Dostlarımla Sohbet Topiği

Cidden yahu mesaj doldurma topiği var canım niye buradasınki?
Hayır amaç sohbetse arkadaşlıksa başımızın üstünde yerin var.

Ben Hollandada bir ozel sirkette Insaat projeleri ile ilgileniyorum. Fizigimi oylesine yazmistim. Siz bana bakmayin :)
Bak mesaj sayını doldurmaya geldin ama doğuz bin doğuğüzüncü mesajı sen yazdın görüomusun şans
Çiçek verip uğurluyoruz biz böyle olunca prosedür böyle

Ben orada okumak istiyorum yahu. Herkes tutturmuş bir tıp oku gidiyor. Ben sevmiyorum diyorum yok anlatamıyorum. Baskı değil de ikna çabaları... Annemlerden değil dışarıdan akraba ve arkadaşlarından bi de... Tıp okumak için çok sevmek gerekir. Ben 6 senemi ders çalışarak geçirmem her okuduğum yıl için 1 trilyon versinler okumam ya. Anlatamıyorum millete. Ders çalışmayı sevmem şimdiye kadar bilinçli olduğum için çalıştım düzenli bi şekilde. Tamam her meslek zordur ama o doktorların 6 yılda ne cektiğini ben bilirim. Yok yok asla olmaz, okumam diyorum kime diyorum. Nato mermer nato kafa.

Ben Hollandada bir ozel sirkette Insaat projeleri ile ilgileniyorum. Fizigimi oylesine yazmistim. Siz bana bakmayin :)

2 mesajım kaldı derken. hala oyun bölümü sanıyosun sanırım burayı.
yine yanlış adres.
bu arada yemeğimi alıp geldim laydim yalnız kalmıza gönlüm el vermedi. birazdan çıkarım

Bence siz en iyisi konu basligini degistirin... Buyrun sohbete diyorsunuz, ama masallah kovmaktan beter ediyorsunuz... Neyse arkadaslar sizleri mesgul ettigim icin ozur dilerim.. Iyi geceler...

Şimdiye kadar muhabbete gelen kimseyi kovmadık biz
Ama sen mesaj sayını doldurmak istediğini söyledin sabredin bilmemne
Yani sohbet için gelmediğini açıkça belirttin
Aslında gereksiz yere mesaj yazmak ceza sebebi biz kötü içerik yapmadık aksine yol gösterdik

Bence siz en iyisi konu basligini degistirin... Buyrun sohbete diyorsunuz, ama masallah kovmaktan beter ediyorsunuz... Neyse arkadaslar sizleri mesgul ettigim icin ozur dilerim.. Iyi geceler...

canım bak mesajın başına 2 mesajım kaldı yazmışsın.
sohbet ediceksen buyur. ama mesaj sayını yükseltmek istiyorsan ya oyun bölümünü yada geyik topiğindeki mesaj sayısıyla ilgili konu senin için daha uygun.

canım istemediğin mesleği kesinlikle yapma.
zaten senin mantığn buna izin vermez tanıdığım kadarıyla.
hayalinde ne varsa o mesleği yap.

Aynen bana da sosyoloji yazma diye çok söylendiler ne yapacakmışım bilmemne
Sen nereyi istiosan orayı oku canımm
Tıp diye bi ara bana da tutturdular ama tm seçtim sustular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…