Evet düşününce bişey değişmiyo haklısın çünkü adı üstünde gelecek..
Yaşayıp görmek lazım
Ne kadar düşünsende napsanda yarın nolcağımız bile belli değil:97:
normalde sevgilime derim amaaann gelecek kaygısı yapma yaşanır görürüz diye
şimdi aynı şeyi ben yapıyorum işte
Evet wireless canımTahmin etmistim canim vardigini.. Bak net baglantisi ve odanin tek kisilik olmasi süpermis..Wireless dimi baglanti? Öyleyse süper kendi bilgisayarini rahat rahat kullanabilirsin.
Özel yurt mu kuzum? Tuvaleti banyosu falan nasil?
Bence alisinca su anki kadar özlemeyeceksin. Simdi yabancisin ortama o yüzden özlemen normal. Eminim alisacaksin. Nette bile böyle harika bir ortam kurabildiysen orada kesin güzel bir ortamin olur.
Iyi uykular canim...
Kimse yokmu*?
Evet wireless canım
Özel yurt odanın içinde lavabo var wc banyo ortak
Buzdolabı da odamda sevindim buna
Umarım öyle olur ağlayıp duruyorum
Uyuyamadım geldim
Pek iyi hissetmiyorum korkuyorum :26:
Kizlar benim gözlerim bozuluyor sanirim...
Aranizda gözleri bozuk olan var mi?
Evet wireless canım
Özel yurt odanın içinde lavabo var wc banyo ortak
Buzdolabı da odamda sevindim buna
Umarım öyle olur ağlayıp duruyorum
Uyuyamadım geldim
Pek iyi hissetmiyorum korkuyorum :26:
Geçmiş olsun canım doktora gittin mi?
günaydın kızlar nasılsınız
ladym allah kolaylık versin okulun hayırlı olsun zamanla alışacaksın üzülme sakın
günaydıııın
laydim ağlama alıırsın daha ilk günü. hele zaman geçsin arkadaş edin zaman daha çabuk geçer üzülme
Gece ağladım baya nasıl gideceğim yolları nasıl bulurum diye bi de özledim şimdidenOyy niye agliyon? :26:
Kuzum odan ne güzelmis sevindim. Alisacaksin merak etme...
Canim arkadas edinememe, cevre yapamama korkusu gibi bir sey mi acaba bu? Ya da aileni, Izmir'i özlemekten mi korkuyorsun?
Benim bozuk gözüm numaralı len kullanıyorum yıllardırKizlar benim gözlerim bozuluyor sanirim...
Aranizda gözleri bozuk olan var mi?
Canıım öyle oldu gittim bisürü insan sınıf fakülte arıo ben de kaynadım aradaYa kıyamam neden ağlıyosun canım benim evini özledin sanırım
Geçer alışırsın sabret yeterki
Hem senin gibi olan okadar çoktur ki orda yalnız değilsin yani
günaydın kızlar
lady canını sıkma
odan mis gibi rahatsın oda arkadaşı sorunu yok
wireless var ki bu süper bişi
ayrıca derslere girmeye başladıkça daha da iyi olursun tatlım
Saol canım umarım çabuk alışırım acayip yoruldum bian önce öğrenmem lazım buralarıgünaydın kızlar nasılsınız
ladym allah kolaylık versin okulun hayırlı olsun zamanla alışacaksın üzülme sakın
Bi kişiyle konuştum şimdiye kadar o 2.sınıfmış iyi bi kız ama biraz fazla meşgulgünaydıııın
laydim ağlama alıırsın daha ilk günü. hele zaman geçsin arkadaş edin zaman daha çabuk geçer üzülme
canım yeni bir şehir yeni bir okul zor.çok zor hemde.ama şu ilk 10 gününü ilk 1 ayını atlatsan alışırsın inşallahallah yardımcın olsun
Henüz bilmediğimden olabilir ama bana çok karışık geldiladym hg nasılsın ankara nasıl ilk izlenimin nedir
hemen arkadaş bulamazsın zaten laydim. zaman geçsin hele biraz alışırsın iyice.
ama yolları ezberlemek falan bi süre daha sorun olur sanırım :44: amaan ne demişler sora sora bağdat bulunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?