kızlarr, çok alakası daldım pek daimi kk üyesi değilim ama sanırım yardıma ihtiyacım var, burada bana yardım edebilcek birileri var mıdır?
kızlarr, çok alakası daldım pek daimi kk üyesi değilim ama sanırım yardıma ihtiyacım var, burada bana yardım edebilcek birileri var mıdır?
Veeeeee topiğimizin 1000.mesajının sahibiiii
cecenn
Tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
Konu neydi canım?kızlarr, çok alakası daldım pek daimi kk üyesi değilim ama sanırım yardıma ihtiyacım var, burada bana yardım edebilcek birileri var mıdır?
hoşbulduk canım.
nasılsın ?
konu ne canım ?
ona göre birşey söyleyelim.
Veeeeee topiğimizin 1000.mesajının sahibiiii
cecenn
Tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
Konu neydi canım?
İyiyimm canım sen nasılsın nasıl geçti günün ?
hemen durumu şu şekilde özetliyim, 3 senedir tüm erkeklerden uzak duruyorum ve şimdi hayatıma biri girmek üzere amama o benden 10 yaş büyük, kafam çok karışık, tavsiyelerinize ihtiyacım var..
Neden uzak duruosun başından neler geçti bilemediğimiz için kesin yorumlar yapamayız bence sen 'bir derdim var' bölümüne ayrıntılı bi konu aç ordan okuyup yardımcı olalımhemen durumu şu şekilde özetliyim, 3 senedir tüm erkeklerden uzak duruyorum ve şimdi hayatıma biri girmek üzere amama o benden 10 yaş büyük, kafam çok karışık, tavsiyelerinize ihtiyacım var..
oyhhhh çok teşekkür ederim Laydimmmm
hep böyle önemli mesajları ben yazıyorumm
hemen durumu şu şekilde özetliyim, 3 senedir tüm erkeklerden uzak duruyorum ve şimdi hayatıma biri girmek üzere amama o benden 10 yaş büyük, kafam çok karışık, tavsiyelerinize ihtiyacım var..
Benim bir çiçek verenım bile yok yok ühühühüühüh
Sen kaç yaşındasın yeterince tanıyomusun güveniyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?