aynı canım evdeydim.
senin nasıl geçti ?
Ceyda benimkiler daha güzell hahaaaa
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz-f351/
canım bu linke konu aç istersen daha çok yardımcı olan olur
Canıııııııııııııım
ben 21 yaşındayım, yeterince tanımıyorum ve güvenmiyorum, zaten hayatıma girmesinden kastım aslında kalbime girmesi, gerisi kendiliğinden gelir gibi, yeterince tanımıyorum ama düzgün biri olduğunun farkındayım, bir de ben okuluma döndüğüm zaman görüşme durumumuz illa ki başbaşa görüşme şeklinde olucak olursa, yani illa ki bikaç buluşma sonrasında bişeye bağlanmak zorunda kalıcak, tedirginim :S
ben 21 yaşındayım, yeterince tanımıyorum ve güvenmiyorum, zaten hayatıma girmesinden kastım aslında kalbime girmesi, gerisi kendiliğinden gelir gibi, yeterince tanımıyorum ama düzgün biri olduğunun farkındayım, bir de ben okuluma döndüğüm zaman görüşme durumumuz illa ki başbaşa görüşme şeklinde olucak olursa, yani illa ki bikaç buluşma sonrasında bişeye bağlanmak zorunda kalıcak, tedirginim :S
Kıskanma güllerimii
hiçte bilem ben gül sevmem hem
Konuyu açtıktan sonra bize haber ver geliriz hemen topiğine :)tamam çok teşekkürler :)
Ben varya ben kendime zorla çiçek verdirtıyorum sevgilim olsa herhalde onada aynısı yaparım laydmm öpuyorum senı kocaman tşekkür :):)
asıl sen benim rengarenk çiçeklerimi kıskanma:84:
delüüüçatlıyorum orta yerimdenn
selammm kızlarrrr
ay bugün yine çok caşasım var ama durduruyorum kendimi
kim derki köpek kadar sevdiği sevgilisinden 8 gündür ayrı bu kız diye
ay bugün yine çok caşasım var ama durduruyorum kendimi
kim derki köpek gibi sevdiği sevgilisinden 8 gündür ayrı bu kız diye
Selammmmmmm
Zaman ne çabuk geçiyo ya ne olduğunu anlamadan 8gün olmuş vaybee:26:
8 gün oldu mu yahu :26:
En son mesaj atmıştın derslerin konusunda ne dedi ona?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?