Dostlarımla Sohbet Topiği

kızlarr, çok alakası daldım pek daimi kk üyesi değilim ama sanırım yardıma ihtiyacım var, burada bana yardım edebilcek birileri var mıdır?

Veeeeee topiğimizin 1000.mesajının sahibiiii

cecenn

Tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm

Son düzenleme:
hemen durumu şu şekilde özetliyim, 3 senedir tüm erkeklerden uzak duruyorum ve şimdi hayatıma biri girmek üzere amama o benden 10 yaş büyük, kafam çok karışık, tavsiyelerinize ihtiyacım var..

Sen kaç yaşındasın yeterince tanıyomusun güveniyomusun?

hemen durumu şu şekilde özetliyim, 3 senedir tüm erkeklerden uzak duruyorum ve şimdi hayatıma biri girmek üzere amama o benden 10 yaş büyük, kafam çok karışık, tavsiyelerinize ihtiyacım var..
Neden uzak duruosun başından neler geçti bilemediğimiz için kesin yorumlar yapamayız bence sen 'bir derdim var' bölümüne ayrıntılı bi konu aç ordan okuyup yardımcı olalım
oyhhhh çok teşekkür ederim Laydimmmm
hep böyle önemli mesajları ben yazıyorumm

Evett cidden :13::13::13::13::13::13:

Sen kaç yaşındasın yeterince tanıyomusun güveniyomusun?

ben 21 yaşındayım, yeterince tanımıyorum ve güvenmiyorum, zaten hayatıma girmesinden kastım aslında kalbime girmesi, gerisi kendiliğinden gelir gibi, yeterince tanımıyorum ama düzgün biri olduğunun farkındayım, bir de ben okuluma döndüğüm zaman görüşme durumumuz illa ki başbaşa görüşme şeklinde olucak olursa, yani illa ki bikaç buluşma sonrasında bişeye bağlanmak zorunda kalıcak, tedirginim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…