Şuan hiç iyi yanı yokmuş gibi gelio bana ...Anam gecer o zamanla ögrenirsin kuzum.. Bence sevin bile yeni yerler göreceksin, Ankara'yi taniyacaksin. Yeni insanlarla tanisacaksin.. Cok katkisi olacak sana bunlarin... Iyi yönlerinden bak bir de Leydim.
Ayy cok güzel olacak bence...Keske ben de baska bir sehirde okumaya baslasaydim bu sene...
Aynen canim, hele gece gözlerim cikacakmis gibi agriyor... Yarin dersaneden sonra gidecegim doktora.
Kizlaaaar! Yorumlarinizi bekliyorum... :82:
http://www.kadinlarkulubu.com/kalici-dovme/474156-model-dovme-icin-uygun-yer.html
Canlarıım daha iyiyim bugün
Başım inanılmaz ağrıo annemle konuşurken ağlamamak için o kadar uğraşıyorum ki sesim değişmesin diye kasıyorum böyle fena ağrıo başım
Uyumaya çalıştım uyuyamadım
Benim acilen üçlü uzatma kablosu almam lazım yatağa yetişmio priz
annen de üzülüyodur. alışmadılar tabi daha yokluğuna.
yolları öğrende alırsın laydim.
ben çıkıyorum iyi geceler hepinize
Başım inanılmaz ağrıo annemle konuşurken ağlamamak için o kadar uğraşıyorum ki sesim değişmesin diye kasıyorum böyle fena ağrıo başım
ben geldiiiiiimama sabah erken yatmam gerektiği için erken kalkıcam çok kalamıycam o yüzden.
laydim tekrar moralini bozma demek istiyorum. herşeyin çok güzel olacağına inan. farklı şehire giden herkes senin yaşadığın durumları yaşamıştır alışırsın.
sedulum ve cecennim sizde kppss çalışmalarını ihmal etmeyin. iyi geceleeeeer
ben geldiiiiim
hemen dershanenin ilk gününü anlatıyım.
sabah ilk derse 10 dk geç kaldım. gittim tanışılmaya başlanmış. bende yetiştim bi ucundan. ortamı güzel dershanenin. havalı tipler yok çok fazla. dershanenin en iyi sınıfındayım bu aradaöğretmenleri de çok canayakın, sempatik. ders falan yapılmadı zaten. tanıştık bütün hocalarla. yarın ders başlıyorrrr
Tebrik ederiim ilk seviye sınavında 1.sınıf olabilmek büyük başarı
Hocaların genç mi?
Eğer gençse disiplini sağlamakta zorlanabilirler gerçi sen en iyi sınıfta olduğun için pek sorun olmaz o sınıfta insanlar geyikten çok dersi düşünürler şanslısın
1.sınıflarda hocalar herkesin çoğu şeyi bildiğini düşünüp yüzeysel geçiolar konuları daha çok soru çözdürüolar
Eğer sana uymazsa kendi isteğinle 2.sınıfa geç
Benim çoğu arkadaşım 2ye geçmelerini talep etmişlerdi
sınıfta çok dersi kaynatıcak tip yok. bize giren hocalar genç.
hocalarda yüzeysel geçmez gibi ilgililer baya ama görücez. olmazsa alt sınıfa geçmek isterim zaten.
bu arada dershanede 46 yaşında bi öğrenci kadın var.
ladym ankaraya alışacaksın ve çok seveceksin canım biraz sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?