Dostlarımla Sohbet Topiği

kızlarr hiç giremiyorum artık doğru düzgün aslında giriyorumda 5 dk falan anca tercihimi yaptımm inşş güzel bi yer olur dua edin bana öptümm hepinizii

kız kaloriferleri açmadılar mı yoksa
ankara soğuktur kışın baya
Dün açmamışlardı şimdi az bişey açık gündüzleri sıcak oluo ama akşam fena
kızlarr hiç giremiyorum artık doğru düzgün aslında giriyorumda 5 dk falan anca tercihimi yaptımm inşş güzel bi yer olur dua edin bana öptümm hepinizii

pessimist'cim umarım istediğin yer olur heyecanlısındır sen şimdi
Sonucu haber ver mutlaka

Selam cecennim ben iyiyim de sen pek iyi değilsin sanırım :26:
Dün benim de netim gitti giremedim neyseki bugün okuldan geldikten sonra girdim baktım düzelmiş

Hayırlı olsun canım iyi çalış derslerine

Selam cecennim ben iyiyim de sen pek iyi değilsin sanırım :26:
Dün benim de netim gitti giremedim neyseki bugün okuldan geldikten sonra girdim baktım düzelmiş

Pek sayılmaz canım ya şimdi çıkmam lazım yemeğe bekliyolar sonra gelirim yine

Öyleymiş canım
Bana uzak bi fakültede oldu heralde yoksa mutlaka duyardım

Yarın dersim yok çok mutluyum
Ortalığı keşfe çıkacağım
Halla sıhhiyeden koleje nasıl gidilir çözemedim yarın onu bi çözeyim
Gelemezsem bilin ki kayboldum

pessimist'cim umarım istediğin yer olur heyecanlısındır sen şimdi
Sonucu haber ver mutlaka
[/QUOTE]

hemdee nasıll canımmm bi açıklansın hemen haber vericemm geçmiş sayfalara baktımda boşuna üzüyosun kendini canım ankara güzel bi yer alışıcaksın zamanla tabi ailenden ayrıldığın için burukluk olması çok normall üzme kendinii ladymmm

Son düzenleme:
Ne zaman açıklanacak?
Bu sefer yerleşirsin sen heralde
Annemle konuşurken fena oluyorum baya ama onun dışında alışıyorum hiç bu kadar kolay alışacağımı tahmin etmemiştim
Hatta bugün baya eğlendim de denebilir
Yanlış sınıfa girdim ama sınıfı aramakla uğraşmadım zaten dersin başlamasına 2-3 dakika kalmıştı oturdum sınıfa bikaç kişi de biz kendi sınıfımızı bulamadık geçebilir miyiz falan dedi hoca tabi dedi oturdular bi çocuk hocam madem alıosunuz dışarıda bikaç öğrenci beklio sınıflarını bulamamış onları da çağırayım mı dedi tamam dedi hoca
Çocuk geri geldiğinde arkasında abartısız 50-60 kişi vardı 5 dk boyunca sınıfa oluk oluk insan girdi hoca şeklinde bakıo bikaç öğrenci öyle mi dedi çok güldük yahu

Son düzenleme:
Şuan hiç iyi yanı yokmuş gibi gelio bana ...
Mutlaka git lens mi gözlük mü takarsın eğer bozuksa?

Bakıyorum hemen

Cünkü ilk defa ailenden ve Izmir`den uzun süreligine ayriliyorsun. Eminim alisacaksin, merak etme...
Her ne kadar sevmesem de ilk olarak gözlügü tercih ederim, daha sonra lens kullanirim, renkli lens almayi düsünüyorum zaten. Ilk olarak numaraliyla baslarim lense..
Bu arada gitmedim hala doktora... :26:

Dün basladi dersane, sevdicegim olmasa patlardim sikintidan. Cok yabanci geldi ortam bana. Off eski dersanemi ariyorum ben, ne samimi bir ortamdi ya orasi, aile gibiydik.Umarim burasi da öyle samimi olur zamanla.. Bu arada ders aralarinda ve etüdlerde disari salmiyorlar, sacmalik... Miniklerle okumanin zorlugu iste. Eski dersanemde sadece liseliler vardi. Hafta ici sadece mezunlar oluyordu. Ehehe ne güzel kapi önünde 10 kisi birikir yakar cigaralarimizi gelen geceni deli ederdik. Kizcagniz simdi milleti zehirliyoz diye ama napalim soguk olurdu cok, kapinin tam girisinde totolarimiz dona dona icerdik.
Leydim yurtlarda sigara serbest mi?

Saka mi bu yaa? Bir tane daha vardi böyle bir üye. Bunlarin amaci ne merak ediyorum.
Bir de durduk yere mesaj atmisti bana "selam sana saclarin konusunda yardim edebilirim" diye.. Ben sana güvenir miyim önerilerini dikkate alir miyim hic??!
Resmimi koymami istiyor msnden konusalim diyor bi de! Saka yapiyor heralde...

http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/306432-saclarimi-kazittim.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…