Bayıldım sıcaktan olsa gerek hastaneye kaldırdılar. Sonra arkadaşım aramış babamda anlatmış olanları. Yeni yeni ayılırken babamla annemle konuşuyorum noldu falan diye sonra içeri biri girdi Aşşş dedi aşkım diyecekti sevgilim herhalde sonra babamları görünce durdu biraz. Babam yanlış oldu heralde dedi ben yok yok dedim sonra arkadaşın mı dedi sevgilimle ben bakışıyoruz ama bir şeyde diyemiyorz sonra arkasından arkadaşım girdi x amca kuzenim diye sonra babam hee felan dedi, hoşgeldiniz oturun dedi tanıştılar tabi ama bilmiyor sevgilim olduğunuOrada bakışarak geçirdiğimiz 5 dakika ömrümden 5 sene götürdü
Sonra okuldan beni seven bir çocuk vardı konularda anlatmıştım size de söylemişimdir arkadaşım sadece. O geldi hastaneye cümbür cemaat sorma gitsinŞimdi gülüyorum ama hasta yatağımda nasıl idare etmeye çalışıyorum bilemezsin bi daha bayılacaktım az kalsın
Tahlillerim temiz çıktı tam hastaneden çıkyorum arkadaşım aradı bizim sınıftan bi arkadaşımız kaza geçirmiş aynı hastanedeyiz onun yaanına gittim. çok üzüldüm kötü bir haftaydı benim için...
Canııım çok geçmişler olsun dikkat et kendine
bu arada fazla adrenalin dolu bir hafta yaşamışsın
Bayıldım sıcaktan olsa gerek hastaneye kaldırdılar. Sonra arkadaşım aramış babamda anlatmış olanları. Yeni yeni ayılırken babamla annemle konuşuyorum noldu falan diye sonra içeri biri girdi Aşşş dedi aşkım diyecekti sevgilim herhalde sonra babamları görünce durdu biraz. Babam yanlış oldu heralde dedi ben yok yok dedim sonra arkadaşın mı dedi sevgilimle ben bakışıyoruz ama bir şeyde diyemiyorz sonra arkasından arkadaşım girdi x amca kuzenim diye sonra babam hee felan dedi, hoşgeldiniz oturun dedi tanıştılar tabi ama bilmiyor sevgilim olduğunuOrada bakışarak geçirdiğimiz 5 dakika ömrümden 5 sene götürdü
Sonra okuldan beni seven bir çocuk vardı konularda anlatmıştım size de söylemişimdir arkadaşım sadece. O geldi hastaneye cümbür cemaat sorma gitsinŞimdi gülüyorum ama hasta yatağımda nasıl idare etmeye çalışıyorum bilemezsin bi daha bayılacaktım az kalsın
Tahlillerim temiz çıktı tam hastaneden çıkyorum arkadaşım aradı bizim sınıftan bi arkadaşımız kaza geçirmiş aynı hastanedeyiz onun yaanına gittim. çok üzüldüm kötü bir haftaydı benim için...
selam kızlar sohbetimiz bol olsun ben geldim
ladyim bu arada yoklama almışsın uzun bi aradan sonra sevindim
Ben de geldim kızlar
Joule çok geçmiş olsun yahu :26:
Baban karşı mı sevgili olaylarına
Ucuz atlatmışsın o zaman
çok skılıyorum ben yaa nasıl aldm bu kiloları anlamıorum fotolarıma bakıp bakıp vay be neymşm diorumwermek istiorum bunları daraldm ay zaten mide problemm yüznden yiemiorum 1 bçuk gtmş oh mis
Yok canım değil ama ben söylemek istemiyorum çekiniyorum yaniNe gerek var bilmesine evlenmeden önce söylerim
Teşekkür ederim ceyda hosgeldin
ay tv de izlicek bişi bulamadım
Bende tv den attım kendimi pc ye ders çalşmalıyım 2 tane testım var ama çözesm yok offf ..:/:/
ders önemli bişi tabi vala ihmal etme testlerini çöz canım
iyi akşamlar
soracağın soru var ise buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?