Dostlarımla Sohbet Topiği

yaşasın ben hep artı aldım
okulda bile bu kadar devamlılık yapmamıştım
çok hayırlı bir üyeyim

cecenn yokken yoklamayı almamıştım
Sen yokken de alamam yahu elim gitmez - yazmaya

ayy nasıl alıştık birbirimize
sabahtan ders çalışmayı bitiriyorum ki akşam gelebiliyim diye.
sizi çok seviyorum
haftasonu yokum galiba denize gidebilirmişiz.
gerçi eylülün ortasına geldik nerdeyse ama

Canım yaa cidden çok alıştım ben size
Ben de h.sonu Bodrum'a gidebilirim eylül oldu biz tatile yeni çıkıyoruz

Ben gidiyorum hala yol yorgunluğunu atamadım o kadar da uyudum
Yarın konuşuruz canlarım
İyi geceler herkese

Ben de yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum
Ayrıntıları okuyorum şimdi
Kaç kilosun bu arada?

arkadaşlarınla evden vazgeçmişsin sanırım

bu diyete devam ediyormusun?nasıl gidiyor?ben pazartesi yaptım.patates gününnden sonra vazgeçtim.patatesi ye 10 dk sonra açsın bıraktım normal diyet yöntemine döndüm

Evet gelip gelmeyeceği kesin değil malesef :/
Bu gün diyetin ilk günü
Uyandığımdan beri sadece 3 küçük haşlanmış patates yiyebildim
Tuz olmaması çok kötü midemi bulandırdı kuru patates
Şuan pek açlık hissetmiyorum bakalım yarın ne olacak
Yarın için brokoli falan aldım yarın sebze günü
Sen hangi diyeti yapıosun şuan?

herşeyden az az yiyorum.3 ana 3 ara yiyorum.bu şekilde beslenip üstüne spor yaptıgım zaman haftada 1,5 kg gidiyor bu diyetide bayram fazlaları gitsin diye yapmıstım olmadı bıraktım

Ben yokken catır catır almışsın ama bende ugramıyorum bundan sonra topıge
Ayy canıııım kim gelmiş ama sen artık hiç gelmeyeceğini söylemiştin
Elimin - yazmaya gitmediği insanlar arasında sen de varsın

slm yawrucanlarrrrr:))
Selamlarr
herşeyden az az yiyorum.3 ana 3 ara yiyorum.bu şekilde beslenip üstüne spor yaptıgım zaman haftada 1,5 kg gidiyor bu diyetide bayram fazlaları gitsin diye yapmıstım olmadı bıraktım
Benim şimdilik iyi gidiyor bakalım 5 kilo verebilecek miyim

ya kızlar ben laptop kullanıyodum bugün geldim ne görim ekranı çatlamış
Kararmış heryeri abimin var ama onu kullananm
bununlada sadece bi köşesinden görebiliyorum ya
Ekranı değiştirme falan gibi bişey olabilirmi götürsem ne dersiniz?

düştüyse falan ekran kartı bi hasar görmüş olabilir mi ? pek anlamam ama

Aaa neden olmuş öyle
Ekran değişimi yapılabilio canım bi araştır onu sen

Tamam kıızlar bir araştırımde olmassa sabahları abimin bilgisayrdan takılırım artık

Dayanamıyorum hasretinize Başıma çok şeyler geldi o yüzden giremedim hayatım yoksa az da olsa ugrayacaktım.

Neler oldu canım :26:

Bayıldım sıcaktan olsa gerek hastaneye kaldırdılar. Sonra arkadaşım aramış babamda anlatmış olanları. Yeni yeni ayılırken babamla annemle konuşuyorum noldu falan diye sonra içeri biri girdi Aşşş dedi aşkım diyecekti sevgilim herhalde sonra babamları görünce durdu biraz. Babam yanlış oldu heralde dedi ben yok yok dedim sonra arkadaşın mı dedi sevgilimle ben bakışıyoruz ama bir şeyde diyemiyorz sonra arkasından arkadaşım girdi x amca kuzenim diye sonra babam hee felan dedi, hoşgeldiniz oturun dedi tanıştılar tabi ama bilmiyor sevgilim olduğunu Orada bakışarak geçirdiğimiz 5 dakika ömrümden 5 sene götürdü

Sonra okuldan beni seven bir çocuk vardı konularda anlatmıştım size de söylemişimdir arkadaşım sadece. O geldi hastaneye cümbür cemaat sorma gitsin Şimdi gülüyorum ama hasta yatağımda nasıl idare etmeye çalışıyorum bilemezsin bi daha bayılacaktım az kalsın

Tahlillerim temiz çıktı tam hastaneden çıkyorum arkadaşım aradı bizim sınıftan bi arkadaşımız kaza geçirmiş aynı hastanedeyiz onun yaanına gittim. çok üzüldüm kötü bir haftaydı benim için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…