Dostlarımla Sohbet Topiği

canım istemediğin mesleği kesinlikle yapma.
zaten senin mantığn buna izin vermez tanıdığım kadarıyla.
hayalinde ne varsa o mesleği yap.
6 yıl zor. Ben hayatta zora gelecek insan değilim maalesef. Her meslek zordur ama ben meslek seçerken okuması ve yapması kolay mı diye seçiyorum. Çünkü rahat yaşayan bi insanım. Diyorum ki bir daha 17me gelemem 18ime gelemem onu da kitaplar arasında harcayamam. Kötü bir şey biliyorum, keşke tıp okuyanlar kadar azimli olabilsem ama dediğim gibi ben bu yaşa bi daha gelmeyeceğim, hayatımı yaşayacağım diyorum. İtirazı olan kimse çıkmadı şu ana kadar, çıkarsa cevabını alır zaten. Felsefe bu, böyle yaklaşıyorum olaylara o yüzden de zora gelemiyorum. Yaşantımı kısıtlayacak şeylere hiç gelemiyorum. Okumak istediğim meslekler kolay değil ama zor da değil. Çoğu kişi gibi istiyorum ki kolay olsun, kazancı beni çekip çevirsin, seveyim. O mesleği de buldum. Dha ne demeye çenelerini tutamazlar anlamıyorum...
Aynen bana da sosyoloji yazma diye çok söylendiler ne yapacakmışım bilmemne
Sen nereyi istiosan orayı oku canımm
Tıp diye bi ara bana da tutturdular ama tm seçtim sustular
Anlatamıyorum insanlara yahu. Neyseki annem babamdan yana sorunyok.
yemedim aldım şimdi yiyiyorum

Afiyet olsuuuun

amaaan takma kimseyi boşver.
mesleği yapacak olan sensin. annen baban bile karışmıyorsa kimseye birşey söylemek düşmez.

kızlar yemeğimi yedim. ben çıkıyorum
şu kitabı yarına kadar bitireyim
görüşürüz.

ediit : 3c3 bari ben gidince konuşta kim olduğunu bilelim.
boz sukütu

Son düzenleme:
amaaan takma kimseyi boşver.
mesleği yapacak olan sensin. annen baban bile karışmıyorsa kimseye birşey söylemek düşmez.

Aynen Ben yaşlanma korkusu olan biriyim biliyomuydunuz? Canımı sıkacak tek bir olay istemem günümde deliyim o konuda. Canımı sıkana hayatı dar ederim sen nasıl benim günümü kötü geçirmeme sebep olursun diye, öyle takıntılı biriyim. Bana tıp oku diyolar, nöbetiydi vs.vs.vs. Dünyayı verseler okumam diyorum kadına hala 10 milyar maaş alıyo ama diyo bana

kızlar yemeğimi yedim. ben çıkıyorum
şu kitabı yarına kadar bitireyim
görüşürüz.

ediit : 3c3 bari ben gidince konuşta kim olduğunu bilelim.
boz sukütu

Tamam canım ben de çıkacağım birazdan kitap okuyayım ben de
Biz susmadıkça bitiremeyecek kim olduğunu da öğrenemeyeceğiz sanırım
İyi geceler

Amaan ne derlerse desinler boşver

aynen sadece kendinin ne düşündüğü önemli.

Selamlar irem60

Yakında topiğimiz ebook olacak kızlar telif hakkı isteyelim
Sabahtan beri okunduğuna göre oldukça sürükleyici

Kızlar ben erasmusu çok araştırdım ama net cevaplar alamıyorum bilen biri özetleyebilir mi lütfen?

Canım kartalicce erasmus yapmıştı o daha iyi bilir gelince sor hemen
Önceki sayfalarda anlatmıştı
Okulun yurt dışına gönderio hangi üni ile anlaşmalıysa
Pek bilgim yok benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…