Dostlarımla Sohbet Topiği

tam doğum günümde ben yokken ankaraya gitmişsin beğendinmi canım hadi hayırlı olsun
Geçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman
Çok gezme fırsatım olmadı 1 gün bile kalamadım ekimde gideceğim bol bol gezerim artık

İyi diyelım hepimizin dersleri en iyi olsun sen nasılsın canım napıyosun

İyiyim ben de bugün o kadar geç uyandım ki bütün planlarım kaldı çenemi deldirecektim tekrar bugün

İyiyim ben de bugün o kadar geç uyandım ki bütün planlarım kaldı çenemi deldirecektim tekrar bugün [/QUOTE]

waaoww çene deldiricen ha ha birde tekrardan valla harıkasın ben asla cesaret edemem acımıyormukıı kızz

İyi gidiyo canım fena sayılmaz arada uğrip bakıyorum buraya
Başarılar canım

waaoww çene deldiricen ha ha birde tekrardan valla harıkasın ben asla cesaret edemem acımıyormukıı kızz

Sınavdan bikaç gün önce deldirmiştim çıkartmak zorunda kaldım sınava girerken 3-4 saat içinde kapandı ya
İyileşmesini bekledim şimdi tekrar deldireceğim
Yok canım ya çok az bi acı hissettim ki anestezi de yapmadılar bana sadece deldikleri şeye uyuşturucu sprey sıkmışlardı

Sınavdan bikaç gün önce deldirmiştim çıkartmak zorunda kaldım sınava girerken 3-4 saat içinde kapandı ya
İyileşmesini bekledim şimdi tekrar deldireceğim
Yok canım ya çok az bi acı hissettim ki anestezi de yapmadılar bana sadece deldikleri şeye uyuşturucu sprey sıkmışlardı
[/QUOTE]

Ben hayatta yapamam herhalde ama güzel oluyo ya bazılarına çok yakışıyor emınım sanada yakışıyordur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…