Dostlarımla Sohbet Topiği

Erasmusla olmaz o sanırım
2.seneden sonra gidersin

Şimdi baktım amerikada TOEFL ve SAT sınavlarını kazanıp başvuru yapabileceğimiz ünivler varmış herhalde. Ben öğretmenlerimle konuşayım bunu Los Angeles, New York gitmek istiyorum yani. Master yapar dönerim

Dilin nasıl canım?
Ben de 2.senemde wat yapacağım
Üni.den sonra da hayatımı yurt dışında (Abd ya da Japonya) sürdürmeyi düşünüyorum

Dilin nasıl canım?
Ben de 2.senemde wat yapacağım
Üni.den sonra da hayatımı yurt dışında (Abd ya da Japonya) sürdürmeyi düşünüyorum

İngilizcem iyi aslında liseye başlarken çok iç açıcı değildi pratik ama 4 sene de aksanlarına kadar kaptım tabi onlar kadar aksanlı olmuyo ama akıcı ve anlaşılabilir konuşuyorum. Bir de illa İngilizce olması şart değil Fransızca biliyorum, Fransa da olabilir. Çat pat italyancam da var gittiğimde derdimi anlatabilirim. Yani yurt dışında okuyup Türkiyede çalışmak istiyorum diyelim.

Zaten gittiğinde de çok rahat öğrenirsin tam olarak
Bi dili kendi ülkesinde anadili gibi öğrenme süresi 3 aydır derler
Mutlaka başka bi ülke ile bi bağlantı olmalı diye düşünüyorum ben
Mutlaka gidilmeli yani
Umarım gidebiliriz

Umarım. Çok istiyorum gitmeyi. Bizim gizemli misafirmizde gitti. Ben de kaçayım çok uykum geldi İyi geceler.

İyi geceler canım ben de gideyim kitap okuyayım
Bu ara hayatım şu üçlü içerisinde geçio:
Kitap,Denizler İmparatoru,Kk

Günaydın iyiyim kendi adıma sen nasılsın?

Kızlar ilk sınavı atlattım fena değildi yarında var bitsede kurtulsam

Esrarengiz olaylar çözülmemiş olmadı ama

Hem esrarengiz olaylar çözülmedi hem de biz topikten kovan kötü üyeler ilan edildik
Geçmiş olsun bu arada, Yarınki sınavın için Allah zihin açıklığı versin

Hem esrarengiz olaylar çözülmedi hem de biz topikten kovan kötü üyeler ilan edildik
Geçmiş olsun bu arada, Yarınki sınavın için Allah zihin açıklığı versin

Ciddimisin okudum gerçi geçmişi gördüm
Sağol canımcım

cecennim sevindim sınavının iyi geçmesine :)
bu arada ben geldiiim

Sağol ceydacım Hoşgeldinn

Ben çıkıp biraz yatarım akşam gelirim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…