Dostlarımla Sohbet Topiği

Şuan hiç iyi yanı yokmuş gibi gelio bana ...
Mutlaka git lens mi gözlük mü takarsın eğer bozuksa?

Bakıyorum hemen

ladyim dert etme hiç bi süre sonra bütün yolları öğrenirsin
yemekhane yemeklerini ben pek sevemiyorum hangi üniversite olursa olsun
ve evet kafe doludur ortalık yani üniversitenin kantinleri
otur tavla oyna yemek ye müzik dinle ders araları iyi gider

ben geldiiiiiim ama sabah erken yatmam gerektiği için erken kalkıcam çok kalamıycam o yüzden.
laydim tekrar moralini bozma demek istiyorum. herşeyin çok güzel olacağına inan. farklı şehire giden herkes senin yaşadığın durumları yaşamıştır alışırsın.
sedulum ve cecennim sizde kppss çalışmalarını ihmal etmeyin. iyi geceleeeeer

Canlarıım daha iyiyim bugün
Başım inanılmaz ağrıo annemle konuşurken ağlamamak için o kadar uğraşıyorum ki sesim değişmesin diye kasıyorum böyle fena ağrıo başım
Uyumaya çalıştım uyuyamadım
Benim acilen üçlü uzatma kablosu almam lazım yatağa yetişmio priz

annen de üzülüyodur. alışmadılar tabi daha yokluğuna.
yolları öğrende alırsın laydim.
ben çıkıyorum iyi geceler hepinize

uzatma kabloları yurt odalarının olmazsa olmazıdır canım

Çok zordur ya tahmin ediyorum annecinle konuşmak çok kasma kendini canım baş ağrın içinde kahveyi deniyebilrsin nerden bulcaksan

Başlıcam canım inşallah doğru zamanı bekliyorum

selam kızçeler
kimseler yok ama olsun
bu topiği seviyorum
bunu söylemek için girdim

Ben geldimmmmm canlarım
seduluum bu topik de seni çok seviyo
cecennim evet çok zor ağlayıp onu da üzmek istemiyorum bi de ben sana dedim olaylarına girecek şimdi biliyorum
Hem üzmeme hem de gurura yedirememe faktöründen dolayı ağlamıyorum
Neyseki bugün iyi geçti
Sanırım öğreniyorum buraları bugün zorlanmadan buldum arkadaşla kafeye gittik ara sokaklardaydı oradan bile buldum yolu kısa zamanda büyük ilerlemeler kaydediyorum
Ama yurda girince bi hüzün çöküo yahu :26:

ben geldiiiiim
hemen dershanenin ilk gününü anlatıyım.
sabah ilk derse 10 dk geç kaldım. gittim tanışılmaya başlanmış. bende yetiştim bi ucundan. ortamı güzel dershanenin. havalı tipler yok çok fazla. dershanenin en iyi sınıfındayım bu arada öğretmenleri de çok canayakın, sempatik. ders falan yapılmadı zaten. tanıştık bütün hocalarla. yarın ders başlıyorrrr

Son düzenleme:

Tebrik ederiim ilk seviye sınavında 1.sınıf olabilmek büyük başarı
Hocaların genç mi?
Eğer gençse disiplini sağlamakta zorlanabilirler gerçi sen en iyi sınıfta olduğun için pek sorun olmaz o sınıfta insanlar geyikten çok dersi düşünürler şanslısın
1.sınıflarda hocalar herkesin çoğu şeyi bildiğini düşünüp yüzeysel geçiolar konuları daha çok soru çözdürüolar
Eğer sana uymazsa kendi isteğinle 2.sınıfa geç
Benim çoğu arkadaşım 2ye geçmelerini talep etmişlerdi

sınıfta çok dersi kaynatıcak tip yok. bize giren hocalar genç.
hocalarda yüzeysel geçmez gibi ilgililer baya ama görücez. olmazsa alt sınıfa geçmek isterim zaten.
bu arada dershanede 46 yaşında bi öğrenci kadın var.

Son düzenleme:

Sizinle özel olarak ilgilenirler zaten dersanenin adını duyuracak kişilersiniz
Elit sınıf yok dimi?
1'den başlıo yani
Konuları daha yüzeysel geçerler sorularda çok yardımcı olurlar hatta çoğu hoca tenefüste de çıkmıodu soruları yanıtlıodu yapamadığımız
Bizde de genç görünümlü biri vardı anlayamamıştık ilk önce yaşıt sandık bigün cüzdanımı kaybetmiştim sınıfta arkadaşa anlatıodum cüzdanım kayboldu falan diye
Yavaş yavaş yaklaştı cüzdanını açtı çat diye gösterdi meğer polismiş
30 yaşında falanmış sorun ne falan dedi cüzdanımı kaybettim dedim biyerleri falan aradı
Hukuk okumak için giriomuş bidaha öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…