakta hic cekilmez hastalik.
Uclari zaten her türlü koyu tutuyor ama böyle yaparsan diplerinin de koyu tutacagi kesin. Oksidanini da iyi ayarlarsan biraz koyu da olsa istedigin rengi elde edebilirsin. Ben onlineim ama pc basinda olmayabilirim...

Sac rengiyle ilgili konumda o kadar yardim istedim ama kimse yardimci olmadi, hic mi yok o rengi kullanan anlamadim.
Senin konunu canlandirayim biraz, bir kac sorunlu (!) insanin resimlerini koyayim..
Bu arada kediciklere talip cikti mi?

Bütün gece onlarla ilgilendim odamda

lazrail'in mavisi ne güzel dimi gördün dimi sen onu?
Bikaç soru sordum ona konusunda ama girmedi henüz sanırım.

Sac rengiyle ilgili konumda o kadar yardim istedim ama kimse yardimci olmadi, hic mi yok o rengi kullanan anlamadim.
Senin konunu canlandirayim biraz, bir kac sorunlu (!) insanin resimlerini koyayim..
Bu arada kediciklere talip cikti mi?

Lütfen farklılığı fikirlerimizde yaratalım!
Ne garip insanlar var yahu zaten saçını ne renge boyarsan boya doğallığından ödün vermiş olunmuo mu sonuçta kendi rengin dışında doğal olmayan bir renge boyuyosun.
Her saç boyayan sorunlu o zaman.
Kedilere yuva hala bulamadık seninki nerde bakıomusun hala canım

Son düzenleme:
kızlar ya en iyi arkadaşımla kavga ettim çok ağır şeyler söyledim ama şimdi çok pişmanım özür diledim ama tık yok ... ne yapsam sizce

kızlar ya en iyi arkadaşımla kavga ettim çok ağır şeyler söyledim ama şimdi çok pişmanım özür diledim ama tık yok ... ne yapsam sizce

Canım en iyi arkadaşınsa anlayışlı davranır üzülme özür de dilemişsin şimdi sinirlidir cevap vermeyebilir ama düzelir aranız merak etme :)

Ben lisedeyken en yakın arkadaşıma vurmuştum tartışma esnasında ve o kadar pişman olmuştum ki özür dilememe rağmen bikaç gün konuşmamıştı benimle ama samimiyetimi pişmanlığımı görüp anlayınca affetmişti sen de pişmansın anlar seni ve affeder emin ol:78:

Kızlar!
Size anlatıcaklarım var.
Bugün annemin yanındaydım ona yardım ediyordum.
Yan tarafta bir dükkan var.
Kadın annemin arkadaşı.
Birde benden küçük oğlu var.
Çocuk benden 1 yaş küçük.
Bugün oda ordaydı bizde annemle yan tarafa geçmiştik.
Öyle sohbet ediyorduk felan.
Çocugun konusmalarını aykırı buldum cok saygısızca konusuyordu onu uyardım.
Herneyse..
Sonra bizim tarafa gectim babamlar gelmisti.
Cocuk anneme benim icin demis ki " Çok harbi kız, Hiç bir lafın altında kalmıyor. Çok beğendim, hoşlandım kızından "
Annemde beğendin mi demiş çocuk " Çok beğendim hoşuma gider böyle şeyler demiş "
Birde yüzüğümdeki parmağı gördü, telimde benimkinin resmini gördü.
Çok şaşırdım.

Son düzenleme:

Aa çocuk direkt anneye açmış olayı cesarete bak

Aa çocuk direkt anneye açmış olayı cesarete bak

Hiç sorma canım ya.
Annemde bana o kadar şirin anlatıyor ki.
Çok güldüm
Çocuk utanmasa beni annemden isticekmiş neredeseyse.
Birde bana sürekli şey diyip durdu : Sen bize gel benimle takıl 5.6 gün fıstık gibi olur çıkarsın. Kilo almak sana çok yakışır. Ayarla anneni hep beraber adalara gidelim denize gidelim felan..

Annemde bana şirin çocuk ama sempatik bak sendende hoşlanmış. Ben seviyorum o çocugu çok iyi biri diyor.
Resmen damat olarak görmeye başladı çocugu.

Son düzenleme:

Anneyi tavlamış o da razı artık senin işin zor
Şaka bi yana senin elinde yüzüğünü görüp hala açılmasına şaşırmışsın da neler var biliomusun geçen gün kuzenimin karısı anlattı kendinden kaç yaş küçük adamın biri çıkma teklifi etmiş ben evliyim 15 yaşında kızım var demiş kuzenin karısı, olsun ben kabul ederim demiş adam

Son düzenleme:

Oha.
Şaka gibi ya.
Ne insanlar var..
Nereye gidiyoruz böyle yahu?

Annen de kızımın sevgilisi var deseymiş keşke.
Pek gitmediğin biyerse sorun olmaz da seni sık sık görürse kafayı daha fena takabilir

Kız bizim dükkanın hemen yanı.
Annemede yardım etmek zorundayım. :S
Yarında gidicem.
Haftaya kadar gidip gelmek zorundayım annem tek başına yapamazlar işleri.
Ne olucak bilmiyorum.
Kız annem benimkini bilmiyor ki. :/
Barıştıgımızı söylemedim ona.
Ama yüzükten belki biseyler anlamıstır bilemiyorum. :/

Birde bana eski sevgilisini anlatıyor çocuk.
İşte 2 sene çıkmışlar kızı bir kez bile aldatmamış.
Çok sevmiş.
Kız onu bırakmış..
Ondan sonra kimseyle çıkmamış.
Üstü kapalı bana gönderme yapıyor sanırım bak sadığım, iyiyim gibilerden.

Annen anlamış da olabilir ama belki çocuğu beğenirsin sevgilin olduğunu söylerse kızarsın diye söylememiştir
Hep gidip geliosan sevgilin olduğunu ve onu istemediğini açıkça söyle başını ağrıtmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…