Afiyet olsun canımŞaka yaptım zati
Gizemli misafirimiz kim
Memnun oldum Nisa.
Kızlar erasmus dışnda yurt dışında nasıl okuyoruz? Üniv.
Bak mesaj sayını doldurmaya geldin ama doğuz bin doğuğüzüncü mesajı sen yazdın görüomusun şansBen Hollandada bir ozel sirkette Insaat projeleri ile ilgileniyorum. Fizigimi oylesine yazmistim. Siz bana bakmayin :)
Ben Hollandada bir ozel sirkette Insaat projeleri ile ilgileniyorum. Fizigimi oylesine yazmistim. Siz bana bakmayin :)
Ben Hollandada bir ozel sirkette Insaat projeleri ile ilgileniyorum. Fizigimi oylesine yazmistim. Siz bana bakmayin :)
Bence siz en iyisi konu basligini degistirin... Buyrun sohbete diyorsunuz, ama masallah kovmaktan beter ediyorsunuz... Neyse arkadaslar sizleri mesgul ettigim icin ozur dilerim.. Iyi geceler...
Bence siz en iyisi konu basligini degistirin... Buyrun sohbete diyorsunuz, ama masallah kovmaktan beter ediyorsunuz... Neyse arkadaslar sizleri mesgul ettigim icin ozur dilerim.. Iyi geceler...
2 mesajım kaldı derken. hala oyun bölümü sanıyosun sanırım burayı.
yine yanlış adres.
bu arada yemeğimi alıp geldim laydim yalnız kalmıza gönlüm el vermedi. birazdan çıkarım
Ben orada okumak istiyorum yahu. Herkes tutturmuş bir tıp oku gidiyor. Ben sevmiyorum diyorum yok anlatamıyorum. Baskı değil de ikna çabaları... Annemlerden değil dışarıdan akraba ve arkadaşlarından bi de... Tıp okumak için çok sevmek gerekir. Ben 6 senemi ders çalışarak geçirmem her okuduğum yıl için 1 trilyon versinler okumam ya. Anlatamıyorum millete. Ders çalışmayı sevmem şimdiye kadar bilinçli olduğum için çalıştım düzenli bi şekilde. Tamam her meslek zordur ama o doktorların 6 yılda ne cektiğini ben bilirim. Yok yok asla olmaz, okumam diyorum kime diyorum. Nato mermer nato kafa.
Ben orada okumak istiyorum yahu. Herkes tutturmuş bir tıp oku gidiyor. Ben sevmiyorum diyorum yok anlatamıyorum. Baskı değil de ikna çabaları... Annemlerden değil dışarıdan akraba ve arkadaşlarından bi de... Tıp okumak için çok sevmek gerekir. Ben 6 senemi ders çalışarak geçirmem her okuduğum yıl için 1 trilyon versinler okumam ya. Anlatamıyorum millete. Ders çalışmayı sevmem şimdiye kadar bilinçli olduğum için çalıştım düzenli bi şekilde. Tamam her meslek zordur ama o doktorların 6 yılda ne cektiğini ben bilirim. Yok yok asla olmaz, okumam diyorum kime diyorum. Nato mermer nato kafa.
2 mesajım kaldı derken. hala oyun bölümü sanıyosun sanırım burayı.
yine yanlış adres.
bu arada yemeğimi alıp geldim laydim yalnız kalmıza gönlüm el vermedi. birazdan çıkarım
Tam üstüne bastınız, SOHBET topiğiMesaj doldurma değil. Sevgiler
Aynen bana da sosyoloji yazma diye çok söylendiler ne yapacakmışım bilmemne
Sen nereyi istiosan orayı oku canımm
Tıp diye bi ara bana da tutturdular ama tm seçtim sustular
laydim sende hemşire tipi var
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-...sim-alani.html (Mesaj sayısı doldurmak isteyenlerin paylaşım alanı)
Nisa Burda Devam Edebilirsin
Kan aldıramayan iğneden korkan hemşireyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?